Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

ahaha evet ya birlikte olmamışlar tüp bebek yapmışlar sadece falan konu sahibi buna da inanırdı bence

Bu işte bir bit yenisi var. Var mı öyle yama eski karşında arada gidip ziyaret edecek ama birde yetmiyormuş gibi arada kalacak emin ol o kadında oyuna getirmiş ayrıca avukat diyorsun ne malum sahte evrak yapmadığı aç gözünü bu adamdan sana koca olmaz olsada seni üzer

Ağlamak istiyorum...
Ağlama canım benim. Ama uyan.
Bak belki de cocukları olmuyor ve bu sebeple seninle evlenmek istiyor ve evliliginize rağmen onunla görüşmeye devam edeceğini söylüyor. Yani şimdiden bil ve kabullen diye..Bilebilir misin?! Bilemezsin.
Bence kurtul bu adamdan. Üstelik vicdanen de rahat olursun.

2 kadın bu adam için kavga ediyor
onada kim bilir senin hakkında ne yalanlar söylüyordur , çok zeki 2nizi parmağında oynatıyor 2nizde kandırılmayı hak ediyorsunuz

Sizinle çocuk için mi birlikte ki. hani örümcek kafalı bazı insanlar çocukları olmadığı için kendi kocasının başkasıyla evlendirip çocuk sahibi olmasını ister ya. var yani öle tipler.

2. evi olacağını söylemiş açıkça, abla kardes yatmayacağına göre. menopoza girmiş olsada bir kadın cinsellik yaşar. ki kadın daha genç. gözlerin kör olmasın 2 gün sonra burada ağlama

Bu da bir ihtimal ama amaaa ....

Lütfen kendine gel bak senden küçüğüm ben ama üzülme sakın. İnanma lütfen. Seninle çocuk için evlenip sepetleyebilir. Ki bence o kadın zengin birisi onun Malını o yürütüyor. İşlerini o yapıyo gibi geldi. Miden nasıl kaldırır ya
Canım, ablam bak bir karar al ve temiz sayfa aç ayrıca baban vermez seni o kişiye bence

Whatsap profiline ikimizin fotosunu koydum kaldır diyor kadın numaramı biliyor görüyor diye kör göze parmak sokma diyor

watsapta resminizi eski karısının görmesinden neden korkuyor ve onu atamam bırakamam ablam gibidir çocugu yok vs vs diyor kendisinden de 10 yaş büyükmüş kadın sahip çıkmak için mi evlenmiş seks de yok demiş açıkçası eşnizin eski eşiyle olan tuhaf bir bağı var bence bunu düşünün ilerde bu knu başınızı ağrıtır annesi gibi bir ömür ona m bakıcaksınız yani

Bir git ötede oyna diyememişsiniz...
Yuh diyeceğim ayıp olacak, silkelenin bu nedir , hiç mi aklınız fikriniz yok. Adam hadi aşağılık da siz şuuru nasıl bu denli elden bıraktınız pes...

Nasibinde varsa alirsin karincadan ders,nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse ters ...bak ne guzl bunun yanlis oldugunu soyleyen insanlar var bence siz aklinzla kalbiniz arasnda kalmissnz ama bu durum kendinizi kandirmakla gececk yuva yikan ucncu bir kadin olacginiz cok ortada bunu sizde cok iyi biliyorsunuz bazen sevmek hele gitmek zor gelebilir ama zor olani yapsniz ilerde daha mutlu olcaksinz en azindan karsinzdaki insanlari tanimssnz kadin salldiryor msj yaznca diyosnz sevgilnizi sevmese yada sevgilnz soyledigi gbi olsa neden size saldrsnki akil mantik isi degil buraya yazip bile bile gidip adamla evlncksnde kimseyi yormayin burda

adam kabullendirme aşamasını geçmiş üste çıkma aşamasına gelmiş bile.... umarım uyanırsınız uykunuzdan bir an evvel..

valla bende o kadının çocuğu olmadığı için onu boşayıp sizle evlenmek istediğini düşünüyorum.
ha bu demek değilki o kadındanda vazgeçicek zaten direk sizede söylemiş arada gider kalırım diye, w.upa da foto koyunca kızmış kaldır görmesin diye daha ne istiyorsun gözüne soka soka herşeyi gözün çıkmış ama senin kafa bi dünya heralde hala inanıyorsun.

Bu adamın bir işi gücü var mı maddi durumu nasıl senin maddi durumun nasıl? Buna göre ayrıca yorum yapıcam.Adam iki kadını idare edecek.ve sen de anlattığı hikayelere eyvallah diyorsun.

Bu işlerin karşılıklı kahır çekildiğini düşünüyorum ve ev verecek bu devirde beş kurusu bırakma derdinde erkekler zorla gitme kalma isteği beni tereddüte düşürdü bu işte kesinlikle başka iş var üzülürüm be canim bırak bu adamı yakma kendini şimdi karısını bıraktı ilerde başkası için seni birakir

Yalan söyleyen adamdan ne baba olur nede es... Her soyledigine kuskuyla bakarsin bundan sonra.. Hep bi paranoya.. Yoluna bak derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…