• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek baskıları :ÜSTEĞMEN NAZLIGÜL NASIL İNTİHARA SÜRÜKLENDİ?

blue_ismyheart

evlenince düzelmez...
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
10.944
9.686
248
Orduyla ilişiğinin kesildiği günün ertesi sabahı intihar etti havacı Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu. Annesine göre intiharının ardında ordunun kızına açtığı soruşturma vardı. Annesi, ’ahlaksızlıkla’ suçlandığını ileri sürdüğü kızına, astsubay eşinden neden ayrıldığının, özel hayatının, 6 yıl önceki cep mesajlarının bile sorulduğunu söylüyor.

konuyu okudunuz mu bilmiyorum,bir süredir ayşe arman da yazıyor araştırıyor konuyu,Nazlıgül,hayat dolu,neşeli,kendine güvenen,akıllı,zeki,aynı zamanda dikkat çekici bir güzelliğe sahip bir kadın.asker olmak istediğine karar veriyor ve de istediğini başarıp havacı oluyor.sonra yine bir askerle ama kendinden rütbece düşük birinden hoşlanıyor,ama ordu bu duruma el koyuyor ve takip etmeye başlıyor,daha birbirlerini bile tam tanımadan evleniyorlar.ve bir çocukları oluyor. sonrasında anlaşmazlık ve boşanma.ne oluyorsa buradan sonra başlıyor.kimle konuşsa ne yapsa orduda sıkıntı oluyor.boşanmasını fırsat bilen erkek müsveddeleri,peşine düşüyor,yılışıyor,tacizler,mesajlar vs..peşini bırkamıyorlar.bu arada ordu hesap soruyor,niye mail attı bu adama sana,aranızda ne var,neden o adamla görüştün ne konuştun vs vs...hatta bir okulda sivil savunma dersleri veriyor Nazlıgül,orada sivil öğretmenlerle konuşması bile sorun oluyor.
ve bir gün ordu,Nazlıgülü ordudan atıyor.o da 4 yaşındaki minicik oğlunu öptükten sonra,silahımı teslim etmeye gidiyorum diyor,ve çıkıyor.gittiği yer ölümü;teslim edeceği silahla kendini vuruyor. gözü yaşlı ve hayatı kararmış bir anneyle,4 yaşındaki evladını geride bırakıyor. gururu ,onuru için herşeyinden vazgeçiyor.

evet Nazlıgül böylece yokolup gitti,peki ya Türkiye deki,kadın sorun sorunu ne oldu,katlanarak artıyor..sadece askeriyede mi var ,hayır kadının olduğu her köşede..
evet kadınlar,buraya yazalım istedim,özellikle çalışan kadınlar,erkeklerin baskıları ne derece,ne kadar bunaltıyor bizleri,nelerden fedakarlık ediyoruz,ne kadar bunalıyor ,çöküyoruz?

kadınlarımız sadece bireysel dertleriyle meşgul anlaşılan;genel kadın sorunlaırmızla kimse ilgilenmiyor sanırım,şimdi ben bu konuyu bdv ye mi açsam ilgi görecek acaba??

NAZLIGÜL....
can yakıcı bır gercek daha....
nazlıgül namussuzdu....
neye göre namussuz?
kime göre namussuz??
buna kım karar verıpte ipini çekebiliyorlar.......
o kadın subaylıgı elınden alındı dıye değil...
o kadın namusuna gururuna onuruna leke geldiği için intihar etti..
madem askerıyede namussuza yer yok..
nazlıgüle mesaj atıp duran evli adam çokmu namuslu..??
bende o adamın bizim vergilerimizden cebine para girmesini istemiyorum..
ne yapıcaz şimdi?
ama o bir ERKEK değilmi...
erkeğin namussuzu olmaz...
amaaaaaaaa..........
bu dunyanın hesabı otekı dunyaya kalmaz...
nazlıgülün annesinin döktüğü her damla yaş...
ölümüne sebep olan herkeze bınlerce kez haram olsun..
yataklarında rahat uyuyamasınlar inşallah...:14::14::14:

bu yazı dizisini bende takip ettim çok ama çok üzüldüm
tsk nın geldiği nokta içler acısıdır...
söylenecek çok şey var ama burda bile konuşamıyoruz, çünkü biz tsk personeliyiz !

bu yazı dizisini bende takip ettim çok ama çok üzüldüm
tsk nın geldiği nokta içler acısıdır...
söylenecek çok şey var ama burda bile konuşamıyoruz, çünkü biz tsk personeliyiz !

demek konunun tam da içindensiniz,aslında en çok siz konuşmalısınız ancak aynı şeyler başınıza gelir diye çekiniyosunuz doğal olarak..

hükümeti vücuda getiren millettir. o yüzden susmak en mantıksızı

o milletin içinde yer almadığımız için vakti gelince konuşmak için bugün susmak zorunda olanlardanız
işin içinde olmadığınız için buralardan konuşmak ahkam kesmek kolaydır hemde en kolay olanı...

dışarda da mantıklı adamlar kalsa hiç fena olmaz dimi ???

o milletin içinde yer almadığımız için vakti gelince konuşmak için bugün susmak zorunda olanlardanız
işin içinde olmadığınız için buralardan konuşmak ahkam kesmek kolaydır hemde en kolay olanı...

Dışarda da mantıklı adamlar kalsa hiç fena olmaz dimi ???

niye birileri konuşurken diğerleri susmak zorunda bunu anlamıyorum. Sözüm bir tartışma ortamı yaratmak için değil. Neden hep birlikte konuşamıyoruz bunuda anlamıyorum.
Ama bildiğim şu ki haksızlığa rağmen susuluyorsa o millet hiç bir zaman hakkı bulamaz. Dedğim gibi sözüm size laf atmak amaçlı değil. Genel konuşuyorum . üzerinize alınmayın lütfen.

tsk , özel sektördeki herhangi bir şirket değil.sonuçta insanlar ne kadar itiraz edip şikayetçi olsalar da, kendi mahkemeleri,kendi kanunları var ve ne yazık ki çok kapalılar.
ben de herşeyin açıkça konuşulması ,tartışılması cesurca dile getirilmesi taraftarıyımdır her zaman,ancak tsk daha farklı...ne kadar konuşulsa,içerdekilerden bile eleştiri alsa ,sadece o içerdeki çatlak sesler cezalandırılıyo..bu sebepten ötürü zaten Nazlıgül bugün hayatta değil.

Back