- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.890
Ay sen subaydan daha statulusunSubay kendisi
Bende böyle yorumladım ancak aynısını onun için düşünselerdi ve ben ona söyleseydim kendisini cok kötü hissederdi eminimO zaman sevgilin böyle düşünmüyordur. Boş mu bulundu ya da ufak çaplı ego mu tatmin etti bilmiyorum. Yapması doğru değil ama herkes bazen konuşmamasi gereken şeyler diyor maalesef
hele ki şimdi...Ya kusura bakmayın da kimse yanlış da anlamaz umarım, bir sistem eleştirisi olarak: başka şey olamayan subay oluyor memlekette
Sevgilim bana yaşadığı her seyi anlatan bir yapıya sahip arkadaşlarıyla tartışsa anlatır, okulda bir problem olsa anlatır içini döker bana. Bu olay olduğunda cok kötü olmuş ve bana soylemedi başlangıcta bu konusmaları bende sesinden anladım ki bir şey var zorladım biraz sonra döküldü birden ben şok tabi böyle bir şey beklemiyordum. Sevgilimi üzense o ortamda bir şey diyemeden kalkıp gitmek olmuş sadece siz karışmayın diyebilmiş. Şuan iste herkesi herseyi soylucem o bitti artık diyor.laf taşıdığı başka bir olay oldu mu?
bu kadar aklı başında diye bahsettiğiniz adamın laf taşıması hele ki böyle bir konuda bana çok masum gelmedi maalesef.
Oo ismi de çok havalı. İnanın bi şey bildikleri yok. Hepsi zırva. Duymayın bunları hedefinize odaklanın sonrasında değişimlerini izlemek çok keyfili olacak.İnşallah gercekleştireceğim. Sayıştay denetçisi olmak istiyorum bakalım hayırlısı umarım başarabilirim
Evet ailede tek okuyan iyi bir okula giren tek kisi o baska kimse yokhele ki şimdi...
hani eskiden olsa subaylık gerçekten baya donanımlı insan demekti -en azından büyük kısmı öyleydi. ki o zamanlar bile bomboş subaylar vardı ama genel olarak epey donanımlıydılar. genel algının yüksek olmasını anlarım o zamanlar için.
şimdi son olaylardan sonra önüne geleni aldılar zaten okullara
bir anlamı önemi kalmadı ki
askerin ordunun bi olayı kalmadı zaten
ama ailede tek örnek sanıyorum bu tafra ondan.
O kıza da öyle düşündüler mi pekiBir aile dostumuzun oğlu da subay ve önlisans mezunu çalışmayan bir kızla evlendi.
Evet eskiden hatırlıyorum harp okuluna lise dönemi girilirdi ve fen liselerine giriş kadar zordu bu. Yine komiserlik akademileri falan.. şimdi lisans bitirenlerden memur da değil komiser yapıyorlar bide. ben anlamadım ciddenhele ki şimdi...
hani eskiden olsa subaylık gerçekten baya donanımlı insan demekti -en azından büyük kısmı öyleydi. ki o zamanlar bile bomboş subaylar vardı ama genel olarak epey donanımlıydılar. genel algının yüksek olmasını anlarım o zamanlar için.
şimdi son olaylardan sonra önüne geleni aldılar zaten okullara
bir anlamı önemi kalmadı ki
askerin ordunun bi olayı kalmadı zaten
ama ailede tek örnek sanıyorum bu tafra ondan.
Bu erkeklerinde kendi ailesinde konuşulan saçma sapan şeyleri gelip kız arkadaşına veya eşine anlatmasına sinir oluyorum demek ki kendiside katılıyo onlara gelip size anlatmışteyzeleri tarafından söylenmişti erkek arkadaşım anlatmıştı
Kendi düşündüğü için mi anlatmıştır sizce ?Bu erkeklerinde kendi ailesinde konuşulan saçma sapan şeyleri gelip kız arkadaşına veya eşine anlatmasına sinir oluyorum demek ki kendiside katılıyo onlara gelip size anlatmışçok bi uçurum da göremedim
Mutlaka düşünen olmuştur. Ama hiiç önemli değil. Çatlasınlar:) boşver. Sen de boş biri değilsin ayrıca.Burda ezik durmamak önemli bence. Mütevazi davranma.O kıza da öyle düşündüler mi peki
Bence öyle. Yani benle olmak herkese nasip olmaz tavrında geldi bana. Sizde kendisine aynı şeyi hissettirin benim kadar zeki biriyle olmak herkese nasip olmaz diyin. alttan alma özgüvenini zedeleme reste rest çek. Bu, ne ya millet kendini kaf dağında sanıyoKendi düşündüğü için mi anlatmıştır sizce ?
kendisi cerrah yaMutlaka düşünen olmuştur. Ama hiiç önemli değil. Çatlasınlar:) boşver. Sen de boş biri değilsin ayrıca.Burda ezik durmamak önemli bence. Mütevazi davranma.
Uzman dr. Kuzenim bir.hemşireyle evlendi. Teyzem kız kancayı taktı oğluma diyordu
Cok haklısınızBence öyle. Yani benle olmak herkese nasip olmaz tavrında geldi bana. Sizde kendisine aynı şeyi hissettirin benim kadar zeki biriyle olmak herkese nasip olmaz diyin. alttan alma özgüvenini zedeleme reste rest çek. Bu, ne ya millet kendini kaf dağında sanıyo
Öyle düşündüğünü düşünmek bile kalp kırıcı bunu nasıl aşıcam bilmiyorumSülale de tek okuyan o olunca ,pek bir pohpohlanmış.Egosu tavan yapmış,ne kadar üzgün olsada kendini kaf dağına çıkarıp alt metinde size msj vermiş.Onun dediği gibi ezik durursaniz bu huyunu beslemiş ve önüne geçilemez bir duruma sokarsınız, ayrılın demiyorum ama onu vazgeçilmez olmadığını isterseniz daha iyilerini bulabileceğinizi ima yoluyla gösterin
Sacmaliyorlar.Hadi erkek daha az eğitimli olsa anlarim da.Bu sorun olmamalı.Merhaba kızlar, kendi içime kapandığım ve gerçekten kimseye belli etmeden mahvolduğum, çok kırıldığım bir dönemden geçiyorum. Olayları az çok anlatmıştım burada. Kızlar kimsenin söylediği sözleri umursamak istemiyorum ama ister istemez boş olduğum tek bir anda bile aklıma bu konular geliyor. Konu erkek arkadaşımla mesleki anlamda statülerimizin farklılığı ailesinden bazı kişilerin bizi eşit görmemesi. İstanbulda güzel bir üniversitede okuyorum bölümüm iktisat kamuda yükselmek hedefim alanımı cok seviyorum. Ancak bir hukuk bir tıp değil bunuda biliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum kızlar. Moralim çok bozuluyor ve içim buruluyor böyle bir şey yaşayanlar var mı aranızda bana akıl verin
Benim asıl korkum ciddiye binerse ilişkimiz hep böyle seyleri sağdan soldan duymakSacmaliyorlar.Hadi erkek daha az eğitimli olsa anlarim da.Bu sorun olmamalı.