- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Yüzyüze görüşüp telefonlarını almışlar. İlk tanışmaları böyle zaten. Ve tanışalı da tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar oldu. Arada da mesajlaştılar bu randevu işi için. Kız size ben bakmayacağım, başka birine yönlendireceğim demişti en son.Öyle ama o da sağlık durumu ya. Bir de gayet resmi yazışmışlar bana göre. Erkek arkadaşınız kızla yüz yüze hiç görüşmüş mü, yoksa sadece bu mesajlaşmalar mı var?
Zaten konu da mesai dışı bir konu.Mesai saati dışı???
Var oğlak burcu ile Alakası
Ben de oğlak burcuyum ve konu sahibini haklı buldum
Ben de şarlardım hiç bu saatte mesaj atılır mı diye adamı
Ben olsam kıskanırım ama çaktırmadan durumu izlerdim
Sevgilime güveniyorım ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler
Genel olarak durum normal lakin 9.30 geç bir saat değil bir yandanda işi eve taşımak gibi birşey oluyor bu, o saatte o hanım kızımız kendine zaman ayırsada olur uş bir yandan
Zaten konu da mesai dışı bir konu.
bildiklerinden şaşmasınlar zaten de ben mesela senin düşüncene saygı duyuyorum fakat ben bu şekilde düşünüyorum diyorum yok asla olmaz sen haklısın tamam diyene kadar beyninin etini yiyorlar huylarına gidip herşeye he dersen olur ama ben de bir kova burcu olarak baskılanmaya gelemem ben empati yapabilirim üstelemem tartışmayı da hiç sevmem olumsuz ortamlardan anında kaçarım hal böyle olunca oğlaklarla ilişkilerim yürümüyor bende de inat var yalnız he deyip geçsene ne diretiyosam :)olabiliyor böyle sürtüşmeler arada ilişkilerde. Benim de tanıdığım oğlaklar hep çok inat, bildiğinden şaşmayan tipler ama
Ne var ki bunda
Neyse ben oğlak değilim, hiç üstüme alınmıyorum söylediklerinizi
Aralarında bir şey var mı diye açmadıysanız sizi bu kadar rahatsız eden ne? Adam da aynı şeyi anlamış ki 23 yaşında diye vurgulamış. Ben ilk okuduğumda kötü bir durum görmedim konuşulanlarda. İşkillenecek insan zaten mesai saatinde de yazsa işkillenir. Biraz daha takip edin bence eğer bir kuşkunuz varsa.Ay durun anlatamadım. Yani yazışmalar samimi değil, sizli bizli. Saygı çerçevesinde. Profesyonel bir yazışma olduğu ortada. Aralarında bir şey var diye açmadım konuyu.
Herhangi bir insanla -samimi olmadığımız- bu saatlerde iletişime geçmek doğru mu onu merak ediyorum.
Aralarında bir şey var mı diye açmadıysanız sizi bu kadar rahatsız eden ne? Adam da aynı şeyi anlamış ki 23 yaşında diye vurgulamış. Ben ilk okuduğumda kötü bir durum görmedim konuşulanlarda. İşkillenecek insan zaten mesai saatinde de yazsa işkillenir. Biraz daha takip edin bence eğer bir kuşkunuz varsa.
Bir insanın bir şeyden rahatsız olmasının sebepleri vardır. Durduk yere bunu kafana takmadığına çok eminim ben de. Aralarında bir şey var mı dan ziyade bu ne samimiyet diye düşünmüş olduğun çok aşikar hepsi aynı kapıya çıkıyor özetle. Rahatsız olduğun şey sadece saatse bu çok enteresan. Annesi ya da başka bir arkadaşı o saatte mesaj atsa yine rahatsız olacaktın demek ki. Bana herkes istediği saatte mesaj atabilir art niyeti olmadığı sürece.Ben özetle “birine gece 10’dan sonra ya da sabahın 6’sında mesaj atmak normal midir” diye sormak istemiştim. Çünkü benim bildiklerime, yaptıklarıma aykırı bir şeydi.
Aralarında bir şey olmadığından adım gibi eminim. Zaten onu sormamışım.
Bir insanın bir şeyden rahatsız olmasının sebepleri vardır. Durduk yere bunu kafana takmadığına çok eminim ben de. Aralarında bir şey var mı dan ziyade bu ne samimiyet diye düşünmüş olduğun çok aşikar hepsi aynı kapıya çıkıyor özetle. Rahatsız olduğun şey sadece saatse bu çok enteresan. Annesi ya da başka bir arkadaşı o saatte mesaj atsa yine rahatsız olacaktın demek ki. Bana herkes istediği saatte mesaj atabilir art niyeti olmadığı sürece.
Siz asıl sebebi söylemiyorsunuz.Mesaj attığı saat sabah erken ve akşam geç , görgüsüzlük diye kılıf buluyorsunuz.Bu öğrenci kız değil de erkek olsa bu kadar işkillenir miydiniz peki?
Bence sizin sorununuz tamamen güvenmek ve güvenmemekle ilgili.Sorun bunların saati değil mesaj atan kişinin karşı cins olması.Mesajın aramanın saati diye konunun eksenini kaydırıyorsunuz.
Konunun en başlarında "psikolog kız" diye belirtmenizden öyle düşündüm.Öyle diyorsanız öyledir.Bunu da daha önceki mesajda yazmıştım. Erkek olsa da aynı tepkiyi verirdim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?