- 9 Mayıs 2010
- 2.925
- 912
-
- Konu Sahibi kaplumbaga prenses
demin bir arkadaş yorumunda "ona mesaj atın psikoloğa gittiğinizi hatalarınızın farkında olduğunuzu, haklı olarak şimdide onun size güvenmediğini ve barışmadığını anlayışla karşıladığınızı yazın. Ben burdayım bir süre kendimi sana anlatmam için fırsat ver ve yanımda ol iki yılı böle heva etmeyelim, eğer hala aynı problemler devam ederse ilişkimize olan saygım için ben çıkacağım hayatından diyin. Hem cepte olmazsınız hemde olgun ve anlayışlı olursunuz." dedi. mantıklı geldi en son bunu yazıp beklemeye çekileceğim. şu an açıköğretim sınavına konsantre zaten işten çıkınca hemen derse dalıyor, mezun olacak kafası yogun belki benle uğraşmak istemeyebilir o arada. pazartesiden itibaren kafası boşalınca düşünecek fırsatı olur ve yazar belki
Ayhadi inşaallah canım :)
Dikkatli davranacagım artık.kıskançlık hastılığına tutulmuşsun..acil bir yardım al..
Yok bunun üzerinde uygulayacagım insallah barısmak üzereyiz. Haklısın bir ödulu hak etmiş ben de kendime katlanamazdım haklısın :-DArtık bu niyetlendiğin iyi huylarını birdahaki sevgiline uygularsın canım. Şaka gibi, sana bukadar tahammül ettiği için Adam bir ödül hak etmiş bence.
Yok yok daha dikkatli olacagım artıkbence çocuğu rahat bırak barışırsanız gene aynısını yaparsın yıldır düzelmeyen hiç düzelmez yazık çocuğa
Sende mi bendensin canıım :-D gerçi sen ben kadar degilmissin ne güzelBen kendime diyordum da benden beterleri de varmis2 yıl olmuş çocuk seviyodur seni biraz ikna kabiliyetini konuşturman lazım burda o zaman hallolur bu iş alttan al tekrarlamayacağına inandır bir şans daha verir
Öneri suncam da tepkilerden korkuyorumSende mi bendensin canıım :-D gerçi sen ben kadar degilmissin ne güzelaz kaldı barıscaz galiba üstüne gitmeyip akisına bırakıcam. bi tane arkadasımız güzel örnek vermis ıcındekileri kagıda dök diye öyle yapalım biz, madem sen de biraz ben gibisin
Cnm once psikolog yardimi alman SART yani basisirsaniz yine aynisini yapacaksin orasi kesin malesef. Ama ben sevgilinin sabrini taktir ettim bu cocuk bu kadar uzun sure butun bu kiskacliklara rahmen seni brakmadiysa gercek aski buldun derim ben onu ara durumunun farkinda oldugunu psikologa gidip burumu duzelticegini soylersen bence barisirKızlar merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Ben biraz fazla kıskancım gerçi erkek arkadaşım da öyle fakat benim hareketlerim onu biraz daha solluyor sanırım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşıma güven problemi yaşıyorum kendi kendime kafamda sürekli senaryolar yazıyorum ve ona yansıtıp bunu kavga çıkartıyor üstüne bir de ayrılıyorum o sinirle ve sosyal medya hesaplarından silip whatsapp'tan da engeli koyuyorum. Sonra dayanamayıp engeli açıyorm mesaj atıyorum barıştırıyorum tekrar böyle yapıyorum. Lakin arkadaşlarım bu çocuk güvenimi sarsacak bir şey yapmadı. Ailesi tanır beni giderim sürekli çağırırlar, arkadaşlarıyla iç içeyiz beraber her şey çok güzel fakat ben ve öz güvensizliğim ve ona güvensizliğim . Yolda yürürken karşıdan gelene istemsiz bakarız değil mi? onun karşısından gelen kızsa ve bakmışsa kavga çıkartıyorum, sanki beni bırakacakmış benden güzel kızlara gidecekmiş gibi kuruyorum kafamda. Ama ben böyle paranoyak gibi oldum. Zamanında mail şifresini bulup face şifresini falan bulup gizlice bakıyordum, bir şey bulamıyordum. Kendi kendime de tamam bir daha yapmayacağım güveneceğim diyordum. 2 gün sonra yine yapıyordum. Yanımdayken telefonunu alıp bakıyordum. Şu an bunları topluca yazınca ben bile utandım kendimden tam bir ruh hastasıymışım meğer :) . 2 güne 1 malesef oluyor böyle sayemde. En son 6 gün önce arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti, şarjım bitecek dedi. 2 saat sonra eve gidince yazdı ben yine o 2 saatte kafamda kurdum kim bilir kimleydin sana güvenmiyorum, inanmıyorum bilmem ne dedim ve ayrıldım. Ertesi gün barışmak için mesaj attım barıştı ama akşam ayrıldık. Anlaşamadığımızı, bu 2 senede hep kavga ettiğimizi söyledi. Her gün 1 ya da 2 defa mesajlaşıyoruz. Ya o Ya ben yazıyoruz, ben yazınca biraz fazla fazla yazıyorum gerçi ama barışmaya ikna edemedim. Sizce ne yapmalıyım bir daha böyle davranmayacağım çünkü, güveneceğim ve onu huzursuz etmeyeceğim. Nasıl ikna eder barıştırırım arkadaşlar. Yoksa hiç arayıp sormamalı mıyım kendi mi gelmeli. Bu şekilde benim ısrarımla barışmış mı olur?
