Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

iyi de kafede seans yapamaz ki görüşme amacını anlamadım bence bahane.

siz bu bilgilere nasıl ulaştınız sevgiliniz kendi mi anlattı telefonundan mı gördünüz

Ben de onun için yadırgadım zaten. Yani 10 seansın 8’inde ağlamışımdır ben. Öyle kafede konuşulacak şeyler değil ki psikologla görüşülecek konular. Milletin ortasında nasıl konuşulsun?

Geçen günkü çemkirmemden sonra bugün bana kendisi dedi: “Aşkım yine kızma diye göstereyim dedim” deyip telefonunu ve yazışmaları gösterdi.
Tabi konuşma kısımlarında ne konuştular bilmiyorum. 4 satırlık mesajlaşma gösterdi.

Şu an okuduğum üniversitede pdr öğrencilerinin danışmanlık için kullandığı için odalar var. Önceden gün ve saati ayarlayıp odalar bunun için kullanılabiliyor. Bence olması gereken bu, kızın okulunda da eminim vardır böyle odalar. Tabii belki mesai saatleri dışında uygun oda olmayabiliyordur, bilemem.
Ayrıca uzman değilim ama danışmanlık için kafeyi uyvun bulamadım ben. Sessiz bir yer olmalı bence.

konuda birini ayarlayacaktı görüşme için diye hatırlıyorum. zaten o yüzden de anlamadım neden bu mesajlaşmanın uzatıldığını "x hoca sizi perşembe günü 14.00te alacak" diyebilecekken dur şimdi sonra arayayım diye uzaması.. konuşulunca buna varmış..

kendi mi alacak ki hasta olarak? o zaman fikir değişmiş. acaba sevgiliniz tepki vermeyin diye başta hoca diyip sonra o almaya başladıya döndürebilir mi bilmiyorum.

ben o buluşmaya giderse bile isteye ayrılırdım sanırım siz bilirsiniz dinamikleri bilmiyorum ilişkideki.

Güvensizlik değil mesele. Yaptığının yanlış olması ama onun bunu kabul etmemesi.
Ben sevgilimi psikoloğa gönderdiğim için kıskanmadım demiştim. Şimdi kime gideceğini açıkçası ben de bilmiyorum, şu durumda da kıskanıyorum elbette.

daha çok var bu minvalde cevabın
kızı kıskanandığını söyleyenlere.
psikoloğu kıskanacak olsan ağır vaka olursun zaten. ama bu kız zaten psikoloğu olmayacak aracı.
kafede ne konuşacaklar gidince öğrenirsin ancak. kafede seans yapılacağını sanmam..
ha bana soracak olursan 1 saate müsaitseniz arayacağım demekte saçmalık saat önemli değil. ararsın müsaitseniz anlatayım dersin. telefon etmek için karşılıklı randevulaşmak komik.

Ben bu işten hiç hoşlanmazdım sanırım, hiç hoş şeyler hissetmedim. Kız sanki sevgiline yürüyor gb.

Ben her zaman kadın bir durumdan huylanıyorsa altında bir pislik vardır düşüncesindeyim.

Şöyle bir nokta var. Hafızam beni yanıltmıyorsa 4 yıllık psikoloji lisansından sonra çıkıp da ben psikolog oldum, insanlar bana danışabiir diyemezsiniz. Bir psikiyatristin yanında klinik psikolog olarak çalışabilirsiniz. Bunun da şartı yüksek lisans yapmak. Bu hanımefendi muhtemelen klinik psikoloji yüksek lisansı yapıyor. Yani henüz danışanları olması mümkün gözükmüyor. Şu halde erkek arkadaşınızla "psikolog" olarak görüşmesi mümkün değil. Ben psikolog hanımda artniyet aranması gerektiğini düşünüyorum.

Bir de şunu ekleyeyim, devlet hastanelerinde bu hizmet veriliyor zaten. Ekstra para harcamayı gerektirecek bir durum yok. Erkek arkadaşınız da şüphe uyandırdı.

‘Parasını ben vericem adam akıllı psikoloğa git, macera arama kendine’ de. Israrcıysa, ayıp olur kıza vs zırvalarsa kapı orada de. Bitsin gitsin.

Parasını benim vermeme razı olmaz

Ben onun için araştırıp bir kaç isim sunmuştum aslında. Ama seans ücretleri yaklaşık 350₺. Haftada 1 gitse, ayda 1400₺ eder. O yüzden kabul etmedi.

Kapı orada diyeyim de gidip kredi mi çekecek ne yapacaksa başkasını bulsun madem.

Ben de 3 farklı isme giyim
Ilki karısını kötüledi kısasa kısas yapmış hep vs
2. Manyakti çıkışta kocamı bulsam gırtlağına yapışacaktım neyse 3. Psikolog arkadaşımın tavsiyesiydi çünkü belli süre görüştükleri danışan olamaz
Danisanlari ile de belirli yil sonra arkadas olabilirler etik acıdan
Çift terapisi de aldık ama eşim de kafede olsa gidip anlatmazdı derdini sizinki ne meraklı dert anlatmaya madem öyle sahilde 10 tl dert dinlenir var ona gitsin oldu olacak
Benim aklım almadi

9:30 degil ama sabah alti ve aksam 10 bana gore de yanlis. Nasil herkes normal karsilamis ben de sasirdim. Bazi meslek gruplarinda evet oluyor. Mesela esim de gece 1'de is gorusmesi yapabiliyor kadin ya da erkek farketmez. Alistim bu duruma. Ama bir gun alakasiz bir kadin Pazar aksam 10'da arayinca tepkimi gosterdim. Normal olan var olmayan var. Basit bir gorgu kurali, gunumuzde de gecerli. Samimi olmadigim kimseye aciliyeti yoksa belli bir saatten sonra ya da haftasonu gibi kisisel zamanlarda mesaj atmam, aramak soyle dursun.
Bir de aklima bir ogrencimin bana facebooktan gece 1'de mesaj atip ertesi gunku sinav icin bir konuyu anlatmami istemesi geldi.Kibarca yaptiginin yanlis oldugunu anlatip gerekli 'ders'i verdim. Bunu da ne var ki canim deyip gecistirmek bana gore degil.

Siz niye psikologa git dediniz onu anlamadim. siz ayarlayin madem psikolog. Gorusmesine gerek kalmazdi... Parasi yoksa olunca giderdi... Ucretsiz psikolog olduguna da inanmiyorum olsa olsa denek yapacaktir sevgilinizi

Neden illaki psikoloğa gitmesi şart mı şuan için bu kızla irtibatı keseceksin desenize neden böyle davranmıyorsunuz kendime güvensizlikten değil de bayana güvenmediğim için asla erkek arkadaşımın görüşmesine iizn vermezdim ben olsam kıskanıyorum var mı ötesi berisi derdim neden diye soracak olursa

Psikoloğa gitmesi iyi olacaktı o yüzden.
Kıza “ilişkimizi profesyonel olarak devam ettirelim” yazdı.
Kız da yanlış anladınız, ben sizi hocamla tanıştıracaktım filan kıvırdı.
Dedim istiyorsan git, ama bir daha yüzümü göremezsin.

Ellerim titriyor sinirden.

Konuyu ilk açtığınız zaman abarttığınızı düşündüm. Ama özellikle de şu son durumdan sonra size hak verdim.
Kız fazla yılışık geldi bana. Haydi iyi düşünüp niyeti iyi desem bile ( diyemiyorum ama) profesyonellikten oldukça uzak olduğu için kendisinden de uzak durmak gerekir.
Bence siz bir şekilde hocaya veya danışmanlık yapan başka bir öğrenciye ulaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…