- Konu Sahibi zeynep9292
arkadaşlar erkek arkadaşımla ilgili o kadar cok sorunum varki zaten cok kararsızım ne yapmam gerektigini bilmiyorum yakın bi tarihte sözümüz kesilecek. bide üstüne bu cıktı.tartışıyoduk ve lafın arasında hic mi kaybetmekten korkmuyosun beni diye sordum ve verdigi cevap beni bi kez daha kararsızlığa götürdü "ben bugüne kadar hiç kimseyi kaybetmekten korkmadım senide kaybetmekten korkmuyorum"dedi kelimesi kelimesine böyle böyledi demekki sevmiyosun beni,seven insan korkar kaybetmekten ben korkuyorum mesela dedim.seni sevmesem bu yola girmezdim cocuk degiliz oyunda oynamiyoruz sevmesem bu yola girmezdim seninle dedi.Kızlar lütfen yardmcı olun bence bi iliskide kaybetme korkusu olmalı diye düşüyorum.Boyle bisey soylemesi normalmi sizce ? herseyine tamam diyorum boğmuyorum onu bu soyledikleri ne anlama geliyo.Evet beni sevmese bu yola girmezdik ama bu soyledikleri ne anlama geliyo söyledikleri blöf degil yapısı öyle cok umursamaz biri.beni kaybetmekten korkmadiginida cogu kez ıspatlamıstıda bana bu yuzden biliyorumki soyledikleri blöf degil lütfen bana yardımcı olun
Son düzenleme: