Erkek arkadaşımla aynı yaştayız ama o 16-17 yaşında gibi duruyor.

Pelikpelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
3
2
27
Merhaba ben birini buldum da Benim yasim 25 onun da 25 fakat 17-18 yasin da gosteriyor bebek yuzlu karakter olarak olgun fakat dis gorunusu çok kucuk beyaz tenli masum bakisli biri Gören ablasiyim saniyor Ne yapacagiz Evlenmeye kalksak şaka zannederler Siz bu konu da ne yapardiniz ? Muhabbeti konuşmasi vs cok iyi sanki 40 yasin da biriyle konusuyormusum gibi fakat dedigim gibi 16-17 yasinda cocuklar gibi dis gorunusu var ? Surati benimkinden daha beyaz ve temiz

Suratının beyazlığıyla ne alâka ki? Olay oysa solaryuma girsin Sevdiyseniz ne önemi var, biraz barışık olun kendinizle lafı sözü umursamayın; diyin ki çekirdekten büyütüp kocam yapacam. Amannn.

Önemi var mı birbirinizle aynı yolda yuruyebiliyorsaniz kime ne

Sokakta sahipsiz , tasmalı evcil hayvan bulmuşsunuz gibi yazmasaydınız keşke.

Bu insanı bulalı ne kadar oldu ki , iş evlilik düşünmeye geldi ? Sizin bir ilişkiniz var mı şu anda , yoksa görür görmez geleceğe dair plan mı yapmaya başladınız ?

Adamın yanındayken kendinizi ablası gibi hissediyorsanız , tek sorun adamın küçük gösteriyor olması değildir.

Birini buldum dediğinize göre daha yeni buldunuz sanırım ne ara evlenirsek öyle böyle kısımlarını hesaba katıp örnekleme kafasına geçtiniz anlamadım biraz yavaş yani. Biraz birbirinizi tanıyın tip meselesine çok odaklanmayın

Reçeteye sakal, bıyık, uzun saç bir de haftada iki doz spor salonu yazıyorum. Protein takviyelerini de eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…