Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep öyle olur zaten kanepede yatar böyleleri.
Biz evlenince uzak bir semtte oturacak mışız şimdiki evde kardesi kalacakmış.
Evet bencil oldugunun farkındayım ne yerde ne gökteyim uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum sürekli sigara içiyorum. Ölü gibiyim zorla işe gidiyorum gecen hafta tatile gittik birlikte 1 hafta döndük bu lafı söyledi tamamen hayatından cıkaramayacagını...
Anlaşıldı adam zengin. Sizinde derdiniz adam değil, para.O evde hala kalması hergün kavga konusu aramızda açıklaması şöyle 10 yıldır o binadayız komşular filan ramazanda annemler ve küçük erkek yegenim gelecek babasını görmeye (onun erkek kardesi birlikte kalıyorlar onun yanında calısıyor) annemler buraya gelince üzülmelerini istemiyorum sakin gecsin bu yaz cünkü oturdugu binayı o yapmış ve yanda bir bina daha yapıyor burda işim yogun bu gerilimlerle ugrasamam dedi.Kadına eylülde sana ev alıcam cıkıcaksın demiş kadın önce tamam demiş sonra 1 ay sonra ben senin yaptıgın evlerden birini istiyorum demiş o da 1-2 yıla anca biter. Bu da demişki o zaman o ev bitene kadar esyalı bir ev tutalım demiş eylülde çık.Kadın da acelen ne demiş.Düşünün kadın beni ilk günden beri biliyormuş.Benim haberim yok.
Arada bir giderim demesinin sebebi ise şu imiş ; bir çocugu olsa yalnız kalmazdı ama hayatta yalnız ve kimsesiz olmasına gönlüm elvermez yıllarca kahrımı cekti . Hayatımdan tamamen atamam... dedi. Biz biraz tartısınca gidip kalma olmayabilir ama bi kahvaltıya bi aksam yemegine giderim dedi.
yol ver herife.Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...
Evet iradeli olamadım herdefasında ikna etti her sabah evden cıktıgımda karsımda buldum günlerce iş yerime geldi takip etti yalvardı ağladı kapımı yumrukladı sayfalarca mektup yazdı telden engelleyince hic pes etmedi...
Her zengin adamla ilişki yaşayanın derdi para değil bu mantıga göre bütün zengin adamların esleri para için evlenmiş olur durumu iyi biriyle tanışmış olabilirim bunu hesaplamadım beni durduran sadece sevgim yoksa bunca acıyı para kapatamazAnlaşıldı adam zengin. Sizinde derdiniz adam değil, para.
Senin gibisi benim yuvamı yıktı! Adam beş parasızken evlendim, bir anda zenginleşti. Şimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir. Her şeyi hak ediyorsunuz. Sizin gibilerin yuvası olmaz. Daha paralısını bulur ona gidersiniz, alışmış kudurmuştan beterdir.Her zengin adamla ilişki yaşayanın derdi para değil bu mantıga göre bütün zengin adamların esleri para için evlenmiş olur durumu iyi biriyle tanışmış olabilirim bunu hesaplamadım beni durduran sadece sevgim yoksa bunca acıyı para kapatamaz
İstanbulda öğrenciyken kadınla tanışmış ve kendi ailesiyle arası o ara uzakmış kötüymüş ve kadın ona manevi destek olmuş ilk birlikteliğini kadınla yasamış ve kadın bunun temizliğini ütüsünü yapmış öncesindeki tanışmayı yazdım yukarda.kadın ikna etmiş onu evliliğe o istemiyormuş aslında...Neden evlenmis o kadinla??
Aile baskisimi?
ne anlatti?
Ona gore bi cevap vericem.
Tam okumamışssın o kelimeyi sana aynen iade ediyorum.Senin gibisi benim yuvamı yıktı! Adam beş parasızken evlendim, bir anda zenginleşti. Şimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir. Her şeyi hak ediyorsunuz. Sizin gibilerin yuvası olmaz. Daha paralısını bulur ona gidersiniz, alışmış kudurmuştan beterdir.
Hiç tanımadığınız, 46 yaşındaki bir kadının bütün özelliklerinide biliyorsunuz. Yazık, zavallısınız.
Gerçekten sizin yuvanız olmaz.