Erkek arkadaşımla nasıl barışabilirim yardım!!

Günaydın, yok estagfurullah kırılmam niye kırılayım ben de abarttığımın farkına vardım :) Bir şey yapacak olsa er ya da geç çıkar ortaya ortada bir şey yokken bu kadar çocuğu sıkıştırmamın alemi yokmuş tabi biraz geç anladım :) ama anladım Barışmak üzereyiz inşallah kendisine baskı yapıp acele ettirmiyorum, rahat bıraktım bi mesaj atarsa cevaplayacağım falan o şekilde aramız tam düzelene kadar biraz ağırdan alalım :)

empati kur, surekli huzursuzluk cikarip ayrilan, hemen ardindan barismaya cabalayan biri.. sen de bu yonden ciddiyet ve guvenirligini kaybetmissin onun gozunde.. durusun saglam degil ve yarin gercekten hakli olsan da aldirmayabilir..
Evet çok haklısınız size katılıyorum, ilerde de böyle sorunlar olacaktır diye düşünüp kendi kendine de huzursuz olacaktır. Ama ben bundan sonra dikkatli davranıp normale döndüğümü göstereceğim inşallah :)

kangren olmuş bir ilişki. kesip atmak en mantıklısı.
Keşke yapabilseydim ama yapamadım, bir şey oturdu içime ne işime konsantre oldum, ne yaptığım başka şeylerden mutlu oldum tuhaf bir his. ve konuyu açarken yazımı yazıp okuyunca ben bile afalladım abarttığımı anladım bundan sonra daha dikkatli olacağım, barışmak üzereyiz inşallah bakalım :)

Aynen aynen kendimi dizginleyeceğim çok mutluyum :) küsken insanın içine bir şey oturuyor ya o berbat his gitti çok şükür :) desteklerin için sağol :) :*

ne demek canım :) ama bak bu yaşadığın olumsuzluğu bir haftaya kadar unutabilirsin normale dönünce ve yine kıskançlık yapabilirsin, o yüzden unutma yaşadığın olumsuzluğu :)

Hayir anlamadigim sey bu derece hatanizin farkindayken nasil bu hatayı 5743 kere tekrar edebiliyorsunuz? Yani psikolojik bir sorun mu bilmiyorum kiskanmaya basladiginiz an bilinciniz ele geçiriliyor sanki. Her şeye psikologa gidilmez ama siz buna gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…