Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Aslında teyit etmek için numarayı arayabilirsiniz. Böylece kızın foyası da veya artık her neyse açığa çıkar. Sevgiliniz de kızın asıl niyetini fark eder böylece.

Sevgiliniz sizin yanınızda arar anlamında demiştim. Benimkisi sadece bir fikirdi.

Kız rehberinden kişi paylaşma fonksiyonunu kullanarak iletmiş telefon numarasını
İsmine google’dan baktım, gerçekten doçent. Hatta ekşi sözlükte bile hakkında çok güzel yorumlar var.

Yani arasak da kişi gerçek. Sadece hocanın haberi olmayabileceği, kızın o esnada aklına bu yöntemin geldiği ihtimaller dahilinde.

Lisanstsyken filan hocasıdır muhtemelen .Doçent Demissiniz ya bir akademik geçmişi var belli hocasının.Belki oradan bir samimiyeti vardır .Ama kafede buluşalım yok çay içelim vs olmamış işte

İşte önemli olan o ihtimal aslında.:)
Her neyse, umarım şimdi daha iyisinizdir.

Böyle lüzumsuz insanlar can sıkıyor işte. Sonuçta sevgiliniz mesafeyi koruyup bunu karşı tarafa da belirtmiş. Bunu düşünmeye çalışın.

İyi de ben yanında öyle yaz böyle yaz dedim diye mesafeyi koruyan mesajlar yazdı.
Ben olmasam kimbilir neler yazacaktı

Belki beni hocasına götürecekti filan dedi mesela
Kafeden kalkıp hocanın yanına gidecekler
Kendi de inanarak savunuyor bunu

Orasını bilemem tabii. Sevgiliniz de bir garip cidden.

Hiç sinirlenmeyin sevgilinize en doğru davranışı sergilemişsiniz tebrik ediyorum en başında okuduğumda ben burdan işgillendim böyle durumlarda ben tedbirimi alırım belli ki beğenmiş sevgilinizi

Başka yere götürecek olmasın o neyse günahını almayim kimsenin

Başka yere götürecek olmasın o neyse günahını almayim kimsenin

Kızın davet ettiği saat gündüz saati ve iftara yakın bir saat de değil
E erkek arkadaşım zaten oruç tutuyor.
Müsait olsaydı ve çaya gitseydi ne yapacaktı bilmiyorum.
Haaa bu arada kız çaya davet etmek isterim demiş. Nerede olduğunu yazmamış. Belki direkt evde ikram edecekti kimbilir

Valla kız ne yapmaya çalışmış zerre aklım kesmedi en iyisi kestirip atmak ama siz arada tifnunu kurcalayın bu erkeklere güven olmaz kaç yıldır birliktesiniz

savunmasa şaşardım.

savunur tabi çünkü kendi de yüz verdi. neyse.

ben ev anladım valla ne yalan söyliim.

Valla kız ne yapmaya çalışmış zerre aklım kesmedi en iyisi kestirip atmak ama siz arada tifnunu kurcalayın bu erkeklere güven olmaz kaç yıldır birliktesiniz

Yok telefon kurcalamam. Ben diyeceğimi dedim.
Kendi bilir gerisini

Kızda pek bi ilgili maşallah gelirse gelir gelmezse gelmez niye habire görüşme ayarlıyo

00.48 de mesaj atmasi bence yanlis. Cok yanlis. Evli bekar farketmez kiz cok rahat. Asiri rahat ben en yakin arkadasima o saatte yazmam yazmiyorum da uyanir falan belki diye. Bu hadsizlik.

Tavrinizi net koyun ki anlasin sevgiliniz valla siz e karsi hala ayyy o iyi niyetli diyecekse bence siz iyi niyetli sizi sevecek baska birini bulun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…