• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama ailemin haberi yok henüz.

sonsuzask55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
kızlar nerden başlasam bilmiyorum :UHM :59: benim kasımda iki sene olacak bi ilişkim var ben samsunda o giresunda okul askerlik iş derken 5 senemiz var şuan okuyo bu sene geçerse eğer bi sene kalıyo geri. geçemezse askerlik sonra iş diye düşünüyoruz ama benide istemeye gelenler oluyo bu ara iki talibim daha çıktı aşkımın canına tak dedi :84: adını koymak istiyoruz öyle beklemek istiyoruz (bu arada aşkım 21 ben 20 yaşındayız)kızlar onun ailesi beni biliyorlar istiyorlarda ama ne annem ne babam biliyo söyleyemiyorum babama tepkisinden çekiniyorum çünkü babam uzağa vermem diyor öyle konu geçince aşkım benim dayımın eşinin yiğeni oluyo birde of ne yapcam bilemiyorum bu yaz temmuz sonu gibi istemeye gelmek istiyo aranızda böyle tecrübe yaşayan varsa lütfen ne yapmam lazım söylesin ya bekliyorum ağlamak istiyorum duygusala bağladım :58::58::58::58::58::58::58:

Son düzenleme:
cnm doğru anladıysam evliliğe daha 5 senemiz var diyorsun 5 sene nişanlı kalmak için çok uzun bir süre daha bunun askerliği var iş hayatı var bırbırınızı çok seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız aranızdaki ilişkinin illa adının belli olmasına gerek yok kısmetlerinin çıkabilir ama sen bunları kabul etmeyebilirsin ailene kesinlikle böyle şeyler konuşulmasın bile dersin ailende gelen taliplerine kızımız için daha erken der kibar bir dille.adını koyunca çok farklı oluyor herşey aileler işin içine giriyor çok zor olur hele ki 5 yıl emin ol sevgili kalmak çok daha rahat ve güzel boşver sen o süreyi uzun tut evliliğe 1 yıl kala bunun için daha uygun olur

cnm doğru anladıysam evliliğe daha 5 senemiz var diyorsun 5 sene nişanlı kalmak için çok uzun bir süre daha bunun askerliği var iş hayatı var bırbırınızı çok seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız aranızdaki ilişkinin illa adının belli olmasına gerek yok kısmetlerinin çıkabilir ama sen bunları kabul etmeyebilirsin ailene kesinlikle böyle şeyler konuşulmasın bile dersin ailende gelen taliplerine kızımız için daha erken der kibar bir dille.adını koyunca çok farklı oluyor herşey aileler işin içine giriyor çok zor olur hele ki 5 yıl emin ol sevgili kalmak çok daha rahat ve güzel boşver sen o süreyi uzun tut evliliğe 1 yıl kala bunun için daha uygun olur

sağol canım çok haklısın ama şöyle olmazmı iki sene sözlü beklesek iki senede nişanlı ortayı bulmak için çabalıyorum ama uff ne zor işler:26::26:

sağol canım çok haklısın ama şöyle olmazmı iki sene sözlü beklesek iki senede nişanlı ortayı bulmak için çabalıyorum ama uff ne zor işler:26::26:

valla cnm hiç öyle sandığın gibi olmuyor ztn ha sözlü ha nişanlı 4 yıl çok uzun hayırlı iş o kdr uzatılmaz olacaksada olmaz ozmn

nişanlılık hali için 4 sene çok uzun canım ya,
biz çalışıyoruz aynı zamanda nişanlım hem okuyo hem de askerliği bekliyo:31: bizim ki de vahim
yaşımız da küçük değil beklemek istemedik, kendimiz yapıyoruz herşeyimizi 1 ay önce nişanlandık eylülde düğünümüz var, muhtemelen de evlendikten 1 sene sonra kısa dönem askerliği olur ya da rahatsızlığından dolayı hiç olmaz,

