Biz evlenince uzak bir semtte oturacak mışız şimdiki evde kardesi kalacakmış.Karşınızdaki kişi o kadar bencil o kadar bencil ki.
Bunun esamelerini konunuzu ilk açtığınızda da görüyordum, şu yazdıklarınızdan sonra iyice pekişti.
Aman erkek arkadaşınızın huzuru bozulmasın, ama siz diken üstünde oturmaya devam edin.
Bu muhteşem kadın hazretleri sevgilinizin evinin yanına yaptırdığı evlerden birine oturcak, muhtemelen siz de balkon, cam, olmadı sokakta karşılacaksınız. Ben hiç hoşlaşmazdım bu durumdan yani. Siz rahatça girip çıkacaksanız sıkıntı yok.
Beyfendi de sizi evinizde bırakıp ona, en kötü sabah kahvaltısına gidecek öyle mi.
Bi sorun bari siz aynı durumda olsanız kabul ediyormuymuş.
Yemeyin şöyle şeyleri.
Yahu bir evli erkekte farklı yalanları kullansın Allahınızı severseniz yaaaaaaa. Yok eşi çok kahrını çekmişte, yok vicdanı rahat etmezmişte... Biz de yemiş gibi yapalım bari.
Bu kadar çok vicdan yapıyordu niye boşandı madem. Kadının bunca emeği vardıysa emeğinin hakkını verip boşanmasaydı, oturtaydı karısını baş köşede.....
Evet bencil oldugunun farkındayım ne yerde ne gökteyim uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum sürekli sigara içiyorum. Ölü gibiyim zorla işe gidiyorum gecen hafta tatile gittik birlikte 1 hafta döndük bu lafı söyledi tamamen hayatından cıkaramayacagını...