Sun önerini sun naptın bakalım anlat merak ettimÖneri suncam da tepkilerden korkuyorumben öyle barışmıştım bu duruma benzer birşey yaşamıştık aylar önce ama ben gerçekten akıllandım seninki nasıl bilmiyorum da benimki seviyo kiskanmami hatta kıskanmayınca sen değiştin diyip kızmaya başlıyo içinden geldiği gibi davran falan diyo ayri bir tur bu da
Tesekkür ederim iyi duşuncelerin içinCnm once psikolog yardimi alman SART yani basisirsaniz yine aynisini yapacaksin orasi kesin malesef. Ama ben sevgilinin sabrini taktir ettim bu cocuk bu kadar uzun sure butun bu kiskacliklara rahmen seni brakmadiysa gercek aski buldun derim ben onu ara durumunun farkinda oldugunu psikologa gidip burumu duzelticegini soylersen bence barisir
Kızlar merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Ben biraz fazla kıskancım gerçi erkek arkadaşım da öyle fakat benim hareketlerim onu biraz daha solluyor sanırım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşıma güven problemi yaşıyorum kendi kendime kafamda sürekli senaryolar yazıyorum ve ona yansıtıp bunu kavga çıkartıyor üstüne bir de ayrılıyorum o sinirle ve sosyal medya hesaplarından silip whatsapp'tan da engeli koyuyorum. Sonra dayanamayıp engeli açıyorm mesaj atıyorum barıştırıyorum tekrar böyle yapıyorum. Lakin arkadaşlarım bu çocuk güvenimi sarsacak bir şey yapmadı. Ailesi tanır beni giderim sürekli çağırırlar, arkadaşlarıyla iç içeyiz beraber her şey çok güzel fakat ben ve öz güvensizliğim ve ona güvensizliğim . Yolda yürürken karşıdan gelene istemsiz bakarız değil mi? onun karşısından gelen kızsa ve bakmışsa kavga çıkartıyorum, sanki beni bırakacakmış benden güzel kızlara gidecekmiş gibi kuruyorum kafamda. Ama ben böyle paranoyak gibi oldum. Zamanında mail şifresini bulup face şifresini falan bulup gizlice bakıyordum, bir şey bulamıyordum. Kendi kendime de tamam bir daha yapmayacağım güveneceğim diyordum. 2 gün sonra yine yapıyordum. Yanımdayken telefonunu alıp bakıyordum. Şu an bunları topluca yazınca ben bile utandım kendimden tam bir ruh hastasıymışım meğer :) . 2 güne 1 malesef oluyor böyle sayemde. En son 6 gün önce arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti, şarjım bitecek dedi. 2 saat sonra eve gidince yazdı ben yine o 2 saatte kafamda kurdum kim bilir kimleydin sana güvenmiyorum, inanmıyorum bilmem ne dedim ve ayrıldım. Ertesi gün barışmak için mesaj attım barıştı ama akşam ayrıldık. Anlaşamadığımızı, bu 2 senede hep kavga ettiğimizi söyledi. Her gün 1 ya da 2 defa mesajlaşıyoruz. Ya o Ya ben yazıyoruz, ben yazınca biraz fazla fazla yazıyorum gerçi ama barışmaya ikna edemedim. Sizce ne yapmalıyım bir daha böyle davranmayacağım çünkü, güveneceğim ve onu huzursuz etmeyeceğim. Nasıl ikna eder barıştırırım arkadaşlar. Yoksa hiç arayıp sormamalı mıyım kendi mi gelmeli. Bu şekilde benim ısrarımla barışmış mı olur?
Günaydın :) Evet buraya konuyu açarken yazdığım şeyi okuyunca ben bile şaşırdım kendime, inşallah barışmak üzereyiz bakalım :) Bundan sonra dediğin gibi kendimi toplayıp daha dikkatli olacağımKız adam bu kadar huzursuzluğa rağmen hala seninleymis iki sene.. Seviyor bence seni. Sakinles kafanı topla bi an önce
Günaydın, dün attım ve yumuşamaya başladı bakalım :) barışmak için sıkıştırıp acele ettirmiyorum.Önce psikoloğa git, ondan sonra psikoloğa gitmeye başladığını, hatalı olduğunu kabul ettiğini ve onu kaybetmek istemediğini belirten bir mesaj at. En azından değişmek için elle tutulur bir adım attığını görsün.