Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Kadın varlıklı mı acep ? Neden kendinden yaşça baya büyük biriyle evlenmis ki ? Gözden kacirdiysam k.bakma şoke oldum valla okuyunca odaklanamadim bi türlü sen nasil katlaniyorsun? Hadi boşandı tamam da hala diger kadınla bağını koparmamk istememesi nedir yani. Bide Bu konuyu sen okusan ne düşünürdün bide oyle bak sen degilde bi başkası acmis bu konuyu. Sana normal gelirmydi yinede bütün bunlar ?
Kadın varlıklı değil bu daha son sınıftayken stajerken tanışmışlar bi yerde oturmuşlar bu bi daha görüşmem diye düşünmüş beğenmemiş kadın ağlamış sen de mi beni bırakacaksın demiş benimki o zamana kadar kimseyle birlikte olmamış bakirmiş bunla başlamış ve kadının daha önce birlikteliği olmuş .bi süre sonra kadının ailesi gerginlik yapmış istememiş bu da evlenirim demiş evlenmiş ama senle boşanacaz evleniyorum ama boşanacaz demiş...

Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim doğruyu bulmak için çaba göstereceğim.biriyleriyle paylaşmak tavsiyeleri okumak iyi geldi ...

Boşancaz Demiş ve o kadar beklemiş öyle mi. O kadına üzüldüm ben açıkcası. Yol yakınken bence ayrıl sende.ilerde sana da onu tam anlamıyla bırakamam hatır vs derse vay haline

madem durum bu kadar(!) masum , neden onceden aciklamamis o zaman ???? objektif bakildiginda kandirildiginiz cok acik

Kadın varlıklı değil bu daha son sınıftayken stajerken tanışmışlar bi yerde oturmuşlar bu bi daha görüşmem diye düşünmüş beğenmemiş kadın ağlamış sen de mi beni bırakacaksın demiş benimki o zamana kadar kimseyle birlikte olmamış bakirmiş bunla başlamış ve kadının daha önce birlikteliği olmuş .bi süre sonra kadının ailesi gerginlik yapmış istememiş bu da evlenirim demiş evlenmiş ama senle boşanacaz evleniyorum ama boşanacaz demiş...
Buna kendiniz inaniomsnz gercektn... enteresan dogrusuu

2 bucuk yil medeni durumu hakkinda size yalan soyleyen bir adamin bu sozlerine de inanmayin derim.

E bu adam her ağlayan kadına kiyamayacaksa işin var.. çok saçma lütfen bunu kendine yapma.

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...

Tabi tabi vicdanindan dolayi mi kalacakmis eski karisinda yoksa fantazi olsun arada diye mi bide avukat yani biz de davalari emanet ediyoruz boyle adamlara yani oyle mi tiksindim yahu bu ne be , sinirlendim vallahi bu adam kaybetme korkusuyla sana boyle teklifler sunabiliyorsa evlendikten sonra gidiyorum uleyn der ceker kapiyi cikar arkadas, asiksin o yuzden boyle gonlun kanmak istiyor fakat mantigin farkinda yazdiklatindan anlasilan bu farkinda misin , hicmi bosanmis yok senin etrafinda, hic duydun mu sen boyle bir seyi cocuk olsa dahi arada duymadim ben bismillah yeni yasima girdim tovbe bir de sex yokmus mus he he de sen 1ona

Allahim ne kadar korkunc seyler bunlar. Ya benden buyuksunuz akil vermek gbi olmasin da ayrilirsaniz bi ay bi yil aci cekersiniz en fazla. Ama diger turlusu cok korkunc kadin surekli aranjzda olacak sanmayinki mutlu olursunuz daha sevgiliyken size acik acik onla bagimi koparmam diyo ki terketme ihtjmalininjz su an daha yuksek. Evlenince nasilsa cepte deyip daha fena olmaz mi evinde falan kalsa ne bileyim korkunc ya. Bildiginiz kuma gbi bisey. Bence kendinize yazik etmeyin. Seviyo olabilrsnz insanlar kac yillk esinden bosanjyo siz de atlatirsnjz elbet
Ama adam bildgnz yalan makinesi saklamasi falan altinda baska seyler olabilir hirli biri degil sanki.

Tayin isteme şansınız yok mu? Keşke başka bi yere gitseniz
Şuan yok alıp başımı gitmek isterdim doğrusu...Şu anda hişbişey olmamış gibi aşkımlı mesajlar atıyor ...gerginlik yapma sorunları cozduk cozecez daha surekli bu konuları konusamayız ilişkimizi yasayamıyoruz burnumdan getirdin iki aydır diyor...

Allah bilir sadece formalite bir evliliktir.. hic birlikte olmamışlardır.. avukat iyi kurgulamış yalanı.. kim bilir daha ne olaylar peşinde

Bu adamin bu hanimdan maddi bir cıkari olabilir mi? 26 yasindayken 36 yasinda biriyle evlenmis sonra bosanmamis hala ayni evde yasiyorlar. Bunlarin hic birini mantikli bir insan yapmaz.
Ben olsam aninda ayrilirdim sizi 2,5 yil kandirabilen insan ilerde neler yapmaz. Hicbir konuda guvenemezsiniz

Şuan yok alıp başımı gitmek isterdim doğrusu...Şu anda hişbişey olmamış gibi aşkımlı mesajlar atıyor ...gerginlik yapma sorunları cozduk cozecez daha surekli bu konuları konusamayız ilişkimizi yasayamıyoruz burnumdan getirdin iki aydır diyor...
Yüzsüz ya vallahi yüzsüz. Bunun gibi insanlardan nefret ediyorum. Son karar size kalmış. Ama kendinizi yakmayın. Avukat olması, size yalandan değer vermesi neye yarar, insan olamadıktan sonra. Siz çok değerlisiniz, karşınıza sizi hakeden insanlar çıkacaktır. Ama kendiniz aileniz gururunuz mutluluğunuz için o şahıstan uzak durun. İradeniz sizi değil siz iradenizi yönetiyorsanız. İsterseniz her şeyi yapabilirsiniz.

Hey Allah'im yaa.. bu mu hikaye?? Yemin ederim zekanızla dalga geçmiş..

Yok birde uyaniga bak eve gelmeni engelliyor güya kardeşi ters bakarmış bu duruma.. erkek adamsın birde avukatmış senin korkun niye??? Afedersin arkasinda boku var

Ay nolur allah aşkina guzel sözlerine aldanma. Bu ne boyle herseyden once bu adam buyuk yalanci.... digerlerine hiç girmicem bile.. mutsuz olacagin gün gibi ortada... altinda yatani bilemezsin.. taş bas yüregine arkani dön ve git. Aglayip sızlanmasina kanma. Rol onlar

X