- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Vallahi öyle.
Sabah 10’dan önce, akşam 10’dan sonra çok samimi değilsen ya da çok acil değilse kimse aranmaz.
Hayır işin kötüsü çocuklarıma da öyle öğrettim iyi mi
Vallahi öyle.
Sabah 10’dan önce, akşam 10’dan sonra çok samimi değilsen ya da çok acil değilse kimse aranmaz.
Hayır işin kötüsü çocuklarıma da öyle öğrettim iyi mi
Kıskanmadıysanız ne diye adamı bu kadar darlıyorsunuz ki? 40 üzeri bir adama usül yordam siz mi öğreteceksiniz?Yazışmalarda kıskanmamı gerektirecek bir şey olmadığını yazmıştım. Ne içerik ne üslup açısından. Ayrıca zaten 2 haftadır iletişim içindeler. Kıskansam en başta hayır görüşme derdim.
Gece derken?gece 21:34’te
Mesailer 08.00-08.30 gibi başlıyor.Sabah 10 diye bir kural yok. Alacağım eğitimle ilgili dün akşam konuştuğum kadını bu sabah 7.30 civarı aradım. Sormam gerekenleri sordum. Hayat çalışan insanlar için 10'dan önce başlıyor.
Güvenle ilgili bir şey okudunuz mu 9 sayfada???Gece derken?
İnsanlar o saatte ancak vakit bulup yazmış olabilir. Ben de tez danışmanıma, okuldaki zümreme bazen o saatlerde bir şey sormak için yazabiliyorum. Umarım onların hayatlarındaki kadınlar da sizin gibi güvensiz değildir.
Samsonum bunu demek istemiştim sen daha güzel ifade etmişsin, böyle şeyler belli yaştan sonra yol yordam öğretmek gibi oluyor. Benim hoşuma gitmezdi şahsen. Öte yandanKıskanmadıysanız ne diye adamı bu kadar darlıyorsunuz ki? 40 üzeri bir adama usül yordam siz mi öğreteceksiniz?
Bir de 6 da aramamış ki, mesaj atmış. Ne var bunda, mesajı atarsın karşı taraf müsait olduğunda bakar. Bu saatte mesaj atabiliyorsam o kişi ile çok samimiyim diye bir durum yok...ki sizin sorguladığınız bu değilse, 6 da mesaj atmak ayıp diye bir kaide hiç yok.
Çocuklarınıza kendi kurallarınızı öğretmeniz normal, sevgilinize öğretmeye çalışmanız anormal olan.
Kıskanmadıysanız ne diye adamı bu kadar darlıyorsunuz ki? 40 üzeri bir adama usül yordam siz mi öğreteceksiniz?
Bir de 6 da aramamış ki, mesaj atmış. Ne var bunda, mesajı atarsın karşı taraf müsait olduğunda bakar. Bu saatte mesaj atabiliyorsam o kişi ile çok samimiyim diye bir durum yok...ki sizin sorguladığınız bu değilse, 6 da mesaj atmak ayıp diye bir kaide hiç yok.
Ben de arkadaşı kırmamışımdır umarım. BDV de çok takılmamam lazım, mağdur gördüğüm tarafla fazla empati yapıyorumSamsonum bunu demek istemiştim sen daha güzel ifade etmişsin, böyle şeyler belli yaştan sonra yol yordam öğretmek gibi oluyor. Benim hoşuma gitmezdi şahsen. Öte yandanGelenKutusu sizi severim ve mutlu olmanızı çok isterim, sanıyorum ilişkiniz henüz yeni bu nedenle böyle bir hassasiyetinizin olduğunu öğrenmesi iyi olmuş.
Normal konuşmuş.Ne konuda?
Normal konuşmuş.
Bence abartılacak birşey yok.
Kız genç diye içten içe rahatsız mı oldunuz sanırım.
Normal insanca bir duygu
10 gruba mesaj atanı yadırgıyor musun seni kk dan biliyorum gelen ve her yazdığına ayrı şaşıriyorumİşkillenme meselesi değil gerçekten. Sonuçta bu adam insanlarla çalışıyor. Bir şey saklamak istese saklar. Öyle bir amacı olmadığı biliyorum. Ben de onu fanusta büyütemeyeceğimi biliyorum çok şükür.
Çok saf bir şekilde kendine randevu ayarlatmaya çalışıyor. Niyeti belli. Psikoloğa gitmek. Bunun için de dünyanın parasını ödememek. Bu kızla tanışalı 10-14 gün olmuştur. Tanıştığı günü de biliyorum. Olayı daha o gün anlattı. Ben de destekledim hatta psikoloğa gidecek diye.
Bizim de işyeri Whatsapp gruplarımız var mesela. Gece 10’da yazanı yadırgıyorum. Ya da sahura kalkmış yazıyor. Yahu herkes o saatte uyanık olmak zorunda değil ki. O da bana çok saçma geliyor.
Bakış açımla ilgili sanırım. Belki ben aynısını yapsam erkek arkadaşım da tepki göstereceğinden. Ya da belki göstermeyecek ama ben öyle sanıyorum.
Yani özetle madem çoğu kişi yapıyor, ben de kendimi kasmayayım değil mi
10 gruba mesaj atanı yadırgıyor musun seni kk dan biliyorum gelen ve her yazdığına ayrı şaşıriyorumsen bizim grupta olsan ben nereye düstüm dersin kesin grupları sessize al
Bunda ne var ki
Alt tarafı bir mesaj sabahın köründe atmissa nolmus?
Ya da o kişi yogunsa akşam vakti aramasında ne var? Kaldı ki söylediğiniz saat gecenin 2si de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?