- 21 Mayıs 2015
- 70
- 11
-
- Konu Sahibi kaplumbaga prenses
Evet canım kıymetini anladım ama adam elden gittivalla ben olsam sanırım senin gibi birisine katlanmazdım..sevgilinin kıymetini bil ve bu konuda psikoloğa git..
Ben onu fazlaca düşündüğüm için belki de dediğiniz gibi hayatımın merkezine koyduğum için ona böyle davrandım. anlamadım bi tuhafmışım zaten. yazdığımı okuyunca bana da abes geldim kendim tövbe dedim :) bir yol bulup barıştırırsam kendime çeki düzen vereceğim zaten.Yap yap böyle. Çok güzel. Sen düzelmezsen adam çeker gider. İlişkinin içine edersiniz bu davranışlarınızla.
Gerçekten hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi yıpratıyorsunuz.
Sonuç olarak sizi hayatının merkezine koyamaz. Sevgiliniz dahi olsa herkesin kendi hayatı vardır. Size tavsiyem siz de kimseyi merkeze oturtmayın.
Seviyorsa seviyor ama bir yere kadar emin olun buna.
evet bende en yakın zamanda gitmek istiyorum. hastalığa dönüşmeden. Peki onu rahat mı bırakmalıyım bu sürede. hiç aramayıp mesaj atmayıp ondan mı beklemeliyim geri dönüşü?canım,her şeyin aşırısı zararlı.sevgilini kıskanıyor olmanın dozunu aşmışsın.karşındaki kişiyi seviyor ve kaybetmemek istiyorsan değiştiğine onu inandırmalısın.buna da bir uzmandan yardım alarak başlayabilirsin.
Tavsiyen için çok teşekkürler, istiyorum öyle atmak arada ama, arada bile olsa usandırıp boğmuş hissetmesinden korkuyorum. aman yaaaa ne zor işmiş buGüzelim,çok üstüne düşmemeni tavsiye ederim.arada sevgi ve saygı yüklü mesajlar atarak ona değer verdiğini hissettirebilirsin.
yo yooooooo dikkat edeceğim artık :)Bence sen bu çocukla barışma. Çocuğun ruh sağlığı açısından iyi gelmezsin. Seviyorsan onu barışmak için çaba gösterme.
Katil edersin sen adamı valla.
Hayırlısı olsun insallah ben hatamı anladımsen kaç defa kendine söz vermişsin, kaç defa ayrılıp barışmışsın. afedersin ama bu çocuk senin oyuncağın ndeğil ve bıkmıştır artık oda bir küs, bir barışık. Hem bence bu kadar güven sorunu fazla.
sen kaç defa kendine söz vermişsin, kaç defa ayrılıp barışmışsın. afedersin ama bu çocuk senin oyuncağın ndeğil ve bıkmıştır artık oda bir küs, bir barışık. Hem bence bu kadar güven sorunu fazla.
Kızlar merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Ben biraz fazla kıskancım gerçi erkek arkadaşım da öyle fakat benim hareketlerim onu biraz daha solluyor sanırım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşıma güven problemi yaşıyorum kendi kendime kafamda sürekli senaryolar yazıyorum ve ona yansıtıp bunu kavga çıkartıyor üstüne bir de ayrılıyorum o sinirle ve sosyal medya hesaplarından silip whatsapp'tan da engeli koyuyorum. Sonra dayanamayıp engeli açıyorm mesaj atıyorum barıştırıyorum tekrar böyle yapıyorum. Lakin arkadaşlarım bu çocuk güvenimi sarsacak bir şey yapmadı. Ailesi tanır beni giderim sürekli çağırırlar, arkadaşlarıyla iç içeyiz beraber her şey çok güzel fakat ben ve öz güvensizliğim ve ona güvensizliğim . Yolda yürürken karşıdan gelene istemsiz bakarız değil mi? onun karşısından gelen kızsa ve bakmışsa kavga çıkartıyorum, sanki beni bırakacakmış benden güzel kızlara gidecekmiş gibi kuruyorum kafamda. Ama ben böyle paranoyak gibi oldum. Zamanında mail şifresini bulup face şifresini falan bulup gizlice bakıyordum, bir şey bulamıyordum. Kendi kendime de tamam bir daha yapmayacağım güveneceğim diyordum. 2 gün sonra yine yapıyordum. Yanımdayken telefonunu alıp bakıyordum. Şu an bunları topluca yazınca ben bile utandım kendimden tam bir ruh hastasıymışım meğer :) . 2 güne 1 malesef oluyor böyle sayemde. En son 6 gün önce arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti, şarjım bitecek dedi. 2 saat sonra eve gidince yazdı ben yine o 2 saatte kafamda kurdum kim bilir kimleydin sana güvenmiyorum, inanmıyorum bilmem ne dedim ve ayrıldım. Ertesi gün barışmak için mesaj attım barıştı ama akşam ayrıldık. Anlaşamadığımızı, bu 2 senede hep kavga ettiğimizi söyledi. Her gün 1 ya da 2 defa mesajlaşıyoruz. Ya o Ya ben yazıyoruz, ben yazınca biraz fazla fazla yazıyorum gerçi ama barışmaya ikna edemedim. Sizce ne yapmalıyım bir daha böyle davranmayacağım çünkü, güveneceğim ve onu huzursuz etmeyeceğim. Nasıl ikna eder barıştırırım arkadaşlar. Yoksa hiç arayıp sormamalı mıyım kendi mi gelmeli. Bu şekilde benim ısrarımla barışmış mı olur?
evet ben çekemezdm şahsen. Haklı valla.e hep senin ısrarınla barışıyomuş zaten sen senin gibi birini çekebilir misin çocuk çile çekiyor resmen
evet ben çekemezdm şahsen. Haklı valla.
Evet hep ben sinirim gectikten sonra pisman oluyordum ve ugrasıyordum barıstırmaya. Bugun de yazmıstım galiba barısıcaz ama net degil tabi. Barısırsak artık daha dikkatli olacagım ve üstüne gitmeyecegim. Yazmıssınız ya aramazsan afallar diye, aslında en basında onu deneyecektim ama temelli biter, unutur, araya vakit girerse unutur diye korktum yapamadım. O da muhtemelen benı, elinin altında olarak bildiginden bişey yapmazdı heraldebu huylardan arın üstüne bi düşme bakalım neler olacak daha öncede hep sen aramışsın bu defa aramazsan afallar
evet bir defter edineyim ben, mantıklı. Çok güzel fikir teşekkürlergünlük tutsanız, mektup yazsanız...
ne bileyim böyle öfke anlarında kafanızda kuruntular varken oturup bir şeyler yazıp çizseniz..
öfkeniz biraz kontrol altına alınabilir...
sevgilinize kızmamış olurunuz, onunla daha normal mesajlaşırsınız...
yazmak insanı ferahlatır... içinizdekileri dökmüş olursunuz..
ilişkinizde huzurunuz kaçmamış olur .. yazın yazın ama göndermeyin...
kendinize yazın...
rehberinize numaranızı kaydedin, kendinizle mesajlaşınkarşınızdaki oymuş gibi yazın da durun...
belki işe yarar
Ben de yazarken, topluca okurken yazdıklarımı boguldum . Ben neymişim dedim :-DBogdun yavrucum beni.
2 sene iyi dayanmis yine