Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.

Cok cocuk o..
Hic feministlige gerek yok,malesef kadinlar erken yipraniyor,siz 42 yasinizdayken adam daha evlenmelik caga anca geliyor.
Ayrica 5 yildir nasil birliktesiniz, cok tuhaf.
Cocuk 17 yasinda miydi?

22 yaşındaki yeni yetme çocuğun her tarafı olgun olsa ne yazar Allah aşkına yav? Daha hayatın en başında, yaşı gereği hayatta hiç bir şey görmemiş bir genç yani. Kendi parasını kazanmayı ya yeni yeni öğreniyordur, ya da öğrenecek. 32 yaşındaki kadınla evlenmek onun yaşına çok fazla. O 32, siz 42 olsanız durum farklı olurdu. Yaşlar buysa bu iş bence sakat.

Oluru yok bence. Romatikligi bir kenara birakalim ileride sorun yasarsiniz.:KK12:hayirlisi olsun tabii.

Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim dayım yengemden 10 yaş küçük aynı durum ve 2 çocukları var 21 yıllık evliler.

Sen cocuk istiycen biyolojik saatin geciyo diye o ise hazir olmayacak bunun icin.. sirf disardakiler icin yas neden sorun olsun? Kapini kapattin mi herkes disarda kalir.. ama erkegin kucugu gercekten iyi degil.. benim esimde benden kucuk., 10 yas degil ama kucuk.. simdiki dusuncem olsaydi kendimden 2-3 yas buyuk biriyle olurdu. Goruntu olarak bende kucuk gozukuyorum esimden ama.. goruntu hersey degil

Komşumuzun eşiyle aralarında 7 yaş var pek anlaşamıyorlar. Kadında minyon yaşını göstermiyor ama düşünceler uymuyor. Severek evlendiler. Erkekler geç olgunlaşır. Tabi ki hayat sizin.

İkimiz de memuruz

Acaba biliyor musunuz ? Yengenizinde benim gibi çekingeleri olmuş mudur hiç?
Yengem dayım ile tanıştıgında meme kanserine yakalanmış oldugunu ögrenmiş dayım bunu umursamamış ce şuanda 1 göğsü yok ama umurlarında değil hiçbirşey emin ol insan mutlu olunca herşey güzel . Bak benim eşim benden 10 yaş büyük ama insanların aklı birbirine uyunc ahiçbir sorun yok.

Benim babam da annemden 5 yaş küçük sen 10 yaş diyince direk dayımlar geldi aklıma. :KK70: babam annemin bir dediğini ikiletmez onu asla üzmez .

Benim erkek arkadaşım da öyle şuana kadar hiç sesini bile yükseltmedi. Ben kırılgan hassasımdır hep nazımı çeker. Bir dediğimi iki etmez. Şaşırıyorum da daha önceki ertek arkadaşlarım aynı yaştaydık ama kırıcılardı bu çok farklı eşsiz geliyor. Sanki ben 22 yim o 32 gibi . Çocuksu değilimdir bende davranış olarak ama nazlı, hassas bir yapım vardır. Müdürü benimle olduğu için onu tebrik etmiş geçin gün en favori personelimsin artık bugün sana izin git yat demiş, aynı işyerindeki arkadaşım söyledi ben ufak minyon olduğum için işyerindekiler garipsemiyor yakıştırıyorlar. Ama dışarıdaki insanlardan çekiniyorum ben. Tabi aileme söylemeye. Halbuki mutlu olacağımı da hissediyorum .

Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Evlenirsiniz bir sure mutlu olursunuz. O sure sonunda da esiniz yasitlarina ve daha genclerine ic gecirmeye baslar. Sizde de kiskancliklar baslar.

Ailen yaş farkını sorun edecek ise yaş farkını söyleme hatta kimseye söyleme kimse bilmek zorunda değil. Sonuçta o kişi ile sen bir evlilik kuracaksın başkası degil.
Unutma bu arada Peygamberimiz Hz Muhammet s.a.v. in eşi de kendisinden 25 yaş büyük idi.

Benim erkek arkadaşım da öyle şuana kadar hiç sesini bile yükseltmedi. Ben kırılgan hassasımdır hep nazımı çeker. Bir dediğimi iki etmez. Şaşırıyorum da daha önceki ertek arkadaşlarım aynı yaştaydık ama kırıcılardı bu çok farklı eşsiz geliyor. Sanki ben 22 yim o 32 gibi . Çocuksu değilimdir bende davranış olarak ama nazlı, hassas bir yapım vardır. Müdürü benimle olduğu için onu tebrik etmiş geçin gün en favori personelimsin artık bugün sana izin git yat demiş, aynı işyerindeki arkadaşım söyledi ben ufak minyon olduğum için işyerindekiler garipsemiyor yakıştırıyorlar. Ama dışarıdaki insanlardan çekiniyorum ben. Tabi aileme söylemeye. Halbuki mutlu olacağımı da hissediyorum .
Dediğim gibi yapabilirsin hiç bilmezlerse hiçbir zaman sorun olmaz.

Evlenirsiniz bir sure mutlu olursunuz. O sure sonunda da esiniz yasitlarina ve daha genclerine ic gecirmeye baslar. Sizde de kiskancliklar baslar.
Neden öyle olsun burda tecrübe yaşayan insanlarda var. Benim ailem ve akrabaam da öyle fakat kimse kıskançlık krizlerine girmiyor gözü dışarı kaymıyor bu arada babamda imam annem le evlendiklerinde annem meslek sahibi degil ve şuan annemd eüniversite mezunu babam okuttu babam eşine herzaman şefkatlidir.

X