Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Öyle ama o da sağlık durumu ya. Bir de gayet resmi yazışmışlar bana göre. Erkek arkadaşınız kızla yüz yüze hiç görüşmüş mü, yoksa sadece bu mesajlaşmalar mı var?
Yüzyüze görüşüp telefonlarını almışlar. İlk tanışmaları böyle zaten. Ve tanışalı da tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar oldu. Arada da mesajlaştılar bu randevu işi için. Kız size ben bakmayacağım, başka birine yönlendireceğim demişti en son.

Hatta bazen yanyana iken telefon geliyor, konuşabilir miyim diyor, elbette diyorum. O esnada konuştuğu da olmuştur belki. Ben o esnada başka şeyle ilgileniyorum, konuşmayı dinlemiyorum. Belki bu konuyu konuşarak da görüşmüşlerdir hatırlamıyorum.

Ben olsam kıskanırım ama çaktırmadan durumu izlerdim
Sevgilime güveniyorım ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler
Genel olarak durum normal lakin 9.30 geç bir saat değil bir yandanda işi eve taşımak gibi birşey oluyor bu, o saatte o hanım kızımız kendine zaman ayırsada olur uş bir yandan

Var oğlak burcu ile Alakası

Ben de oğlak burcuyum ve konu sahibini haklı buldum

Ben de şarlardım hiç bu saatte mesaj atılır mı diye adamı

eski sevgilimde oğlak burcu bu huyunuz malesef var bende kova burcuyum darlanmaya hiç gelemiyorum oğlak burçları aslında temiz kalpli insanlar oluyor genelde ama yine de yürümüyor belki benim burcumda zıt ondandır

Ben olsam kıskanırım ama çaktırmadan durumu izlerdim
Sevgilime güveniyorım ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler
Genel olarak durum normal lakin 9.30 geç bir saat değil bir yandanda işi eve taşımak gibi birşey oluyor bu, o saatte o hanım kızımız kendine zaman ayırsada olur uş bir yandan

Yani benim çevremde hiç bu saatte iş yapan olmadığı için biraz dar bir çerçevede düşündüğümü görüyorum şu anda. Demek benim bu şahit olduğum durum dışında bir sürü insan bu saatlerde hem mesajlaşıyor hem bunu normal görüyormuş. Konu sayesinde vizyonum genişledi. İyi oldu açtığım.

Kızın tavırlarında, yazdıklarında yanlış bir şey hissetmedim. Birinin onun 22:30’da başkasını yardım amaçlı aramasını bu kadar büyüttüğünü bilse belki o da kızardı.

Onun dışında zaten mesai saatlerinde erkek arkadaşımın çok telefonla geçirecek zamanı yok. Kendine göre sabahın 6’sında mesaj atmasının gerçek sebebi de bu. Bizler gibi gün içinde uzun uzun yazışamıyor. Ama maden işçisi gibi komple mahrum da değil, benim kızdığım buydu. Mesai saatleri dışında da çoğunlukla yan yanayız. İzlememi gerektirecek bir şey yapmıyor, şüpheli herhangi bir davranışı da yok.

olabiliyor böyle sürtüşmeler arada ilişkilerde. Benim de tanıdığım oğlaklar hep çok inat, bildiğinden şaşmayan tipler ama :KK66:
bildiklerinden şaşmasınlar zaten de ben mesela senin düşüncene saygı duyuyorum fakat ben bu şekilde düşünüyorum diyorum yok asla olmaz sen haklısın tamam diyene kadar beyninin etini yiyorlar huylarına gidip herşeye he dersen olur ama ben de bir kova burcu olarak baskılanmaya gelemem ben empati yapabilirim üstelemem tartışmayı da hiç sevmem olumsuz ortamlardan anında kaçarım hal böyle olunca oğlaklarla ilişkilerim yürümüyor bende de inat var yalnız he deyip geçsene ne diretiyosam :)

Neyse ben oğlak değilim, hiç üstüme alınmıyorum söylediklerinizi :KK70:

Neyse ben oğlak değilim, hiç üstüme alınmıyorum söylediklerinizi :KK70:

Yok olabilirmi acaba dedim ? :) Zaten bazı konularda inatlaşmaları haricinde iyidir oğlaklar her insanın bir huyu var kimse dört dörtlük değil ben uzun vade de anlaşamıyorum sadece ama benimde tabi ki bir sürü ters huyum var yani bende iyi bir halt değilim ama kıskanmadığınızı anladım sadece fazla büyüttünüz sanki sevgiliniz bunu sorun eden biri değilse zaten ortada bi problem yok gibi en kötü derdiniz böyle olsun diyeyim :)

Ay durun anlatamadım. Yani yazışmalar samimi değil, sizli bizli. Saygı çerçevesinde. Profesyonel bir yazışma olduğu ortada. Aralarında bir şey var diye açmadım konuyu.

