Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Biz evlenince uzak bir semtte oturacak mışız şimdiki evde kardesi kalacakmış.
Evet bencil oldugunun farkındayım ne yerde ne gökteyim uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum sürekli sigara içiyorum. Ölü gibiyim zorla işe gidiyorum gecen hafta tatile gittik birlikte 1 hafta döndük bu lafı söyledi tamamen hayatından cıkaramayacagını...

Zor durumdasın tamam ama yolunda mantıklı tek çıkış var malesef
Ya erkek arkadaşına restini çekeceksin, onun söylediği gibi ilerlicekse herşey, bir daha beni göremezsin diye
Ya da herşey normalmiş gibi devam ediceksin ki o yol çok sancılı malesef. Şu an acı çekiyorum, göz yaşı döküyorum diyorsun ya bunun daha fazlasını yaşıcaksın evlendiğin zaman. Şu an o durumları yaşamadığın için çekebilirsin gibi geliyor ama inan şu yaşadıkların yanında hiç kalır.

Bence inanma ve topukla ve kaç hemen yarın bi günde 20 lik çıtır bulup senden boşanır..

O evde hala kalması hergün kavga konusu aramızda açıklaması şöyle 10 yıldır o binadayız komşular filan ramazanda annemler ve küçük erkek yegenim gelecek babasını görmeye (onun erkek kardesi birlikte kalıyorlar onun yanında calısıyor) annemler buraya gelince üzülmelerini istemiyorum sakin gecsin bu yaz cünkü oturdugu binayı o yapmış ve yanda bir bina daha yapıyor burda işim yogun bu gerilimlerle ugrasamam dedi.Kadına eylülde sana ev alıcam cıkıcaksın demiş kadın önce tamam demiş sonra 1 ay sonra ben senin yaptıgın evlerden birini istiyorum demiş o da 1-2 yıla anca biter. Bu da demişki o zaman o ev bitene kadar esyalı bir ev tutalım demiş eylülde çık.Kadın da acelen ne demiş.Düşünün kadın beni ilk günden beri biliyormuş.Benim haberim yok.
Arada bir giderim demesinin sebebi ise şu imiş ; bir çocugu olsa yalnız kalmazdı ama hayatta yalnız ve kimsesiz olmasına gönlüm elvermez yıllarca kahrımı cekti . Hayatımdan tamamen atamam... dedi. Biz biraz tartısınca gidip kalma olmayabilir ama bi kahvaltıya bi aksam yemegine giderim dedi.
Anlaşıldı adam zengin. Sizinde derdiniz adam değil, para.

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...
yol ver herife.

Evet iradeli olamadım herdefasında ikna etti her sabah evden cıktıgımda karsımda buldum günlerce iş yerime geldi takip etti yalvardı ağladı kapımı yumrukladı sayfalarca mektup yazdı telden engelleyince hic pes etmedi...

Polis denilen birsey var, uzaklastirma karari aldirirsin ve kapinda buldugun anda polisi ararsin. Birak polisi, bu konuda baba, abi bile yeterlidir onu korkutmak için. Yeni hat alip, sosya aglardan onu silerek, hersey hal olurdu.

Bunlari yapabilcegini sende biliyorsun, bahs ettigim seyler çok uç seyler degil. Dolayisiyla, o seni ikna etmedi hiçbir zaman, sen zaten ikna edilmeye hazirdin!

Adam 2,5 yildir sana yalan söylemis, tamam af ettin diyelim, eh adam sana halen yalan söylüyor. Madem o kadar çok vicdanli ki o kadini yalniz birakamiyor, niye o kadina yalan söyledi? Madem çok vicdanli, niye sana yalan söyledi? Madem çok vicdanli, niye senin ile evli oldugu zaman, eski karisinin yaninda gece kalmak istiyor?

Herseyden belli degil mi bu adamin evlilik kurumu denilen seye, sadakata zerre saygisi olmadigi? Zerre kadar vicdan sahibi olmadigi?

Ve lütfen bdv'yi okuyun biraz. 2,5 yil kaybetmek hiçbirsey. Burda kaç kadin var 10,20 yil evlilikten sonra, çoluk çoçuktan sonra aldatildigini ögreniyorlar, siddet oluyor evliligin içinde,.... Geçenlerde bir kadin hamile oldugu halde aldatildigini ögrenmisti. Yani sizini hayatin sonuymmus gibi davranmayin. Azicik onur ve gurur sahibi ol lütfen...:KK14:

Birde utanmadan arada gider kalirim ondanda vagecemem sendende diyor ve siz hala burda onaylatmaya calisiyorsunuz.adam saplantili bir hasta.

