erkek arkadasımın yaptığı

benm erkek arkadaşımda ilk çıktıgımız zamanlarda buna benzer bir şey yapmıştı
yanaktan öpme falan yok yani hani bir arkadaşını görürsün maksat görüşmek olsun diye uzaktan sarılırsın vs
ilk aylardı sanırım ben görüştüm geri çekildi anlamadım şaşırdım tuhaf oldum sordum neden böyle yaptın diye kalabalık bir ortamdı ben herkezin içinde çok rahat olamam gibi birşey dedi takılmadım olabilir dedim sadece tokalaştık falan
sonra sonra kendisi bana sarılarak görüşmeye başladı aşar zamanla yenisiniz sanırım
6 yıllık güzel bir beraberliğimiz var
ama sana tavsiyem byleleri kadın ruhundan anlamıyor yani iltifat yok toplum içinde ağır olur seni begensede ayy çok güzelsin şu sana yakışmış vs iltifat kolay kolay etmez seni begendiğini göstermez bu eksiklği ilerde görürsün ama ufak ayrıntılar dışında çok sadık olur :)

Seni sevgili olarak benimsememiş henüz.Verdiği anlamsız cevap ve sıraladığı bahaneler de kafasının karışık olduğunu gösteriyor zaten.Temkinli olmanı tavsiye ederim.

Benim eşimin yaz kış benim de sadece yazları elim terler ama biz ellerimizi kurulayıp tekrar el ele tutuşuruz ısrarla ben de aynen tekmeyi basardım böylesine uyuz oldum yahu

iyi yönünden ele alsak mesela gerçekten eli terliyodur elinin bu ıslaklığını hissetmemeniz için böyle bir tepki vermiştir.utanmış olabilir

Elini tutmayi reddetmesinin mantikli bir aciklamasi olabilir de (terlemisir, eli kirlidir vs) ama film izliyorum napiyosrun, keske sinemaya gitmeseydik vs bunlar direk odun oldugunu gosteriyor, tavirlari cok kaba ve inceliksiz... daha 2. Bulusmaymis salla gitsin

vardır kendince bi sebebi. ya benimseyemedi ya günah boyutunu düşünüyor ya elleri kirli terli vs. ama söyleyiş tarzı çok çirkin. bitirmişsin zaten hakkındahayırlısını.

bırkaç secenek var....
ıkıncı buluşma oldugu ıcın sanırım henuz senı benımseyemedı....ınsan el ele tutusmak ıster hoşlandıgı aşık oldugu kışıyle.....senınkı belkıde yanlış karar verdıgını dusundu
ıkıncısı aşırı muhafazakar dıncı
uçuncu hıç el ele tutusmak ıstemezse sokakta vs....hayatından baska bırı vardır belkıde görulmek ıstemıyodur

Bence bu kadar abartmayin tamam hareket hos degil omur kirici ben de bozulurdum ama bundan sonra sen de ona gore davranirsin yani affedemiycek bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…