Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Karşınızdaki kişi o kadar bencil o kadar bencil ki.
Bunun esamelerini konunuzu ilk açtığınızda da görüyordum, şu yazdıklarınızdan sonra iyice pekişti.
Aman erkek arkadaşınızın huzuru bozulmasın, ama siz diken üstünde oturmaya devam edin.
Bu muhteşem kadın hazretleri sevgilinizin evinin yanına yaptırdığı evlerden birine oturcak, muhtemelen siz de balkon, cam, olmadı sokakta karşılacaksınız. Ben hiç hoşlaşmazdım bu durumdan yani. Siz rahatça girip çıkacaksanız sıkıntı yok.
Beyfendi de sizi evinizde bırakıp ona, en kötü sabah kahvaltısına gidecek öyle mi.

Bi sorun bari siz aynı durumda olsanız kabul ediyormuymuş.

Yemeyin şöyle şeyleri.
Yahu bir evli erkekte farklı yalanları kullansın Allahınızı severseniz yaaaaaaa. Yok eşi çok kahrını çekmişte, yok vicdanı rahat etmezmişte... Biz de yemiş gibi yapalım bari.

Bu kadar çok vicdan yapıyordu niye boşandı madem. Kadının bunca emeği vardıysa emeğinin hakkını verip boşanmasaydı, oturtaydı karısını baş köşede.....
Biz evlenince uzak bir semtte oturacak mışız şimdiki evde kardesi kalacakmış.
Evet bencil oldugunun farkındayım ne yerde ne gökteyim uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum sürekli sigara içiyorum. Ölü gibiyim zorla işe gidiyorum gecen hafta tatile gittik birlikte 1 hafta döndük bu lafı söyledi tamamen hayatından cıkaramayacagını...

2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
Beddua değil de size teşekkür mü etseydi zavallı kadıncağız. 2.5 senenizi çöpe atmaktan korktuğunuz kadar yuva yıkmanın vebalinden de korksanız keşke.

Siz nasıl bi zihniyete sahipsiniz. Yazık günah ya başka adam mı yok memlekette. Yapmayın hanımefendi yuva yıkanın yuvası olmazmış.
Ben yuva yıkmadım ki evli oldugunu bilmiyordum diyorum öğrendikten iki sonra boşanma davası varmış boşandı o benden gizli planlamış boşanmış...

Ovvv diğer kadınla dini nikahını devam ettiriyor. Buralarda çok var böyle ilişkiler.
Adam kuzeniyle küçük yaşta evleniyor. Yıllar ilerleyip maymum gözünü açınca ilk işi eşini ikna edip boşanmak oluyor.
Tabi eşini de 1 ev,belli bir miktar nafaka ve dini nikahın devamıyla ikna ediyor.

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...
Buna benzer bir durumu bende evlenmeden önce yaşamıştım.. iyikide o kişiye aldanıp devam etmemisim.. yalanla başlanmış bir ilişki.. saklamamalı söylemeliydi sonu ne okursa olsun.. ayni durumu sen ona yasatsaydin o ne yapardı.. kusura bakma ama erkekler direk kotu gözle bakarlar bu tarz bir olaya.. sen şuan duyguna yenik düşüp devam edersen bu adam sana her turlu yalanı söyleyebilir...saklamayı iyi becermiş 2.5 sene yuhhh yani.. hic mi vicdan yapmamis.. sen yapacaksın kusura bakma kadınlar geçen yıllarına üzülür ve daha çok aci çekerek yaşamayı daha çok göze alabiliyorlar.. değmez önüne bak

Yaşınız 30 bir kere siz de daha gençsiniz. Güzel bir mesleğiniz de var. Kendisi de avukatmış daha aklı başında olmasını beklerdim. 2.5 yıldır hem sizi hem orayı idare etmiş. Madem hemen boşanacakmış niye 2.5 yıldır ikinizi aynı anda idare etmiş. Avukatsa maddi gücü vardır aynı evde kalmaktansa gitsin stüdyo daire tuttsun orada kalsın. Yok kanepede yatıyorum ben seni seviyorum falan hikaye bu cümleler. Bir de kadın 46 yaşındaymış ama seks yok cümlesi ne kadar doğru bilemiyorum. O yaştaki bir bayanın seks yapmakla ilgili bir sorunu olmaz. Neye göre seks yok ?? Kendisi 36 yaşında hadi eşi istemiyordu o da mı istemiyordu. Hep başkalarına mı gidiyordu ??

Açıkçası bana samimi gelmedi. Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım:. İlk evliliğiniz olacak mı gönlünüzün rahhat ettiği ile evlenin. Sevgi her zaman her şeyi çözmez zira.

Yaşınız 30 bir kere siz de daha gençsiniz. Güzel bir mesleğiniz de var. Kendisi de avukatmış daha aklı başında olmasını beklerdim. 2.5 yıldır hem sizi hem orayı idare etmiş. Madem hemen boşanacakmış niye 2.5 yıldır ikinizi aynı anda idare etmiş. Avukatsa maddi gücü vardır aynı evde kalmaktansa gitsin stüdyo daire tuttsun orada kalsın. Yok kanepede yatıyorum ben seni seviyorum falan hikaye bu cümleler. Bir de kadın 46 yaşındaymış ama seks yok cümlesi ne kadar doğru bilemiyorum. O yaştaki bir bayanın seks yapmakla ilgili bir sorunu olmaz. Neye göre seks yok ?? Kendisi 36 yaşında hadi eşi istemiyordu o da mı istemiyordu. Hep başkalarına mı gidiyordu ??

