- 14 Eylül 2022
- 3
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi Pelikpelik
Ya konusuyoz isteBirini mi arıyordun ki tanıştık deseydin bari
Sonuçta arayan belasını da bulur Mevlasını daAramaya devam edin, bulamamışsınız daha.
Kuğu sen fizik konusuna yorum yapınca istemsiz gülesim geliyorSuratının beyazlığıyla ne alâka ki? Olay oysa solaryuma girsinSevdiyseniz ne önemi var, biraz barışık olun kendinizle lafı sözü umursamayın; diyin ki çekirdekten büyütüp kocam yapacam. Amannn.
Benim sporcu geçmişim var, sertifika alıp çalışmıştım bırakın da biraz eppeğini yiyelimKuğu sen fizik konusuna yorum yapınca istemsiz gülesim geliyor
Önemi var mı birbirinizle aynı yolda yuruyebiliyorsaniz kime neMerhaba ben birini buldum da Benim yasim 25 onun da 25 fakat 17-18 yasin da gosteriyor bebek yuzlu karakter olarak olgun fakat dis gorunusu çok kucuk beyaz tenli masum bakisli biri Gören ablasiyim saniyor Ne yapacagiz Evlenmeye kalksak şaka zannederler Siz bu konu da ne yapardiniz ? Muhabbeti konuşmasi vs cok iyi sanki 40 yasin da biriyle konusuyormusum gibi fakat dedigim gibi 16-17 yasinda cocuklar gibi dis gorunusu var ? Surati benimkinden daha beyaz ve temiz
Merhaba ben birini buldum da Benim yasim 25 onun da 25 fakat 17-18 yasin da gosteriyor bebek yuzlu karakter olarak olgun fakat dis gorunusu çok kucuk beyaz tenli masum bakisli biri Gören ablasiyim saniyor Ne yapacagiz Evlenmeye kalksak şaka zannederler Siz bu konu da ne yapardiniz ? Muhabbeti konuşmasi vs cok iyi sanki 40 yasin da biriyle konusuyormusum gibi fakat dedigim gibi 16-17 yasinda cocuklar gibi dis gorunusu var ? Surati benimkinden daha beyaz ve temiz