Erkek Arkadaşımla İlgili Sorunlar Var Lütfen Yardım

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
Herkese merhaba, ben 20 yaşındayım. 2 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım bana çok düşkün, çok ilgili biridir.Sevdiğini belli etmekten, dillendirmekten çekinmez. Güven, ilişkimiz içinde, onun için en önemli şeylerden biridir, belki de en önemlisi. Ama ben, şimdilerde, 2 yıllık ilişkimizi gözden geçirdiğimde affettiğim ama unutamadığım tüm olayları alıp önüme döktüğümde sanki benden bu güveni beklemesini anlamsız bulmaya başladım.
İnsanlar hata eder. Diğerlerine, affetmek düşer. (Hatanın tekrar edilmesi bu döngüyü kırar.) Bu yüzden eski konuları açıp burada ne sizleri boğmak ne de hatırlayıp kendimi üzmek istemiyorum.
Arkadaşlar, erkek arkadaşımın etraftaki insanları incelemek gibi bir takıntısı var.Takıntı diyorum çünkü bunu istemsizce yaptığını ve değişmesinin çok zor olduğunu söylüyor.Eminim buna benzer çok konu açılmıştır.''Erkek arkadaşım kızlara bakıyor'' diye.Durum bende de böyle... Hani ona sorarsanız herkesi inceliyor.Kızlara baktığını da kabul ediyor ama ben kabullenemiyorum! Kötü bir niyetle bakmadığını, kadın erkek herkesi incelediğini hatta bunu dalgınlıkla, farkında olmadan yaptığını söylüyor. Bu nasıl olur? Ona bundan rahatsız olduğumu o kadar çok kez söyledim ki hatta çok kez de tartıştık.Söylediğim, kırıldığım, üzüldüğüm, kızdığım... Artık duygularım da kifayesiz.Benim büyüttüğüm bir durum mu bu? Bakmak normal mi?
Yanlış bir şey yaptığını da düşünmüyor ki! Ben öylece kafası karışmış bir halde kalakaldım. Ona, bunu ya tamamen durdurmasını ya da her şeye son vereceğimi söyledim.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Normal degil kesinlikle. Sen bütün erkeklerin her yerini suzuyormusun ? Hayır. Çok begenirsen boyuna posuna bakar kafanı çevirirsin. Her yerini incelemek ne demek ? Bunu 2 yıllık ilişkinde sorun yapıyorsun. İlerde evlendiginde ya da cocuk dogurdugunda kilo aldim cirkinlestim gozu iyice disari kaydi dusuncesiyle ozguvenin bile mahfolur. Dusunsene evlisiniz cok yakin akrabanin dugunune gidiyorsunuz. Esin olacak adam surekli birilerini suzuyor. Insanlarin dikkatini cekmez mi bu durum ? Cok onur kirici bir davranis.Düzelmek için cabaliyorsa ne ala umut var demektir. Ama yoksa üzgünüm ben sende bunu kaldirabilecek potansiyeli göremedim. Sonuna kadar haklısın ki ben göz ucuyla bakmasını bile kaldiramazdim.

nedense yeni üyelerin
aşka kızların bacaklarına, kalçalarına bakması? Göğüslerini süzmesi?
gibi şeyler yazdığında direk fake olabileceğini düşünüyorum.

yuh ! tabii ki de normal değil. seni seviyorsa, niye başkasına baksın (vücut hatlarına bakıyor demişsin)
"zamanla azaltmak" mı? hadi ordan.hiç gerçekçi gelmedi. yolla gitsin

Güvenmekmi ? Kesinlikle !!

Adamin resmen gözü disarda. Sevgiliyken böyleyse evlenince oooo iki dakikada aldatir herhalde sizi.

Kac kurtar kendini böyle bir adamdan.

Yorum için teşekkür ederim.Peki siz olsanız ne yapardınız?