Herhangi bir insanla -samimi olmadığımız- bu saatlerde iletişime geçmek doğru mu onu merak ediyorum.
Aralarında bir şey var mı diye açmadıysanız sizi bu kadar rahatsız eden ne? Adam da aynı şeyi anlamış ki 23 yaşında diye vurgulamış. Ben ilk okuduğumda kötü bir durum görmedim konuşulanlarda. İşkillenecek insan zaten mesai saatinde de yazsa işkillenir. Biraz daha takip edin bence eğer bir kuşkunuz varsa.

Aralarında bir şey var mı diye açmadıysanız sizi bu kadar rahatsız eden ne? Adam da aynı şeyi anlamış ki 23 yaşında diye vurgulamış. Ben ilk okuduğumda kötü bir durum görmedim konuşulanlarda. İşkillenecek insan zaten mesai saatinde de yazsa işkillenir. Biraz daha takip edin bence eğer bir kuşkunuz varsa.

Ben özetle “birine gece 10’dan sonra ya da sabahın 6’sında mesaj atmak normal midir” diye sormak istemiştim. Çünkü benim bildiklerime, yaptıklarıma aykırı bir şeydi.

Aralarında bir şey olmadığından adım gibi eminim. Zaten onu sormamışım.

Diyalog ve saat bana gayet normal geldi.. yine kaba olacak ama diyeceğim, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor sizinki biraz🤷🤷🤷

Ben özetle “birine gece 10’dan sonra ya da sabahın 6’sında mesaj atmak normal midir” diye sormak istemiştim. Çünkü benim bildiklerime, yaptıklarıma aykırı bir şeydi.

Aralarında bir şey olmadığından adım gibi eminim. Zaten onu sormamışım.
Bir insanın bir şeyden rahatsız olmasının sebepleri vardır. Durduk yere bunu kafana takmadığına çok eminim ben de. Aralarında bir şey var mı dan ziyade bu ne samimiyet diye düşünmüş olduğun çok aşikar hepsi aynı kapıya çıkıyor özetle. Rahatsız olduğun şey sadece saatse bu çok enteresan. Annesi ya da başka bir arkadaşı o saatte mesaj atsa yine rahatsız olacaktın demek ki. Bana herkes istediği saatte mesaj atabilir art niyeti olmadığı sürece.

Siz asıl sebebi söylemiyorsunuz.Mesaj attığı saat sabah erken ve akşam geç , görgüsüzlük diye kılıf buluyorsunuz.Bu öğrenci kız değil de erkek olsa bu kadar işkillenir miydiniz peki?

Bence sizin sorununuz tamamen güvenmek ve güvenmemekle ilgili.Sorun bunların saati değil mesaj atan kişinin karşı cins olması.Mesajın aramanın saati diye konunun eksenini kaydırıyorsunuz.

Bir insanın bir şeyden rahatsız olmasının sebepleri vardır. Durduk yere bunu kafana takmadığına çok eminim ben de. Aralarında bir şey var mı dan ziyade bu ne samimiyet diye düşünmüş olduğun çok aşikar hepsi aynı kapıya çıkıyor özetle. Rahatsız olduğun şey sadece saatse bu çok enteresan. Annesi ya da başka bir arkadaşı o saatte mesaj atsa yine rahatsız olacaktın demek ki. Bana herkes istediği saatte mesaj atabilir art niyeti olmadığı sürece.

Daha önceki sayfalarda yazmıştım. Çok samimi arkadaşlarım veya ailemden biri elbette yazabilir. Annesi ile gece 12’de de konuşuyorlar yanımda. Orada sorun yok

Siz asıl sebebi söylemiyorsunuz.Mesaj attığı saat sabah erken ve akşam geç , görgüsüzlük diye kılıf buluyorsunuz.Bu öğrenci kız değil de erkek olsa bu kadar işkillenir miydiniz peki?

Bence sizin sorununuz tamamen güvenmek ve güvenmemekle ilgili.Sorun bunların saati değil mesaj atan kişinin karşı cins olması.Mesajın aramanın saati diye konunun eksenini kaydırıyorsunuz.

Bunu da daha önceki mesajda yazmıştım. Erkek olsa da aynı tepkiyi verirdim diye.

Back