Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Tikenli pambık

Ama başka zaman yaratılabilir. Tuvalete gidince bile mesaj yazılabilir. Ameliyattaki doktor bile vaka aralarında telefonunu kullanabiliyor. Tüm gün 45 sn lik mesaj yazılamayacak meslekler değil ikisininki de
Ben sizi de, hak verenleri de anlamadım

6 buçukta hava aydınlık, ve çalışan insan için öğrenci için gayet sabah uyanık olma vakti.

Hiç mi trafik yok 9daki mesai için 6da yola çıkıyor millet.

Bence kıskançlık yaptığın, erkek olsa bu konuyu açmazdın.

Meselen görgüsüzlük falan değil

Ya sürekli güvensizlik yok deyip durmuşsunuz neyi bu kadar dert ettiniz o zaman? “O saatte birbirlerini nasıl ararlar adab-ı muaşeret kalmamış insanlarda “ mı diyelim? Artık zaman değişti insanlar geç saatlere kadar yoğunlar. Siz o saatlerde aramayın kimseyi, mesaj atmayın. Bunu terbiyesizlik olarak görüyorsanız da ayrılın bu terbiyesiz adamdan o zaman ne diyelim yani.

Siz erkek arkadaşınıza psikoloğa git demişsiniz. O gidip yüksek lisansını psikoloji yapan bir kızla yazışmaya başlamış. İkisi arasında fark yok mu? Kız küçük müçük farketmez. Amaç psikoloğa gitmekse daha öğrenci olan birinden medet ummasına sinir olmakla başlayabilirsin işe. Bir de param yok deyip dişçi yerine berbere gidip dişini çektirir miymiş onu da bir soruver beyefendiye. Ne saçma? Diş olunca konu o başka oluyor da psikolojiyi ehil olmayan birine emanet etmek normal mi? Niye bu kız bir de? Yok rüyamda mı gördüm ne alaka savunmaya bak. Sinektan yağ çıkarmayı düşüneceğine adam gibi düzgün bir psikolog bulsun siz o ihtiyacı onda gördüyseniz.

bana saatler normal geldi. gece degil aksam sayilir o vakitler. ustelik simdi ramazan. daha insanlar o vakitlerde musait oluyor genel anlamda. yemekten sonra aramak istemistir. sabah mesajinda da hicbirsey yok. gercekten uyuyakaldigini ifade etmek icin uyanir uyanmaz yazmis.

Güveninizi zamanin da sarsan bir durumla mi karşılaştınız.Ne var konuşmalarda. Ortada hiç bisey yok

Gelişmeleri ilave edeyim dedim: Kız Perşembe (bu kez mesai saatleri içinde) aramış, benimki açmamış.
Dün erkek arkadaşım tekrar mesaj atmış, müsait olduğunuzda konuşalım diye.
Bugün (ya da dün gece) 00:48’te kız mesaj yazıp tamam demiş. Yarın sabah sizi mutlaka arayacağım demiş.

19 sayfanın hatırına buralara takılmıyorum. Çünkü öğrendim, mesajın saati olmuyormuş ( D damdan ve ben hariç) . Mesaja bakınca okunuyormuş, istenilen saatte yazışabilirmiş vs vs.

Kız demiş ki, Pazar günü görüşelim!

E hani kız başka birini ayarlayacaktı??? Niye kendisi görüşmek istiyor?

Benimki Pazar günü müsait olmadığını söylemiş, çünkü il dışına gidecekti.

Kız da tamam demiş ve ertesi güne bir kafede
(!) görüşelim demiş.

Şimdi yüksek lisans yapanlar akşam müsait oluyor dediniz anladım.
Gönüllü yapıyorlar, mesai saati dışında olabilir dediniz, tamam dedim.

Şimdi Pazar günü kısmına da diyeceksiniz ki, hafta içi dersleri oluyor, bu da normal.

Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?

Ben de 1,5 sene psikoloğa gittim, evliyken 3 ayrı aile terapistine gittim. Çocuklarımı çocuk psikoloğuna götürüyorum. Hepsinin ofisinde görüştük.

Kafeteryada psikolojik danışmanlık alan var mı?
Ya da psikolog olup kafeteryada danışmanlık veren var mı?

Ne alakaya maydonoz kafede görüşmek öyle iş mi olur. Saçmalık büyük olay çıkarırım ben buna.

GelenKutusu

yahu bu ne böyle sırf görüşelime getirmek için sanki uzatılmış mevzu.

sevgilin ne dedi ki görüşme yanlısı olursa çok yanlış bence. demek ki aralarındaki muhabbet fazla samimiymiş.

bi isim vermek ya da birinden randevu ayarlayıp mesajla bildirmek varken?

cidden işte hissediyor kadınlar ya var bu işte bi mokluk.

Kafeteryada buluşmak da mı normal?
Allah aşkına psikologlar açıklasın, psikoloji öğrencileri açıklasın, yüksek lisans yapanlar yazsın. Beni bi aydınlatın, nedir bu?

ısrarla kıskançlık değil görgüsüzlük dediğin için soruyorum.
ne fark eder nerede buluştukları?

ısrarla kıskançlık değil görgüsüzlük dediğin için soruyorum.
ne fark eder nerede buluştukları?

Ben sevgilimi psikoloğa gönderdiğim için kıskanmadım demiştim. Şimdi kime gideceğini açıkçası ben de bilmiyorum, şu durumda da kıskanıyorum elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…