Ben ne yapacağımı bilmiyorum.Onu seviyorum ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Ama buna anlam veremiyorum. Yakın zamanda bu konu hakkında konuştuk, bana birileri, senin baktığın gibi baksa bundan hoşlanır mıydın?, diye sordum. Bana rahatsız olacağını söyledi.Ama başkaları beni beğendiği için de iyi hissedermiş. Hani senin beğenip baktığın kız benim sevgilim kafasında. Peki bu doğru bir şey mi diyorum. Yanıt yok.
Ben birilerini kessem bundan rahatsız olmaz mısın diyorum. Ben kesmiyorum yalnızca inceliyorum, oluyor cevap.

Yorum için teşekkür ederim.Peki siz olsanız ne yapardınız?
2 yıl sonunda fark etmediniz değil mi ? Eğer takıntıysa önceden de vardır bu sorun. Çok seviyorsam psikoloğa gitmesini aksi halde biteceğini soylerdim. Ama diğer türlü benim katlanabilecegim bir şey değil kesinlikle. Gözü fıldır fıldır dönen adamı istemezdim yanımda. Ama ayrıl demek kolay tabi..

İşte ben de ayrılmayı göze alamıyorum. Onu seviyorum ve 2 yıllık bir emek var ortada, hem ondan hem benden. Ama bir şeyler de yapmadan durmayı kendime yediremiyorum.
Daha önce böyle değildi, ya da belki ben farkında değildim.Birincisi son derece iyi niyetli yaklaşıyordum her tavrına ve de çoğu kötü şey, bilirsiniz sevince daha baska bahanelerle olumsuzlukları yoksaymaya çalışırsınız.Herhalde öyle olmuş olmalı ki olayın ne derece rahatsız edici olduğunun farkında değilmişim.

Belki sende onunla birlikle baktığı kızlara baksan incelesen? Bende aşırı derecede kıskanç bir insanım, 4 yıllık ilişkinin sonucu evlendik ve yaklaşık 5.5yıldır eşimin karşı cinsten birisiyle merhabalaşmasına bile müsaade edemem. Fazla takıntılıyım. Ama evlendiğimizden berii dışarıya çıktığımızda yoldan geçen kızları beraber inceliyoruz yorumluyoruz. Sevgilinin kızlara baktığını fark ettiğinde hemen yorumunu bildir, üstünde ki hiç yakışmamış veya göğüsleri fazla küçük gibi. İlerde hem sen kıskançlığını yenebilirsin hemde eğlenebilirsiniz.

Biliyor musun dün bunu yaptım.Gel birlikte bakalım, ama hepsinin göğsü çok küçük dedim. Ama depresifpolyanna sence bu doğru mu ? Benim sinirlerim buna dayanmıyor.

Önceden olsa mutlaka fark ederdiniz. Bu göz ardı edilecek bir problem değil ki. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?

Biliyor musun dün bunu yaptım.Gel birlikte bakalım, ama hepsinin göğsü çok küçük dedim. Ama depresifpolyanna sence bu doğru mu ? Benim sinirlerim buna dayanmıyor.

Benim de ilk zamanlar sinirden başıma ağrılar giriyordu, baktım bunun üstesinden gelebiliyorum eğlenmeye başladım. Sinirlenmen gayet normal ama alışıyor insan, peki sen öyle dediğinde sevgilinin tepkisi ne oldu?

Önceden olsa mutlaka fark ederdiniz. Bu göz ardı edilecek bir problem değil ki. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?
Aramız kötü şu anda. Bugün konuştuğumuzda ona, bu zamana kadar yaptığı hataları düşünmesini istedim, her şeye uzaktan bir bakmasını. (Çünkü daha önce yaşadıklarımızla birlikte, uzaktan emin olun çok daha kötü görünüyor) Sonuç olarak vereceği tepkiyi bekliyorum. Bana umut mu verecek umutsuzluk mu. Ona göre yoluma karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…