Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Evet alarm da orada

Mesaj ile uyanan ben için hiç sıkıntı değil alarmı duymak

Bizim ikea saatimiz vardı kurmalı odada

Ama zarrrrrrrrrt diye çok bağırıyor diye onu kullanmıyoruz tüm apartman kalkmasın gerek yok :))))

aaa ikeada öyle bi saat mi varmış hemen bakayımmmmm :)))) valla benim bütün apt uyansa iyi oluuur :))))) öyle bi apt

ben de uyanırım da kulak tıpası takıyorum ondan duymam öteki odadan sanırım.

tamam konuyu dağıtmayayım teşekkürler

Mesai dışı gorusebilen kişi öğle arasında da görüşebilir. Sabah mesaj atması bana çok rahatsız edici gelmedi açıkçası ama tabi 7.30- 8.30 arası göndermesi daha makul olurdu. Ayrıca siz bu konu üzerinde çok fazla durursaniz onun dikkatini çekmeye başlayacak.yani essegin aklına karpuz kabuğu dusureceksiniz gerçi niyeti varsa her türlü yapar yapacağını yoksa yoldan kimse kimseyi cikartamaz ama bilemedim yine de .yazarak beyin fırtınası yapmış gibi oldum

Eskiden vardı şimdi aynı model pillisi var

İki kulaklı siyah

Gelenkutusu bu görgüsüzlüğümü idare eder ama sevgilimden ben de ince düşünce isterim saate, hareketlerine dikkat etsin :))

Slm bu tarz huyu olan bir arkadaşım vardı o yüzden konu sahibini anlıyorum olay kıskançlık vs. değil ona göre onun düşünceleri doğru ve ona göre davranmalı herkes illa istediğini duyana kadar karşı tarafı darlar sabit fikir acayip yorucu insanlar ben görüşmüyorum o arkadaşımla çünkü tüm yaşam enerjimi çekiyordu yani böyle basit konuları bile uzattıkça uzatıp hayatı hem kendisine hem başkalarına işkence çektirerek geçiriyordu oğlak burcuydu arkadaşım alakası varmıdır bilmem ama ?

olabiliyor böyle sürtüşmeler arada ilişkilerde. Benim de tanıdığım oğlaklar hep çok inat, bildiğinden şaşmayan tipler ama

Var oğlak burcu ile Alakası

Ben de oğlak burcuyum ve konu sahibini haklı buldum

Ben de şarlardım hiç bu saatte mesaj atılır mı diye adamı

Normalde çok kıskanç biriyimdir ama bu olay eşimle benim başıma gelse kıskanır mıydım diye düşündüm, hayır kıskanmazdım. Ama ben eşime çok güveniyorum. Biz hastalıklarla doktorlarla çok uğraştık. Yeri geldi erkek doktor, yeri geldi bayan doktor ilgilendi. Doktor arayacağı zaman saat önemli olmazdı ikimiz de telefon başında beklerdik yani. Sanırım erkek arkadaşınız size tam o güveni verememiş.

Doktor arasa benim için de önemli olmazdı. Konuda durumun acil olmadığını düşündüğümü bu yüzden söyledim. Sağlık sorunları başka, bizim bu yaşadığımız başka bana göre.

konu sahibinin asıl takıldığı nokta o söyleyemese de ;" ben söylediğimde neden harekete geçmedi de tesadüfen tanıştığı bir kadın sayesinde gaza gelebildi " bence.

kadınsal sezgiler hisler vs. ne derseniz diyin. burada evet kağıt üstünde bir sıkıntı yok konuşmalarında bir sıkıntı yok, ama aralarındaki iletişim adamı harekete geçirecek kadar güçlü olmuş bunu kıskanmış konu sahibi bence.

Güvenle ilgili bir şey okudunuz mu 9 sayfada???
Okuduğunu anlama konusunda yeni bir tez daha hazırlamanızı tavsiye ederim
Abartılı tepkilerinize baktığımda okunulanı anlama konusunda ona buna tavsiye verecek durumda olmadığınızı düşündüm niyeyse. Dokuz sayfayı birden okumamıştım, sadece yazdığınıza istinaden cevap vermiştim ama şöyle bir baktım da zaten herkes benim gibi düşünmüş. Çünkü hepimiz haksız, siz haklı. İstediğiniz kadar inkâr edin, ortada buz gibi kıskançlık/güven problemi var. Bu durumdan rahatsız olmuşsunuz ki gelip buraya yazıyorsunuz. Ama bence kıskanmak abartılmadığı sürece gayet insanî bir duygu.

Daha önce psikolojik destek aldığım için psikologların gün içinde telefon görüşmesine çok vakitleri olmadığını ve akşam vakti danışanlarıyla mesajlaşma konusunu normal bulduklarını biliyorum. Anlattığınız olayda yazışmalarda anormal bir durum göremedim ben.

Gerçek nedenin bu olmadığını biliyorum

ben bir sorun göremedim kız öğrenci değil mi tez hazırlığı vs. dersleri vrsa ne zaman uygunsa yazmıştır üniversitede gecen güzdüzün bir olur gayet normal geldi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmanın anlamı yok

Kendisini kıskandığımı düşünsem şu an onunla olmazdım. Kendime garezim ne? Bu şekilde hayat mı geçer? Ayrıca kıskanacağımı düşünse zaten o da bana ekran resmi atmaz. Ben ona randevu verdiler mi ne oldu diye sorduğumda “Daha görüşemedik” der bitirirdi.

Ben de hem yetişkin hem çocuk psikologları ile haşır neşirim. 45 dk seans yapıp diğer danışanına kadarki 15 dakikasında telefon görüşmelerini yapıyor.
Kızımın psikoloğu bazen oraya gitmeden “bana 5 gün sonraki gelişmeleri anlatmak için arayın ya da 2 hafta sonra telefonla görüşelim sadece” diyor ve bunların hiç biri saat 19’dan sonra olmuyor.
Yazışmalarda bana göre de zaman haricinde sorun yok.

Doktor arasa benim için de önemli olmazdı. Konuda durumun acil olmadığını düşündüğümü bu yüzden söyledim. Sağlık sorunları başka, bizim bu yaşadığımız başka bana göre.
Öyle ama o da sağlık durumu ya. Bir de gayet resmi yazışmışlar bana göre. Erkek arkadaşınız kızla yüz yüze hiç görüşmüş mü, yoksa sadece bu mesajlaşmalar mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…