Evliyken baska bir kizla gonul iliskisine girecek kadar guvensiz.ama siz biz farkliyiz yalanina inanmissiniz coktan.ne desek bos

Çok sevdiğin eşinin gidip eski karısıyla kalmasına gönlün razı olabilicekse,buyrun evlenin tabii neden olmasın.

Anlaşıldı adam zengin. Sizinde derdiniz adam değil, para.
Her zengin adamla ilişki yaşayanın derdi para değil bu mantıga göre bütün zengin adamların esleri para için evlenmiş olur durumu iyi biriyle tanışmış olabilirim bunu hesaplamadım beni durduran sadece sevgim yoksa bunca acıyı para kapatamaz

Neden evlenmis o kadinla??
Aile baskisimi?
ne anlatti?

Ona gore bi cevap vericem.

Soyledikleri biraz tuhafuma gidiyor. Ama diyelim sen soylediklerine inandin. Hic eskisi kadar guvenebilecek misin? Adam 2, 5 yildir senden boyle bisey gizledi. Bunu da sen tesadufen ogrenmeseydin hic haberin olmicakti belki. Bilemiyorum canim

Dizilerde olur ancak aklima gelmedi de degil.sevgilinizin eski esinden cocugu olmuyor asiretler gibi sizinle resmi evlilik yapip cocuk olunca o kadini eve getirip yazik kadina cocugumuza baksin deyip 2 kadinli bir erkek olmasin.kacin lutfen arkaniza bakmadan kacin

Her zengin adamla ilişki yaşayanın derdi para değil bu mantıga göre bütün zengin adamların esleri para için evlenmiş olur durumu iyi biriyle tanışmış olabilirim bunu hesaplamadım beni durduran sadece sevgim yoksa bunca acıyı para kapatamaz
Senin gibisi benim yuvamı yıktı! Adam beş parasızken evlendim, bir anda zenginleşti. Şimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir. Her şeyi hak ediyorsunuz. Sizin gibilerin yuvası olmaz. Daha paralısını bulur ona gidersiniz, alışmış kudurmuştan beterdir.

Hiç tanımadığınız, 46 yaşındaki bir kadının bütün özelliklerinide biliyorsunuz. Yazık, zavallısınız.

Gerçekten sizin yuvanız olmaz.

Adam olsa sunu derse anlarim"bana cok emegi var..ihtiyaci olunca yardim ederim,maddi zorlukta destek olurum" nihayetinde eski esi
Ama gider kalirim,olmadi kahvaltiya aksam yemegine giderim demesinin altinda cok sey arayin.hic masumca degil...guvenmeyin..cinsel birliktelikleri hala var burasi kesin.muhtemelen baska sebeplerden ayrildilar...sende kullaniliyosun bu kadar net

Yalan üzere kurulmus bi iliskiden ne bekliyorsunuz? Yok bide hayatindan cikartmiycak, ara sira onda kalacak!!! Bu ne sacmalik? Ve sizde bunlari duydugunuz halde hala evlenmeyi düsünüyorsunuz... Yok zaten onu sizden daha cok koruyor, bunuda acikca dile getiriyor.... Bunlara ragmen evlenirseniz, hic aglanmayin, hakettiginizi yasamis olursunuz...:KK14:

Neden evlenmis o kadinla??
Aile baskisimi?
ne anlatti?

Ona gore bi cevap vericem.
İstanbulda öğrenciyken kadınla tanışmış ve kendi ailesiyle arası o ara uzakmış kötüymüş ve kadın ona manevi destek olmuş ilk birlikteliğini kadınla yasamış ve kadın bunun temizliğini ütüsünü yapmış öncesindeki tanışmayı yazdım yukarda.kadın ikna etmiş onu evliliğe o istemiyormuş aslında...

Senin gibisi benim yuvamı yıktı! Adam beş parasızken evlendim, bir anda zenginleşti. Şimdi sizin gibi bir o..... yiyor. Size ne kadar hakaret etsem yeridir. Her şeyi hak ediyorsunuz. Sizin gibilerin yuvası olmaz. Daha paralısını bulur ona gidersiniz, alışmış kudurmuştan beterdir.

Hiç tanımadığınız, 46 yaşındaki bir kadının bütün özelliklerinide biliyorsunuz. Yazık, zavallısınız.

Gerçekten sizin yuvanız olmaz.
Tam okumamışssın o kelimeyi sana aynen iade ediyorum.

X