Erkek arkadaşımla nasıl barışabilirim yardım!!

Ozaman bundan sonrasına dıkkat edersın artık,şimdı onun mesaj atmasını bekle sen atma derım.
Canım aralıklı o yazıyor ya da ben yazıyorum fakat sonuca erdiremedim. demin yazdım ben bi sevip sevmediğini. henüz görüp cevap vermedi. atsam üstüne düşüp iyice mi bunaltırım diyorum. atmasam da bu sefer iyice unutup uzaklaşır mı korkuyorum.

Uzaklaşmaz korkma , adamı rahat bırak bıraz nefes alsın dusunsun saglıklı bırseyler yazar ozaman sabırlı olmalısın,sevıyorsa yazar zaten uzaklaşmaz merak etme..

Hatalarınızın farkındasınız bu çok güzel, öncelikle psikoloğa görünün bu sizin için önemli öncelikle. Sonrada ona mesaj atın psikoloğa gittiğinizi hatalarınızın farkında olduğunuzu, haklı olarak şimdide onun size güvenmediğini ve barışmadığını anlayışla karşıladığınızı yazın. Ben burdayım bir süre kendimi sana anlatmam için fırsat ver ve yanımda ol iki yılı böle heva etmeyelim, eğer hala aynı problemler devam ederse ilişkimize olan saygım için ben çıkacağım hayatından diyin. Hem cepte olmazsınız hemde olgun ve anlayışlı olursunuz. Bu msjı yazın ve kararı ona bırakın. Ama kendinize güvenmiyorsanız ne çocuğu üzün ne de kendinizi.

Uzaklaşmaz korkma , adamı rahat bırak bıraz nefes alsın dusunsun saglıklı bırseyler yazar ozaman sabırlı olmalısın,sevıyorsa yazar zaten uzaklaşmaz merak etme..
Seviyor diye düşünüyorum ben yoksa manyak mı 2 yıl beni çeksin. ya da paçayı temelli kurtarıp kaçıp gitmek istiyordur tövbe tövbe :) iyi biraz rahat bırakayım sakinlesin kafasını toplasın özleyebilirse özlesin :)

yok artık bu konuda ciddi bir adım atmam lazım abartmışım baya kendime şaşırdım yazarken. topluca yazınca baya korkunç bir tablo çıkıyor :) evet çok hoş bir mesaj teşekkür ederim deneyeceğim :)

valla okurken ben bunaldım, kedim var o bile bireysel takılıyor istedğinde, siz bir insanı sürekli bunaltıyorsunuz
benim ilişkilerimde çok ciddi güven sorunu yaşayacağım şüpheleneceğim durumlar oldu ama kanıt bulamadığım için sakin durup sonra ayrılmayı seçtim
kesinlikle özgüven terapisi almalısınız
eğer durumunuz yoksa en azından kişisel gelişim blogları veya kitaplarına göz atın
kendinizi geliştirin biraz nefes aldırın karşınızdakine
ileride daha sorun yaşarsınız bu düşünce yapısıyla

Evet tekrar barışma durumum olursa aldırıcam nefes istediği kadar :) destek almayı düşünüyorum bnde

valla ben olsam sanırım senin gibi birisine katlanmazdım..sevgilinin kıymetini bil ve bu konuda psikoloğa git..

o sana yazarsa zaten yaz canım
demin bir arkadaş yorumunda "ona mesaj atın psikoloğa gittiğinizi hatalarınızın farkında olduğunuzu, haklı olarak şimdide onun size güvenmediğini ve barışmadığını anlayışla karşıladığınızı yazın. Ben burdayım bir süre kendimi sana anlatmam için fırsat ver ve yanımda ol iki yılı böle heva etmeyelim, eğer hala aynı problemler devam ederse ilişkimize olan saygım için ben çıkacağım hayatından diyin. Hem cepte olmazsınız hemde olgun ve anlayışlı olursunuz." dedi. mantıklı geldi en son bunu yazıp beklemeye çekileceğim. şu an açıköğretim sınavına konsantre zaten işten çıkınca hemen derse dalıyor, mezun olacak kafası yogun belki benle uğraşmak istemeyebilir o arada. pazartesiden itibaren kafası boşalınca düşünecek fırsatı olur ve yazar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…