Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Bence yoluna devan et sen. Ne demek gidip kalırım arada onda bnce gizlediği başka şeylerde var.

Ayyyy bosa yazmayalim vallah... Insan bukadarda kör olamaz ki, olmamali!!! Oluyorsada, kendi düsen aglamaz... Hersey apacik ortadayken, böyle bi hayatin icine kendisini atana hic acimam vallah.... Iyi oluyor iyi, bulunmaz hint kumasi yapin siz bes para etmez herifleri...:KK14:

Herşeyi anladımda ( arada giderim Bazende kalırım demesi şüpheli) kuzum bu onunla resmi nikahı bozup birlikte kalmayı düşünüyor olmasınlar bence olayı iyice araştır ve iyice düşün derim sonra canın yanmasın..

Seni bastan beri eski karisi biliyorsa neden whatsapp tan profil resmini degistirmeni, karisinin gormemesini istiyor? Senin telefon numaranin kadinda ne isi var. Bir suru soru isaretleri....
Ben de bosandim. Bosanmanin ne oldugunu nasil oldugunu bilirim. Hic bir bosanan kadin ve adam bosandiktan sonra ayni evde kalmaz, kalmak da istemez. Zaten oyle bir duruma geliyorsun ki birbirini bile gormek istemiyorsun. zaten is o raddeye gelmese bosanmazsin. Bosanan erkekte de eski karisina karsi bir his kalmaz. Ama bu adam hala merhamet duyuyor, tuhaf ve kadini evde tutuyor. Bu hic akla mantiga sigacak bir sey degil. Ayrica bu sali bosanan kisinin nufusundan eski karisi da hemen dusmez. Bir suru bir suru akla mantiga sigmayacak sey varbu iliskide.
Evlilik omrunu birlikte gecirmek demektir ama sadece sevgi yetmez evlilikte. Cok seviyorum vaz gecemiyorum diye sakin kendini de atese atma.
Neden yuva kurmak istiyorsan sorunsuz biriyle evlenmiyorsun da bu kadar soru isaretleri olan biriyle bile bile devam ediyorsun. Evlenince kimbilir daha neler ogreneceksin adam hakkinda bilmedigin.
su yazdilarini disardan bir goz gibi tekrar okursan ilerde ne kadar pisman ve mutsuz olacagini kendin daha iyi anlarsin.

2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
Muhtenelen kadinin bir guvencesi yok, calisiyor mu? Maddi imkansizliktan belki kabul etmistir. Hic bir kadin bile bile durmaz yoksa. Beddua ediyorsa da yuvasinin senin yuzunden yikildigini dusunuyordur. Ah alma derim ben. Yapma.

2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
Madem kadinla aralarinda bişey yoktu kadin sana neden beddua etti??Sonunda cok pişman olacaksın sakin evlenme bu adamla evliyken sevgili bulan birinden herşey beklenir ne malum sizinle evliykende başka birini bulmayacagi?Bu karekter de bir insan ne var 2 buçuk yilimi çöpe mi atacağım demişsin ya evlenip 10 sene sonra baskasini bulursa o 10 seneyi nasil atacaksin??? AYRIL ve kendin gibi bekar birisiyle evlen lütfen. ....

Kadın varlıklı değil bu daha son sınıftayken stajerken tanışmışlar bi yerde oturmuşlar bu bi daha görüşmem diye düşünmüş beğenmemiş kadın ağlamış sen de mi beni bırakacaksın demiş benimki o zamana kadar kimseyle birlikte olmamış bakirmiş bunla başlamış ve kadının daha önce birlikteliği olmuş .bi süre sonra kadının ailesi gerginlik yapmış istememiş bu da evlenirim demiş evlenmiş ama senle boşanacaz evleniyorum ama boşanacaz demiş...
Kitabi kendine uydurup ne güzel hikaye anlatmış size bravo doğrusu 2.5 yıl yalan söyleyen adamdanda bu gibi profesyonel hikaye çıkardı zaten. ..

