Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

İstanbulda öğrenciyken kadınla tanışmış ve kendi ailesiyle arası o ara uzakmış kötüymüş ve kadın ona manevi destek olmuş ilk birlikteliğini kadınla yasamış ve kadın bunun temizliğini ütüsünü yapmış öncesindeki tanışmayı yazdım yukarda.kadın ikna etmiş onu evliliğe o istemiyormuş aslında...

Dgerlendiriyorum.
Hayir.
Bu adamdan uzak dur.

Tabi uzak dur deyinc kendimden pay biciyim pekte kolay olmaz o eger seviyosan.
Bence sen en iyisi gizliden o kadinla gorus ve hikayeyi bide ondan dinle.
Bakalim o ne anlaticak.

Dgerlendiriyorum.
Hayir.
Bu adamdan uzak dur.

Tabi uzak dur deyinc kendimden pay biciyim pekte kolay olmaz o eger seviyosan.
Bence sen en iyisi gizliden o kadinla gorus ve hikayeyi bide ondan dinle.
Bakalim o ne anlaticak.
Evet ben de kadından dinlemek istiyorum ama bi kez mesaj attım zaten acıklama yapmayıp saldırıyor hemen

Allah size hidayet versin bu adam bir kaç yıl sonra da sizi değiştirmek isteyecek belki ve o zaman da yeni bir konu açarsınız

Evet ben de kadından dinlemek istiyorum ama bi kez mesaj attım zaten acıklama yapmayıp saldırıyor hemen

Anlat kadina niyetini.
Ben senin dusmanin degilim, eger benle konusmayi kabul edersen sende selamete erersin bende de.
Senle konusmak istiyorum de.

Adam olsa sunu derse anlarim"bana cok emegi var..ihtiyaci olunca yardim ederim,maddi zorlukta destek olurum" nihayetinde eski esi
Ama gider kalirim,olmadi kahvaltiya aksam yemegine giderim demesinin altinda cok sey arayin.hic masumca degil...guvenmeyin..cinsel birliktelikleri hala var burasi kesin.muhtemelen baska sebeplerden ayrildilar...sende kullaniliyosun bu kadar net
Ağlamak istiyorum...

Bu kadar yalancı bir insanla beraber ömür geçirmeye evet diyeceksiniz yani öyle mi?
Allah kolaylık versin size.

Yalan üzere kurulmus bi iliskiden ne bekliyorsunuz? Yok bide hayatindan cikartmiycak, ara sira onda kalacak!!! Bu ne sacmalik? Ve sizde bunlari duydugunuz halde hala evlenmeyi düsünüyorsunuz... Yok zaten onu sizden daha cok koruyor, bunuda acikca dile getiriyor.... Bunlara ragmen evlenirseniz, hic aglanmayin, hakettiginizi yasamis olursunuz...:KK14:

:KK61:

Bayanın üstüne gitmeyin bazı arkadaşlar ağır yorumlar yapmış Allah aşkına kardeşlerim amacımız bu kardeşimizi kurtarmak yargılamak değil ! Lütfen.

neden olmasın canım gayet mutlu olursunuz yalanlarla ,eski eşte gidip kalmalarla, senin adına verilmiş evlilik kararlarıyla falan. hatta hatrı büyük arada gider kalırım diyosa ayıp etme sen de sizde ağırla eski eşini. arada gelsin sizde kalıversin nolcak

konuyu okuyup mantıken(!) düşünüp gördüğümü söyleyeyim buradaki herkes gibi, zira aşk :KK37: taktırdığından sonra ne kadar da gurursuzmuşum, salakmışım diyebiliyoruz.
Öncelikle ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, ortada iki kadın bir adam olunca her iki taraf da aldatılmış oluyor aslında... Kadının size karşı saldırgan bir tutumu varsa sizin kadar karşınızdakinin de acı çekiyor olmasını gösterir bu.
Erkek burada kendini mağdur gibi göstermiş ama asıl mağdur sizlersiniz önce bunu bi kabullen ve ona karşı yumuşak düşünmekten vazgeç. Tamam boşanmış olabilir, önemsemediği için söylememiş olabilir hatta evlendikten sonra ona vicdanen yardımcı olacağım diyebilir de onun evinde kalmak nedir ya? bunu nasıl söyleyebilir?
erkek arkadaşınızla konuşmak yerine erkekinizin haberi olmadan kadınla karşı karşıya gelip konuşmalısınız zira sizin konduramadığınız gibi masumane olmayabilir.:KK12:(deneyip tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum)
Eğer aranızda sürekli 3. bir şahıs olacaksa bu durum çok zor gerçekten, üstesinden gelip gelememek size kalmış bir şey ama kadınlık gururunuza bunu yapmamanızı öneririm.:KK69:

X