erkek arkdaşmla sözlencz ve beni kaybetmekten korkmdgni soyledi lutfn yardmci olun:(

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
34
İstanbul
arkadaşlar erkek arkadaşımla ilgili o kadar cok sorunum varki zaten cok kararsızım ne yapmam gerektigini bilmiyorum yakın bi tarihte sözümüz kesilecek. bide üstüne bu cıktı.tartışıyoduk ve lafın arasında hic mi kaybetmekten korkmuyosun beni diye sordum ve verdigi cevap beni bi kez daha kararsızlığa götürdü "ben bugüne kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım senide kaybetmekten korkmuyorum"dedi kelimesi kelimesine böyle böyledi demekki sevmiyosun beni,seven insan korkar kaybetmekten ben korkuyorum mesela dedim.seni sevmesem bu yola girmezdim cocuk degiliz oyunda oynamiyoruz sevmesem bu yola girmezdim seninle dedi.Kızlar lütfen yardmcı olun bence bi iliskide kaybetme korkusu olmalı diye düşüyorum.Boyle bisey soylemesi normalmi sizce ? herseyine tamam diyorum boğmuyorum onu bu soyledikleri ne anlama geliyo.Evet beni sevmese bu yola girmezdik ama bu soyledikleri ne anlama geliyo söyledikleri blöf degil yapısı öyle cok umursamaz biri.beni kaybetmekten korkmadiginida cogu kez ıspatlamıstıda bana bu yuzden biliyorumki soyledikleri blöf degil lütfen bana yardımcı olun

Son düzenleme:
erkek arkadaşın bugüne kadar gerçekten sevdiği birini kaybetmemiş demek ki... kaybetmenin ne demek olduğunu akraba , eş dost vb birini toprağa verdiğinde en iyi anlıyorsun. ondan sonra da böyle ahkam kesemiyorsun...

canım sen kendini hiç üzme.. senin de dediğin gibi sallamayan tavrından kaynaklanıyordur. Ama anladığım kadarıyla da ilişkide hep verici sen olmuşsun, ipleri tamamen bırakmışsın gibi... her dediğini yapmak ve ağzının içine bakmak zorunda değilsin.

biraz tepkili cevap yazmış olabilirim. yıllar önce bir arkadaşımın sevgilisi aynı bu şekilde cümleler kuruyordu arkadaşıma. arkadaşım da çok üzülüyordu. sonra birşey oldu, arkadaşımı gönlünden birden koptu, soğudu çocuğa karşı ve ayrıldı. Sonra o "sallamam" tavrındaki çocuğun ne hallere düştüğünü hatırlıyorum ukala herifler...

evet canım cok haklsn gercekten bugune kadr hic bi sevdigini kaybetmemis yada gercekten sevmemis bende bu fikirdeyim.ve gercektende bütün ipleri ona kaptirdıgımın farkndayım keske bende kaybetmekten korkmasi icin biseyler yapabilsem ama yapısı öyle bitti bile desem umrunda olmaz dönup arkasına bakmaz

bence sen de bu kadar korkmamalısın. kimler kimler ne kadar yakınlarını kaybediyor. içini ferah tut, hayattaki önceliklerini değiştir, hayatnın merkezinden çıkar sevgilini.
yanlış anlama, ayrıl demiyorum. tavır yap demiyorum.. ama önceliğin kendin olsun. sen odağını ondan uzaklaştırınca hem kendin olan bitenden daha az üzülürsün, hem de ilişkiniz için hayırlısı olur. sakınan göze çöp batar çünkü.

çok haklısın canm cok tesekkur ediyorum.belkide korkmadigimi endiselerimin olmadigini farkederse daha iyi olabilir.tekrardan tesekkurler :)

kendine fazlasıyla güvenen bir erkek

insan sinir olur yaa , sevdiğini kaybetmekten korkmazmı

Son düzenleme:
kızlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım tavrım ne olmalı

Söylenecek şeyleri söylemişler aslında, "ben kimseyi kaybetmekten korkmam" çok ama çok büyük bir laf. Allah pişman etmesin söylediklerinden.

Sen de fazla üstüne düşüyor olabilirsin. O "umursamam" dediğinde ne kadar üzüldüğünü farkettiyse daha da emin olur kendinden. "Sensiz yaşayamam" falan deme mesela tüm işin gücün o olmasın.

