Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bişe sorabilirmiyim koskoca internette dogru duzgun erkek atkı modeli anlatımı yok. ben sade kahverengi ip aldım bildiginiz erkek atkısı için sade bir model biliyormusunuz.
tatlım erkek atkısı genelde 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz... ipine göre 3 ters 3 düz olucak şekilde örülür... bilmiyorum nasıl bişey düşünüyosun... ortasına saç örgü atılan modellerde var ama ondada 2 tarafını kullanamıyosun...
tatlım erkek atkısı genelde 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz... ipine göre 3 ters 3 düz olucak şekilde örülür... bilmiyorum nasıl bişey düşünüyosun... ortasına saç örgü atılan modellerde var ama ondada 2 tarafını kullanamıyosun...
ben bu modelden örmüşdüm o kadar kullanışlı olduki lastik kısmı boyunda yumuşacık dururken saç örgüsü kısımları salınık bırakılıyor yada kıravat tarzı gibi değişik şelillerde bağlanıyor modelide anlatmama gerek yok sanırım kolay
birde normal düz örnek örüp aralara kısım kısım renk ekleyebilirsiniz buda güzel oluyor onada bir örnek ekliyim
Ben sevgilime kırmızı siyah bir atkı örmüştüm. Yanları siyah ortadan kırmızı ile saç örgüsü modelini uygulamıştım. Uç kısımlarında baş harflerimizi işlemiştim tavsiye ederim.