- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Alllaa allaaa genelde kizlar cekinir utanir niye oyle yapmis ki ben olsam bende zor durumda kalirdim yani beni sevmedigini falan dusunurdum ama bence sen haklisin sonuna kadar sonucta sinama karanlik bide tutsa nolur kiselam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdüsizce ben haklı değilmiiyim
Bişey yapmadım ki alt tarafı elini tuttum karanlıkti zaten . Hayır tutuşmuyoruz liseli ergen gibi diyor sevmiyormus ama sinemada yaptığı saçma değilmi
selam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdüsizce ben haklı değilmiiyim