Haklisn canm ama tamda söz aşamasında bunları duymk cok yaraladı beni.zaten buyuk sorunlarimz var bide ustune bunları söyleyince

Haklisn canm ama tamda söz aşamasında bunları duymk cok yaraladı beni.zaten buyuk sorunlarimz var bide ustune bunları söyleyince

Allah hakkında hayırlısını versin canım, sana "ayrıl" ya da "ayrılma" diyemem, buna en iyi karar verecek olan sensin. Bazen gurur yapıp, utanıp sevdiklerini söylemekten çekinebiliyorlar ya da böyle büyük laflar edebiliyorlar. Onu en iyi sen tanırsın. Umarım en kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz.

bendede aynı sorun vardı ama dilleri öyle desede kalpleri öyle söylemiyor kendimden biliyorum cünkü ayrıldım yani beni kaybetti korktuğunu aramalarından mesajlarından anladım. Erkekler ya hani kendilerini hiç aşağı düşürmüyorlar hepsi öyle emin ol canını sıkma:)

Canım aşkın gözü kördür derler insan bazen bile bile yanlışa gidebilio yol yakınken vazgeçebilirsin insan biraz aşkla bakacak sevdiğine .kaybetmekten korkmuomuş uyuzz

ah bu erkekler... bi tanede bende var seninkinden korkmadıklarını söylerler ama ödleri patlar aslında sn inanma onun böyle demesine.. senin gitmeyeceğine eminya ondan böyle konuşuyor yoksa yemez konuşamaz.. ağır abilikleri bozulmasın yeterki.. bide zaten bu sözleri kaybetme korkusunu belli edecek sözler herşeyin hayırlısı diye düşünüyor henüz yolunda başındasınız kendini sensizliğe adapte edebileceği bi zaman parmağında kalıcak bi iz yok (alışınca evde unuttumu bile uyuz oluyorlar yarı yoldan dönüp gidip alıyorlar) bu yüzden korkmadığını sanıyor yada kendini inandırıyor diyelim bu şekilde sakin kalabiliyor yapıları böyle farklı düşünse paniğe kapılır düşünsene selami gibi dolanırmış peşinde aman aşkım kızma aşkım iste yeter emret hayatım... ne kadarda samimi bi ilişki olurdu demi..(ıyk..iğrenç..) bu biz kızlar için normal panik anında ne derlerse he diyebiliyoruz ama bi erkeğe yakışmaz ya...

bak bizde çok kavga ettik hatta ailevi boyutlara uzandı iş en son beni gerçekten bırakmak istiyomusun diyordu telefonda ve sesinden anladığım kadarıyla hafiften gözleri doluydu.. dedimya onların yapısı bu canım değiştiremezsin umursamaz tavırlar sergiler takmıyormuş gibi davranır ama sevgisinide bi yerde gösterir zaten buna aşık oluyoruzya :) hiç kafanı takmıyorsun ve güzel güzel devam ediyorsun ilişkine raylar yerine oturacaktır onu değiştirmeye çalışmamalı ve artık onun bi parçası olduğunu unutmamalısın.. ve bunu ona hissettir daima..

İnsallah canm cok tesekkur ederim

Canm söylediklerinde cok haklısn ama sadece hatalı oldugunda surekli arar affettirmye calisir iza etmye calisir ama egerki hatasi yoksa ve hakliysa aramaz kesinlikle erkek arkadasm.cok yasadim daha once ben bunu

Canım aşkın gözü kördür derler insan bazen bile bile yanlışa gidebilio yol yakınken vazgeçebilirsin insan biraz aşkla bakacak sevdiğine .kaybetmekten korkmuomuş uyuzz

Evet canm bende oyle dusunuyorum.ya sonucta bizm sıradan bi iliskimiz yokki evlilik yolunda ilerliyoruz biz.nasil oluyoda kaybetmkten korkmam diyebiliyo buna anlam veremiyorum bende

Evet canm benim gitmicgimden emin cok fazla hemde bu yuzdn bu kadar emin konusuyo farkndayim.bi sure daha devam edicem izlicm onu.hadi bu lafini gectim capkinlikladinada tahammul edemiyorum artk.bayramdan sonra istemye gelicekler gelmelerine yakn kararmi bericm ya biz evlilik yolunda adımlar atiyoruz fakat bn ondan istedigim sevgiyi goremedigimide dusunuyorum sanki.bilmiyorum canm ya kafm cok karsti bunaldm iyice babamda istemiyo gibi onunla evlenmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…