Açıkçası bana samimi gelmedi. Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım:. İlk evliliğiniz olacak mı gönlünüzün rahhat ettiği ile evlenin. Sevgi her zaman her şeyi çözmez zira.
Teşekkü ederim çok kötüyüm çok acı çekiyorum...

Benden dolayı boşanmadı bu kesin birsey...
Bunu nerden biliyorsunuz. Yani ortada 10 yıllık bir evlilik var. Abla kardeş ilişkisi içinde 10 yıl size de komik gelmiyor mu? Ben sizde kabahat bulmuyorum evli olduğunu bilseydiniz elbette muhattap olmazdınız. Ama şuna inanmam kesinlikle, ben ayrılmak istedim peşimi bırakmadı. Ya hadi 3 ay 5 ay bırakmasın siz iradeli olduktan sonra daha ne kadar devam ettirebilir ısrarını. Bakın karşınızdaki çok kötü birisi ve siz ona aşık olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Lütfen o şahıstan uzaklaşın.

Sakin evlenme bu adamla.
Butun irtibatini kopar.
Bir gun aglarsin iki gun aglarsin unutursun elbet ancak bir omur cekilmez bu adam. Seni yorar seni icten ice curutur. Sakin evlenme.

Bunu nerden biliyorsunuz. Yani ortada 10 yıllık bir evlilik var. Abla kardeş ilişkisi içinde 10 yıl size de komik gelmiyor mu? Ben sizde kabahat bulmuyorum evli olduğunu bilseydiniz elbette muhattap olmazdınız. Ama şuna inanmam kesinlikle, ben ayrılmak istedim peşimi bırakmadı. Ya hadi 3 ay 5 ay bırakmasın siz iradeli olduktan sonra daha ne kadar devam ettirebilir ısrarını. Bakın karşınızdaki çok kötü birisi ve siz ona aşık olduğunuz için bunu göremiyorsunuz. Lütfen o şahıstan uzaklaşın.
Evet iradeli olamadım herdefasında ikna etti her sabah evden cıktıgımda karsımda buldum günlerce iş yerime geldi takip etti yalvardı ağladı kapımı yumrukladı sayfalarca mektup yazdı telden engelleyince hic pes etmedi...

2,5 yılımı çöpe atmak istemiyorsun ama bu adamla evlenip kuma hayatıyla bir ömrünü mü çöpe atıcaksın

Kadın varlıklı mı acep ? Neden kendinden yaşça baya büyük biriyle evlenmis ki ? Gözden kacirdiysam k.bakma şoke oldum valla okuyunca odaklanamadim bi türlü sen nasil katlaniyorsun? Hadi boşandı tamam da hala diger kadınla bağını koparmamk istememesi nedir yani. Bide Bu konuyu sen okusan ne düşünürdün bide oyle bak sen degilde bi başkası acmis bu konuyu. Sana normal gelirmydi yinede bütün bunlar ?

Benimle sürekli ilgileniyor zamanının iş dışında kalan tüm zamanı benle geciriyor bir bütün olduk bir yandan da çok dolu geçti zamanımız bensiz yapamıyor ben de ona çok alıştım . Ama evli oldugunu öğrendiğim gündem beri dünyam basıma yıkıldı yine de görüştüm onunla tabi 1 aylık küslükten sonra... Boşandığını görünce de evrak üstünden unutmak istedim kandırıldıgımı.Ama bu son teklifi ve ben öğrendikten sonra hala aynı evde olmaları canımı yakıyor...

Vallahi bu adamı affetmişsiniz ya ne diyeyim. Yanlış anlamayın da ben bu olay seviyorum gibi masum bir şeyi karıştırmazdım. Adam sizi iki sene ayakta uyutmuş..biraz saygı kendinize lütfen. Hem eski eşten sürekli o kadın diye bahsetmişsin sevgilin mi öyle bahsediyor eski karısı için

sakın onla evlenıp hataya dusme.. seni kuması yapmak ıstıor . 3 kısı 1 evlılık olmaz.. o kadınla ırtıbatı kesene kadar konusmayın

:KK34:Tek kelimeyle igrenccccc!!! Onun bana cok emegi gecti,arada gorusurum,hatta kalirim ne demek!????!!!!! Bunca yil sizi kandirmis,evli oldugunu saklamis!:KK67:

Evet iradeli olamadım herdefasında ikna etti her sabah evden cıktıgımda karsımda buldum günlerce iş yerime geldi takip etti yalvardı ağladı kapımı yumrukladı sayfalarca mektup yazdı telden engelleyince hic pes etmedi...
Kamuda mı çalışıyorsunuz?

Sizi kandırdı.. eşini de kandirdi.. birde ondan dinlemek gerek yok yaşı büyükmüş yok ayni evde iki yabancı gibiymiş.. yalanlara bak hele.. evli olduğu kadınla konuş kim bilir neler yaşandı o evde.. seni kandırdığı gibi o kadınında hayatını mahvetmiş birde dürüst beyefendi kadına karşı vicdan yapıyor ayrılmıyor. Çok adaletliymis sevgilisi de üzülmesin diye 2.5 sene susuyor.. birde karisini düşün kim bilir oda nasıl aci çekiyordur

X