- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
iyi de kafede seans yapamaz ki görüşme amacını anlamadım bence bahane.
siz bu bilgilere nasıl ulaştınız sevgiliniz kendi mi anlattı telefonundan mı gördünüz
Ben de onun için yadırgadım zaten. Yani 10 seansın 8’inde ağlamışımdır ben. Öyle kafede konuşulacak şeyler değil ki psikologla görüşülecek konular. Milletin ortasında nasıl konuşulsun?
Geçen günkü çemkirmemden sonra bugün bana kendisi dedi: “Aşkım yine kızma diye göstereyim dedim” deyip telefonunu ve yazışmaları gösterdi.
Tabi konuşma kısımlarında ne konuştular bilmiyorum. 4 satırlık mesajlaşma gösterdi.
Güvensizlik değil mesele. Yaptığının yanlış olması ama onun bunu kabul etmemesi.
Ay durun anlatamadım. Yani yazışmalar samimi değil, sizli bizli. Saygı çerçevesinde. Profesyonel bir yazışma olduğu ortada. Aralarında bir şey var diye açmadım konuyu.
Herhangi bir insanla -samimi olmadığımız- bu saatlerde iletişime geçmek doğru mu onu merak ediyorum.
Çünkü kız sevgilisiyle uyuyor olabilir, sabahın 6’sında mesaj gelse, adam dese ki kim bu kişi, neden bu saatte yazıyor?
Yani sizlerin eşine/sevgilisine sabahın 6’sında mesaj gelse normal mi karşılıyorsunuz?
Mesele aldatmak değil. O konuda bir endişem yok. Ne kızdan ne erkek arkadaşımdan şüphem yok.
Aldatırsa ne olacağının farkında. En hafif bir flörtleşme dahi yok.
Peki ya mesajı duysaydınız? Ne yapardınız?
İşkillenme meselesi değil gerçekten. Sonuçta bu adam insanlarla çalışıyor. Bir şey saklamak istese saklar. Öyle bir amacı olmadığı biliyorum. Ben de onu fanusta büyütemeyeceğimi biliyorum çok şükür.
Çok saf bir şekilde kendine randevu ayarlatmaya çalışıyor. Niyeti belli. Psikoloğa gitmek. Bunun için de dünyanın parasını ödememek. Bu kızla tanışalı 10-14 gün olmuştur. Tanıştığı günü de biliyorum. Olayı daha o gün anlattı. Ben de destekledim hatta psikoloğa gidecek diye.
Bizim de işyeri Whatsapp gruplarımız var mesela. Gece 10’da yazanı yadırgıyorum. Ya da sahura kalkmış yazıyor. Yahu herkes o saatte uyanık olmak zorunda değil ki. O da bana çok saçma geliyor.
Bakış açımla ilgili sanırım. Belki ben aynısını yapsam erkek arkadaşım da tepki göstereceğinden. Ya da belki göstermeyecek ama ben öyle sanıyorum.
Yani özetle madem çoğu kişi yapıyor, ben de kendimi kasmayayım değil mi
Ben sevgilimi psikoloğa gönderdiğim için kıskanmadım demiştim. Şimdi kime gideceğini açıkçası ben de bilmiyorum, şu durumda da kıskanıyorum elbette.
Ben bu işten hiç hoşlanmazdım sanırım, hiç hoş şeyler hissetmedim. Kız sanki sevgiline yürüyor gb.Gelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.
19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş (@damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.
Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!
E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?
Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.
Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.
Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.
Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.
Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?
Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.
Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?
‘Parasını ben vericem adam akıllı psikoloğa git, macera arama kendine’ de. Israrcıysa, ayıp olur kıza vs zırvalarsa kapı orada de. Bitsin gitsin.
Sevgiliniz mi gösterdi mesajı şimdi
Neden illaki psikoloğa gitmesi şart mı şuan için bu kızla irtibatı keseceksin desenize neden böyle davranmıyorsunuz kendime güvensizlikten değil de bayana güvenmediğim için asla erkek arkadaşımın görüşmesine iizn vermezdim ben olsam kıskanıyorum var mı ötesi berisi derdim neden diye soracak olursa
Konuyu ilk açtığınız zaman abarttığınızı düşündüm. Ama özellikle de şu son durumdan sonra size hak verdim.Psikoloğa gitmesi iyi olacaktı o yüzden.
Kıza “ilişkimizi profesyonel olarak devam ettirelim” yazdı.
Kız da yanlış anladınız, ben sizi hocamla tanıştıracaktım filan kıvırdı.
Dedim istiyorsan git, ama bir daha yüzümü göremezsin.
Ellerim titriyor sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?