Şuan yok alıp başımı gitmek isterdim doğrusu...Şu anda hişbişey olmamış gibi aşkımlı mesajlar atıyor ...gerginlik yapma sorunları cozduk cozecez daha surekli bu konuları konusamayız ilişkimizi yasayamıyoruz burnumdan getirdin iki aydır diyor...
Bide burnumdan getirdin diye atarlanmış beyefendi

Son düzenleme:
kac kez ayrildim pesimi birakmadi yalvardi gunlerce . 2.5 senedir cok mutluydum bu olayi ogrenene kadar fakat ogrendikten sonra da kabullenirsem bu konuyu acmazsam mutluyuz. Seviyorum bu sartlarda evlenirsem mutlu olamazmiyim gidip kalamazsin dedim asla kabul etmiyorum dedim.evlenince izin vermem buna.ama yine de korkuyorum cok mutsuz olucam diye.ben ogretmenim o avukat akli basinda bi erkek bu tekliflerle bana nasil gelir anlayamiyorum.ama vazgecemiyorum...
Akli basinda biri demssin,hani nerde akil?kurtul Allahiniseversen..baska insan mi yok..uzulursun gibi dur7yor..yinede vebal almak istemem..kendince en dogru ne gozukuyorsa onu yap..bugun bir arkadasim pisman olmali insan ama pisman olmemeli dedi..perspektif tabi..

Adam kadinla imam nikahli evli sizinle de resmi nikah kiyacak. Kuma olacaksiniz yani. :KK14:
Siz kabul ediyorsaniz bu durumu bize hic bir sey demek dusmez.. :KK14:

Bırakamazsa onu senden vazgeçmeli.. Arada gider kalırım ne demek yahu... Bu işte başka bi iş var bence..çıkar ortaya nasılsa

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...

10 yasta buyuk olsa sonuc olarak esi yani zamaninda begenip evlenmis onda kalmk istemesi ve hala ayrilmasina rhmen dusunmeside bi sevgi sekli degilmidir.insan olarak sevse bile eski esi olucak onda kalmak istemesi tuhaf madem cok uzuluyodu sizinle neden aldatti yasindan dolayi vazgecmis olsada esindn yinede aonrasinda hayatinizin bi yerinde olmasi cocuk olmamasina rahmen bana garip geldi.

O evde hala kalması hergün kavga konusu aramızda açıklaması şöyle 10 yıldır o binadayız komşular filan ramazanda annemler ve küçük erkek yegenim gelecek babasını görmeye (onun erkek kardesi birlikte kalıyorlar onun yanında calısıyor) annemler buraya gelince üzülmelerini istemiyorum sakin gecsin bu yaz cünkü oturdugu binayı o yapmış ve yanda bir bina daha yapıyor burda işim yogun bu gerilimlerle ugrasamam dedi.Kadına eylülde sana ev alıcam cıkıcaksın demiş kadın önce tamam demiş sonra 1 ay sonra ben senin yaptıgın evlerden birini istiyorum demiş o da 1-2 yıla anca biter. Bu da demişki o zaman o ev bitene kadar esyalı bir ev tutalım demiş eylülde çık.Kadın da acelen ne demiş.Düşünün kadın beni ilk günden beri biliyormuş.Benim haberim yok.
Arada bir giderim demesinin sebebi ise şu imiş ; bir çocugu olsa yalnız kalmazdı ama hayatta yalnız ve kimsesiz olmasına gönlüm elvermez yıllarca kahrımı cekti . Hayatımdan tamamen atamam... dedi. Biz biraz tartısınca gidip kalma olmayabilir ama bi kahvaltıya bi aksam yemegine giderim dedi.
canımsın înanmak istiyorsan senin tercîhin.. Saçma salak açıklamalar bunlar. Boşanmasın madem. Her boşaman erkek eski karısına bukadar sıkı sıkı sarılsa kimse boşanmaktan korkup kahrolmazdı. Lütfen kendini bu saçma hayatın içine atma. Sevginden aşkından göremiyorsun madalyonun diğer yüzünü. Burda bu konuyu ben açtım farzet ve bana yazacağın cevabı buraya yaz bakalım

