- 30 Nisan 2016
- 3.531
- 7.767
- 158
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Aslında teyit etmek için numarayı arayabilirsiniz. Böylece kızın foyası da veya artık her neyse açığa çıkar. Sevgiliniz de kızın asıl niyetini fark eder böylece.Valla bu da olabilir çünkü ben ısrar ettim, yoğunluğunuzu bahane edip hocanın ismini iste diye. Bir isim ve tel yolladı ama o hocanın haberi var mı bilmiyorum.
Bu aklıma gelmemişti, gerçekten dediğiniz olabilir.
Aslında teyit etmek için numarayı arayabilirsiniz. Böylece kızın foyası da veya artık her neyse açığa çıkar. Sevgiliniz de kızın asıl niyetini fark eder böylece.
Sevgiliniz sizin yanınızda arar anlamında demiştim. Benimkisi sadece bir fikirdi.Bununla uğraşması gereken ben miyim?
Sanmıyorum.
Sevgiliniz sizin yanınızda arar anlamında demiştim. Benimkisi sadece bir fikirdi.
Lisanstsyken filan hocasıdır muhtemelen .Doçent Demissiniz ya bir akademik geçmişi var belli hocasının.Belki oradan bir samimiyeti vardır .Ama kafede buluşalım yok çay içelim vs olmamış işteKız rehberinden kişi paylaşma fonksiyonunu kullanarak iletmiş telefon numarasını
İsmine google’dan baktım, gerçekten doçent. Hatta ekşi sözlükte bile hakkında çok güzel yorumlar var.
Yani arasak da kişi gerçek. Sadece hocanın haberi olmayabileceği, kızın o esnada aklına bu yöntemin geldiği ihtimaller dahilinde.
İşte önemli olan o ihtimal aslında.:)Kız rehberinden kişi paylaşma fonksiyonunu kullanarak iletmiş telefon numarasını
İsmine google’dan baktım, gerçekten doçent. Hatta ekşi sözlükte bile hakkında çok güzel yorumlar var.
Yani arasak da kişi gerçek. Sadece hocanın haberi olmayabileceği, kızın o esnada aklına bu yöntemin geldiği ihtimaller dahilinde.
İşte önemli olan o ihtimal aslında.:)
Her neyse, umarım şimdi daha iyisinizdir.
Böyle lüzumsuz insanlar can sıkıyor işte. Sonuçta sevgiliniz mesafeyi koruyup bunu karşı tarafa da belirtmiş. Bunu düşünmeye çalışın.Uykum kaçtı :)))
Böyle lüzumsuz insanlar can sıkıyor işte. Sonuçta sevgiliniz mesafeyi koruyup bunu karşı tarafa da belirtmiş. Bunu düşünmeye çalışın.
Orasını bilemem tabii. Sevgiliniz de bir garip cidden.İyi de ben yanında öyle yaz böyle yaz dedim diye mesafeyi koruyan mesajlar yazdı.
Ben olmasam kimbilir neler yazacaktı
Belki beni hocasına götürecekti filan dedi mesela
Kafeden kalkıp hocanın yanına gidecekler
Kendi de inanarak savunuyor bunu
Hiç sinirlenmeyin sevgilinize en doğru davranışı sergilemişsiniz tebrik ediyorum en başında okuduğumda ben burdan işgillendim böyle durumlarda ben tedbirimi alırım belli ki beğenmiş sevgiliniziPsikoloğa gitmesi iyi olacaktı o yüzden.
Kıza “ilişkimizi profesyonel olarak devam ettirelim” yazdı.
Kız da yanlış anladınız, ben sizi hocamla tanıştıracaktım filan kıvırdı.
Dedim istiyorsan git, ama bir daha yüzümü göremezsin.
Ellerim titriyor sinirden.
Başka yere götürecek olmasın o neyse günahını almayim kimseninİyi de ben yanında öyle yaz böyle yaz dedim diye mesafeyi koruyan mesajlar yazdı.
Ben olmasam kimbilir neler yazacaktı
Belki beni hocasına götürecekti filan dedi mesela
Kafeden kalkıp hocanın yanına gidecekler
Kendi de inanarak savunuyor bunu
Başka yere götürecek olmasın o neyse günahını almayim kimsenin
Valla kız ne yapmaya çalışmış zerre aklım kesmedi en iyisi kestirip atmak ama siz arada tifnunu kurcalayın bu erkeklere güven olmaz kaç yıldır birliktesinizKızın davet ettiği saat gündüz saati ve iftara yakın bir saat de değil
E erkek arkadaşım zaten oruç tutuyor.
Müsait olsaydı ve çaya gitseydi ne yapacaktı bilmiyorum.
Haaa bu arada kız çaya davet etmek isterim demiş. Nerede olduğunu yazmamış. Belki direkt evde ikram edecekti kimbilir
Kıza ayıp ettiğimizi düşünüyor!
Engelle dedim engellemedi.
Kızın kıvırışına inanıyor.
İnternetten kıza baktık, bir kaç ödülü var, aaaa bak ne başarılı diyor.
Sanki koca Ankara'da başka psikolog kalmadı.
Kızla bir daha görüştüğünü görürsem yemin ederim yüzümü göremezsin dedim.
Bir taraftan da kendimi niye bu duruma düşürdüm diyorum.
Ben yaz demesem yazmayacaktı o mesajları. Hala kızın çok iyi niyetli biri olduğunu düşünüyor.
Kızın davet ettiği saat gündüz saati ve iftara yakın bir saat de değil
E erkek arkadaşım zaten oruç tutuyor.
Müsait olsaydı ve çaya gitseydi ne yapacaktı bilmiyorum.
Haaa bu arada kız çaya davet etmek isterim demiş. Nerede olduğunu yazmamış. Belki direkt evde ikram edecekti kimbilir
Valla kız ne yapmaya çalışmış zerre aklım kesmedi en iyisi kestirip atmak ama siz arada tifnunu kurcalayın bu erkeklere güven olmaz kaç yıldır birliktesiniz
Kızda pek bi ilgili maşallah gelirse gelir gelmezse gelmez niye habire görüşme ayarlıyoGelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.
19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş (@damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.
Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!
E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?
Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.
Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.
Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.
Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.
Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?
Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.
Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?