hımm sana örnek olmak için anlatmadım bunları, biz çalışıyoruz,yaşımız da küçük değil ve askere gideceği kesin olmadı için bu kararı aldık, beklemi tavsiye ederim, kısmet çıkıyorsa bu seni istemediğin biriyle evlendirecekleri anlamına gelmiyor,

yok öyle zorla vermezler tabi ablacım ama her geleni de düşünüyorlar beni ikna etmeye çalışıyorlar :44: sevgilimde yeter ya dedi bıktım adını koyalım herkes bilsin dedi :26: sağol ama bir fikir bunlar hep düşünüyorum sürekli:59::59:

hiç gerek yok ailene söylemeye bekle yaşın daha küçük bence evlilik için falan hem daha 5 sene varmıs oooo kim öle kim kala boşuna huzursuz etme ailenı

hiç gerek yok ailene söylemeye bekle yaşın daha küçük bence evlilik için falan hem daha 5 sene varmıs oooo kim öle kim kala boşuna huzursuz etme ailenı

haklısın ablacım bende kestiremiyorum olumsuz bişey diyebilir hani okuyo daha çalışmıyo askerlik artı iş sizin söyledikleriniz mantıklı :42::42:

Son düzenleme:
daha yaşınız çok genç
kesinlikle bekleyin bence
şimdi herşey ikinz arasında güzel tatlı tatlı gidiyodur ama
mesele ailelere sıçrayıp, yüzükle resmiyete bindiğinde ufff bir sürü problem çıkabiliyo
hele 4 -5 senede kesin çıkar :53:
hem de akraba sayılırmışsınız, çok kötü olur
hiç o streste girmeyin

daha yaşınız çok genç
kesinlikle bekleyin bence
şimdi herşey ikinz arasında güzel tatlı tatlı gidiyodur ama
mesele ailelere sıçrayıp, yüzükle resmiyete bindiğinde ufff bir sürü problem çıkabiliyo
hele 4 -5 senede kesin çıkar :53:
hem de akraba sayılırmışsınız, çok kötü olur
hiç o streste girmeyin

aramız çok iyi allah a şükür ama bu sitresten cildim bile bozuldu yeminlecanımçoksıkkın

bu arada ben başlığı yaza evlenmeyi düşünüyoruz diye yazmışım sonradan farkettim :27:düzeltemedim aslında sözlenme yi düşünüyoruz du başlık :26::26:

Son düzenleme:
merhaba bende 19 yaşıdayım ve 9 aydır evliyim aileme nişan yapalım dedik olay oldu bizde kaçtık eşimle evlendiğime pişman değilim ama kaçmak konusunda aynı şeyi söyleyemem biz kaçınca hemen gelin nişan yapalım vs vs neler söylediler ama inanmadım zetan yapmazlardı da o yüzden bekle isteyen istesin kendimi hazır hissetmiyorum de ailene güzellikle konuş onlar senin ailen zamanı gelince de uygun bi dille birini sevdiğini söylersin itiraz eden kızanlar çıksa bile illaki tamam madem öyle işleri ciddiye bağlayalım diyen biri de çıkar sen şimdiden dert etme bunları

msj on dk konusu malum canım :1: hem yirmi yaş hem babamın uzağa vermem demeleri hemde o okuyo askerlik iş var ama ben zaten evlenelim demiyorum sadece adını koymak istiyorum canım ya beni anlayabiliyomusun :43::43: oda 21 yaşında

msj on dk konusu malum canım :1: hem yirmi yaş hem babamın uzağa vermem demeleri hemde o okuyo askerlik iş var ama ben zaten evlenelim demiyorum sadece adını koymak istiyorum canım ya beni anlayabiliyomusun :43::43: oda 21 yaşında

anlıyorum cnm.senin işin daha zor.benimki aynı mahllede askerliğini yapmış okumuş.inşallah muradına erersin canım ya.:91:

Back
X