Niye seneye haziran tarihini secmis evlenmek icin? Neyi bekliyor?
Bir de sizinle evlenene kadar pesinizden kosup ilgi gosteriyor ya, siz de onun sizi sevdigini saniyorsunuz. Evlenince bunlar biter. O sizi gercekten sevse siz evkenince kadina da gitmez. Aksine ilk karisina sizden daha cok deger veriyor gibi. Bosansa da kadindan ayrilamiyor. Sizi incitme pahasina olsa da onu birakamiyor. Ustelik bu devirde bosanirken katisina 5 kurus vermenek icin ugrasir adamlar ama sizin erkek arkadasiniz bosandigi karisina bir de ev verecek. Her sey o kadar tuhaf ki.
Yoksa bu kadinin cocugu olmadigi icin sizden cocuk yapmak icin mi evkenecek. Cunku bastan beri kadin biliyormus.
Bir de sizi biliyormus ama size de tahammulu yok kadinin. Demek ki ortada hala bir sevgi var. Ve kadin size beddua ettigine gore aslinda yuruyen bir evlilikleri vardi da siz yuvalarini yiktiniz olarak dusunuyor. Yani siz hayatlarina girene kadar onlatin evlilikleri gayette normalmis gibi.
Kardesiyle karsi karsiya gelmenizi istemiyor. Demek ki kardesinin size gercekleri soyleyebileceginden korkuyor.
Daha altindan neler cikacak acaba? Dizi film gibi. Yapmayin etmeyin. 2.5 senenize aciyorsunuz da omrunuze mi acimiyorsunuz.

Sizin anne babaniz yok mu? Onlar ne diyecekler peki bu duruma?
Bir de soyke dusunun sizin kiziniz boyle bir sey yasasaydi ne derdiniz ona? Askinin pesinden sonuna kadar git mi yoksa yanlis bir evlilige imza atacagini mi?
Ben o bosanma kagidinin da sahte olabilecegini dusunmeye basladim nedense...

Bu arada kadın ilk günden beri seni biliyormuş evlilik hayatları sıfırmış mış
1. Si neden beddua ediyor sana ? Yuvasını varmış ortada yıkılan (adamın lafına göre)
2.si whatsapp ta resmimizi görmesin diye adam neden bukadar telaşlanıyor? Boşanmış zaten (yine adamın sözüne göre) kör göz parmak oyma lafı ne? Hadi nikahı vermez kışkırtmayaşım ser anlarım e nikahda yok ortda.
3.sü 10 yıl olmuş evlenirim ama boşarım diyen adam 10 yıl boyunca neden boşamamış?
4.sü emeği var derken? Kadına duyduğu minnetin sebebini çok merak ettim zaten adam asıl iyiliği yapmış evlenmiş kadının ailesine karşı. E bu minnet erkeğe duyulmalı değilmi( yine adamın lafına göre)
5. Bu 10 sene içinde hiçkimse çıkıpta bana arada h cinsellik olmadı diyemez diyenin alnını karışlarım be. Aynı evde ateşle barut Yanyana assaslaaaaa durmaz.
6. Çocuğum olmadı diyor denemiş ki olmamış dmi. Vede olmadığına da emin olmayın sıradaki yalan emin ol bu.
7. Ve em iğrenç tahmin kardeşim ve çocuğu dediği de bence kadının kardeşi ve ikisinin cocuğu ............
Bukadar şeyin içinde 7. Yazdığımda asla imkansız değil kusura bakma.

Bu arada kadın ilk günden beri seni biliyormuş evlilik hayatları sıfırmış mış
1. Si neden beddua ediyor sana ? Yuvasını varmış ortada yıkılan (adamın lafına göre)
2.si whatsapp ta resmimizi görmesin diye adam neden bukadar telaşlanıyor? Boşanmış zaten (yine adamın sözüne göre) kör göz parmak oyma lafı ne? Hadi nikahı vermez kışkırtmayaşım ser anlarım e nikahda yok ortda.
3.sü 10 yıl olmuş evlenirim ama boşarım diyen adam 10 yıl boyunca neden boşamamış?
4.sü emeği var derken? Kadına duyduğu minnetin sebebini çok merak ettim zaten adam asıl iyiliği yapmış evlenmiş kadının ailesine karşı. E bu minnet erkeğe duyulmalı değilmi( yine adamın lafına göre)
5. Bu 10 sene içinde hiçkimse çıkıpta bana arada h cinsellik olmadı diyemez diyenin alnını karışlarım be. Aynı evde ateşle barut Yanyana assaslaaaaa durmaz.
6. Çocuğum olmadı diyor denemiş ki olmamış dmi. Vede olmadığına da emin olmayın sıradaki yalan emin ol bu.
7. Ve em iğrenç tahmin kardeşim ve çocuğu dediği de bence kadının kardeşi ve ikisinin cocuğu ............
Bukadar şeyin içinde 7. Yazdığımda asla imkansız değil kusura bakma.
Bu dediklerinizden kaç sezonluk dizi çıkar tahmin edemiyorum bravo :KK70: o_O

X