- 4 Haziran 2015
- 321
- 653
- 28
Yavas olalim. Ayip oluyor. Bilmiyordum dedişimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavas olalim. Ayip oluyor. Bilmiyordum dedişimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir
İstanbulda öğrenciyken kadınla tanışmış ve kendi ailesiyle arası o ara uzakmış kötüymüş ve kadın ona manevi destek olmuş ilk birlikteliğini kadınla yasamış ve kadın bunun temizliğini ütüsünü yapmış öncesindeki tanışmayı yazdım yukarda.kadın ikna etmiş onu evliliğe o istemiyormuş aslında...
İstediğin yerime yapıştırayım:).Tam okumamışssın o kelimeyi sana aynen iade ediyorum.
Evet ben de kadından dinlemek istiyorum ama bi kez mesaj attım zaten acıklama yapmayıp saldırıyor hemenDgerlendiriyorum.
Hayir.
Bu adamdan uzak dur.
Tabi uzak dur deyinc kendimden pay biciyim pekte kolay olmaz o eger seviyosan.
Bence sen en iyisi gizliden o kadinla gorus ve hikayeyi bide ondan dinle.
Bakalim o ne anlaticak.
Kesin bilmiyordur..Yavas olalim. Ayip oluyor. Bilmiyordum dedi
Amin hidayet etsin ...Allah size hidayet versin bu adam bir kaç yıl sonra da sizi değiştirmek isteyecek belki ve o zaman da yeni bir konu açarsınız
Evet ben de kadından dinlemek istiyorum ama bi kez mesaj attım zaten acıklama yapmayıp saldırıyor hemen
Ağlamak istiyorum...Adam olsa sunu derse anlarim"bana cok emegi var..ihtiyaci olunca yardim ederim,maddi zorlukta destek olurum" nihayetinde eski esi
Ama gider kalirim,olmadi kahvaltiya aksam yemegine giderim demesinin altinda cok sey arayin.hic masumca degil...guvenmeyin..cinsel birliktelikleri hala var burasi kesin.muhtemelen baska sebeplerden ayrildilar...sende kullaniliyosun bu kadar net
Belki degercekten bunlara inanacak kadar saf mısın ?
Yalan üzere kurulmus bi iliskiden ne bekliyorsunuz? Yok bide hayatindan cikartmiycak, ara sira onda kalacak!!! Bu ne sacmalik? Ve sizde bunlari duydugunuz halde hala evlenmeyi düsünüyorsunuz... Yok zaten onu sizden daha cok koruyor, bunuda acikca dile getiriyor.... Bunlara ragmen evlenirseniz, hic aglanmayin, hakettiginizi yasamis olursunuz...
Canım biraz yavaş ol lütfen kırmayalım birbirimizi..Kesin bilmiyordur..
Tesekkür ederim...Bayanın üstüne gitmeyin bazı arkadaşlar ağır yorumlar yapmış Allah aşkına kardeşlerim amacımız bu kardeşimizi kurtarmak yargılamak değil ! Lütfen.