Erkek Arkadaşımla İlgili Sorunlar Var Lütfen Yardım

Benim de ilk zamanlar sinirden başıma ağrılar giriyordu, baktım bunun üstesinden gelebiliyorum eğlenmeye başladım. Sinirlenmen gayet normal ama alışıyor insan, peki sen öyle dediğinde sevgilinin tepkisi ne oldu?
''Ciddi misin?Böyle yapma lütfen.'' bu şekilde... Peki sizin buna benzer başka bir sorununuz oldu mu depresifpolyanna? Eğer özel bir soru olduysa özür dilerim. Yalnızca bunu yaparak sorunu çözmüş mü oldunuz yoksa bu bir çeşit görmezden gelme mi anlamaya çalışıyorum.Eyleminize saygı duyuyorum yanlış anlamayın lütfen.

Kişi kendinden bilir işi...o yüzden güvenmiyor. sanada çok güzel yutturmaya çalışmış yaptığının doğru olduğunu...belli ki mantıklı bir kızsın kendini daha fazla küçük düşürme o 2 yıl olur 3 yıl 4 yıl sonra ayrılırsınız daha çok üzülürsün yol yakınken dön..

Aramız kötü şu anda. Bugün konuştuğumuzda ona, bu zamana kadar yaptığı hataları düşünmesini istedim, her şeye uzaktan bir bakmasını. (Çünkü daha önce yaşadıklarımızla birlikte, uzaktan emin olun çok daha kötü görünüyor) Sonuç olarak vereceği tepkiyi bekliyorum. Bana umut mu verecek umutsuzluk mu. Ona göre yoluma karar vereceğim.
Gerçekleri gorebilmeniz çok güzel. Aşk gözünüzü kör etmemiş. Malum günümüz kızlarının en büyük problemi :KK45: Dilerim vereceğiniz sevgiyi hak edecek insanlarla karşılaşırsiniz. Boyle insanlarin nesli tukenmek üzere ama hala var. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Gerçekleri gorebilmeniz çok güzel. Aşk gözünüzü kör etmemiş. Malum günümüz kızlarının en büyük problemi :KK45: Dilerim vereceğiniz sevgiyi hak edecek insanlarla karşılaşırsiniz. Boyle insanlarin nesli tukenmek üzere ama hala var. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Hepimiz için en iyisi neyse o olsun..

''Ciddi misin?Böyle yapma lütfen.'' bu şekilde... Peki sizin buna benzer başka bir sorununuz oldu mu depresifpolyanna? Eğer özel bir soru olduysa özür dilerim. Yalnızca bunu yaparak sorunu çözmüş mü oldunuz yoksa bu bir çeşit görmezden gelme mi anlamaya çalışıyorum.Eyleminize saygı duyuyorum yanlış anlamayın lütfen.

Başka bir sorun derken, neyle alakalı bir sorundan bahsediyorsun? Ben böyle yaparak çözdüm sorunu, ha bakmıyo mı şimdi? Bakıyor. Ama benimle birlikte. Benim atladığım kişileri o, onun atladığı kişileri ben gösteriyorum. Eğleniyoruz kısacası. Bence çözülemeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Sapık potansiyeli yüksek bir insan kesinlikle. Kesin onlari düşünerek biseylerde yapiyordur.sahit oldugum bi sapık tanidigim oldu malesef senin dedigin gibi biriydi. Kiz arkadasinada etek vs giydirmezdi tüm elbiselerini falan attirmisti. Bilmem anlatabildim mi? Fikri neyse zikride oydu pisligin

Ben su hani, daha once yasadiklarimiz vs.diye belirtmissin ve bu durumdan daha kotu oldugu gibi bir ifade okudum sanirim. Yazmak istememissin uzulmemek icin ama ben oraya takildim. Yanlis anlama amacim uzmek degil. Eski yasananlar derken daha kotusunu dusununce aklima aldatma ya da bir nevi aldatma egilimi mi vardi diye dusunduruyor daha adikar olarak. Ki sanirim ayrilmissiniz. Hayirlisi olsun. Umarim daha guzel gunleriniz olur.

Ben su hani, daha once yasadiklarimiz vs.diye belirtmissin ve bu durumdan daha kotu oldugu gibi bir ifade okudum sanirim. Yazmak istememissin uzulmemek icin ama ben oraya takildim. Yanlis anlama amacim uzmek degil. Eski yasananlar derken daha kotusunu dusununce aklima aldatma ya da bir nevi aldatma egilimi mi vardi diye dusunduruyor daha adikar olarak. Ki sanirim ayrilmissiniz. Hayirlisi olsun. Umarim daha guzel gunleriniz olur.

Daha önce sinifinda bir arkadasi vardi. Onunla arkadasligini bitirmesini istemistim. Niyeyse kiz beni rahatsiz etmisti. Onunla konusmayacagina soz verdi. Bir sure sonra sordugumda artik konusmadigini hatta selam bile vermedigini soyledi. Birkac hafta sonra yanina gittigimde whtsp ta konusmalarini gordum. Diyalog basit ve kisaydi. Ama ilk yazan erkek arkadasimdi. Ve sonuc olarak sozunu tutmamisti. Bu yuzden cok buyuk bir tartisma yasadik ve o cok uzgun oldugugunu, hata oldugunu soyleyip kendini affettirdi. Bunun gibi birkac sey daha yasandi. Sonuc ondan ayrildim ve cok uzgunum
Umarim gelecekte hepimiz icin cok guzel gunler vardir :KK43:

Başka bir sorun derken, neyle alakalı bir sorundan bahsediyorsun? Ben böyle yaparak çözdüm sorunu, ha bakmıyo mı şimdi? Bakıyor. Ama benimle birlikte. Benim atladığım kişileri o, onun atladığı kişileri ben gösteriyorum. Eğleniyoruz kısacası. Bence çözülemeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Anliyorum, sizin cozme seklinize saygi duyuyorum. Yalnizca buna benzer bir sorun yasayip yasamadiginizi sordum. Hani benim bu sorunu yasamadan once baska seyler de gecti basimdan. Belki bu durumu daha onceki olaylar tetiklemis olabilir diye dusundum. Siz de boyle bir sey yasadiniz mi diye sormak istedim.

Senin erkekleri aynı şekilde süzmene de normal diyecek mi acaba kendisi ? Böyle birşey kabul edilemez, bahanesi de olmaz.. Bu adamla olmaz :KK12:

X