Erkek arkadaşımla nasıl barışabilirim yardım!!

hadi inşaallah canım :)

Artık bu niyetlendiğin iyi huylarını birdahaki sevgiline uygularsın canım. Şaka gibi, sana bukadar tahammül ettiği için Adam bir ödül hak etmiş bence.

Ben kendime diyordum da benden beterleri de varmis 2 yıl olmuş çocuk seviyodur seni biraz ikna kabiliyetini konuşturman lazım burda o zaman hallolur bu iş alttan al tekrarlamayacağına inandır bir şans daha verir

Ben kendime diyordum da benden beterleri de varmis 2 yıl olmuş çocuk seviyodur seni biraz ikna kabiliyetini konuşturman lazım burda o zaman hallolur bu iş alttan al tekrarlamayacağına inandır bir şans daha verir
Sende mi bendensin canıım :-D gerçi sen ben kadar degilmissin ne güzel az kaldı barıscaz galiba üstüne gitmeyip akisına bırakıcam. bi tane arkadasımız güzel örnek vermis ıcındekileri kagıda dök diye öyle yapalım biz, madem sen de biraz ben gibisin

Öneri suncam da tepkilerden korkuyorum ben öyle barışmıştım bu duruma benzer birşey yaşamıştık aylar önce ama ben gerçekten akıllandım seninki nasıl bilmiyorum da benimki seviyo kiskanmami hatta kıskanmayınca sen değiştin diyip kızmaya başlıyo içinden geldiği gibi davran falan diyo ayri bir tur bu da

Cnm once psikolog yardimi alman SART yani basisirsaniz yine aynisini yapacaksin orasi kesin malesef. Ama ben sevgilinin sabrini taktir ettim bu cocuk bu kadar uzun sure butun bu kiskacliklara rahmen seni brakmadiysa gercek aski buldun derim ben onu ara durumunun farkinda oldugunu psikologa gidip burumu duzelticegini soylersen bence barisir

Sun önerini sun naptın bakalım anlat merak ettim

Tesekkür ederim iyi duşuncelerin için biraz yumusattım acele etmemeye çalısıcam, sabredicem. Barısmazsa da daha yapacagım bir sey yok ondan bekleyecegim

Önce psikoloğa git, ondan sonra psikoloğa gitmeye başladığını, hatalı olduğunu kabul ettiğini ve onu kaybetmek istemediğini belirten bir mesaj at. En azından değişmek için elle tutulur bir adım attığını görsün.

Bence psikologa gitmelisin kesinlikle Çünkü karsindakinin bu kadar burnundan getirdigin halde, 2 yıl boyunca eninde sonunda seninle barismasinin, sana olan askindan başka bi sebep olamicaginin bile farkında değilsin.. :) Halbuki insanların özellikle bu zamanlarda birbirlerine hiç tahammülü kalmadı. Oysa senin sevgilin, kusura bakma sacmalik dicem, yaptığın tüm bu büyük saçmalıklara rağmen seni 2 yıldır çekiyor. Böyle rahat söylüyorum çünkü sende farkindasin abarttiginin. Yoksa seni kırmak istemem. Ama gerçek sevgi de tam olarak böyle bişey işte. Kolay kolay kimse çekmez ki bunun farkına varman gerekirdi :)

empati kur, surekli huzursuzluk cikarip ayrilan, hemen ardindan barismaya cabalayan biri.. sen de bu yonden ciddiyet ve guvenirligini kaybetmissin onun gozunde.. durusun saglam degil ve yarin gercekten hakli olsan da aldirmayabilir..

barışmasan daha iyi bu ne ya valla çocuk hazır ayrılmışken daha da barışmaz eğer sürekli böyle yapıyorsan.

Kız adam bu kadar huzursuzluğa rağmen hala seninleymis iki sene.. Seviyor bence seni. Sakinles kafanı topla bi an önce
Günaydın :) Evet buraya konuyu açarken yazdığım şeyi okuyunca ben bile şaşırdım kendime, inşallah barışmak üzereyiz bakalım :) Bundan sonra dediğin gibi kendimi toplayıp daha dikkatli olacağım

Günaydın, dün attım ve yumuşamaya başladı bakalım :) barışmak için sıkıştırıp acele ettirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…