erkek arkadasımın yaptığı

2. buluşma olduğu için daha sevgili değiliz imajı mı verdi ki

kırılmakta haklısın. barışsan bile çek kendini. kız gibi davanmış. erkeklerin gdosu değişti

benim rahmetli de böyleydi, sinemada oturur film izlerdik birbirimizden iyice uzaklaşup :KK53: elimi tutup gezmeyi de sevmezdi, 1 senede sayılıdır elele gezdiğimiz, o yüzden allah kurtarsın mı desem ne desem bilemedim :KK35:

2. Buluşma bu tür yakınlaşmalarin bayandan gelmesi icin erken bence.. keske bekleseydiniz azcik daha..

Ama el ele tutusma konusundaki tutumu bana da garip geldi ben hep tutarim mesela sevgilimin elini, sanki gidecekmis gibi hissediyorum tutmayinca

Haklı değilsin.
Şöyleki bazı erkekler böyledir. Kalabalıkta elele tutuşmak bile istemezler. Hem kendiside demiş ellerim terledi diye.
Hem özürde dilemiş.
Yani bu kadar kızacak bir durum yok ortada.
Bazı arkadaşlarda ne kadar abartmışlar.
Bende bazen rahat olamam elele tutuşmak istemem.
Ne varki bunda?
Bazı konularda erkeklere gereksiz yükleniliyor bence.:KK14:

selam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdü:KK43: sizce ben haklı değilmiiyim
Alllaa allaaa genelde kizlar cekinir utanir niye oyle yapmis ki ben olsam bende zor durumda kalirdim yani beni sevmedigini falan dusunurdum ama bence sen haklisin sonuna kadar sonucta sinama karanlik bide tutsa nolur ki

Bişey yapmadım ki alt tarafı elini tuttum karanlıkti zaten . Hayır tutuşmuyoruz liseli ergen gibi diyor sevmiyormus ama sinemada yaptığı saçma değilmi

Bir arkadaş vardı. Sinemada kız elini tutmuş. Sonra ayrıldılar. Kendimi kullanılmış kirlenmiş hissediyorum ilk evleneceğim kızı elini tutacaktım ben diye bunalım takılıyordu Bir ara. Konuşa konuşa zor toparlamıştım :KK45:
Seninki de böyle olmasın. 23 yaşındaydı o zamanlar.

selam arkadaşlar bugün erkek arkadsmla sinemaya gittik elini tuttum sonra o çekti bende niye çekiyorsun dedim film izliyorm dedi ben cok bozuldum beni ne duruma düşürdü sonra da bana herseye alınıyorsun elim terledi ne yapayım ben herkesin içinde öyle şeyler yapamam dedi sanki ben ne yapmışım ki alt tarafı elini tuttum beni ne duruma düşürdü:KK43: sizce ben haklı değilmiiyim

Bence normal bir durum..

Sevmeyebilir , bunu dile getiriş şekli yanlış olmuş sadece.. :)

Sanki naaptin alti ustu el tutmak bu kdr problem olmamali..
oluyorsa bi sknti vardır illaki..
o sizin elinizi hic tuttu mu?
Ay fena bi durum ya..

Benimde ellerim terler ve karşı taraf rahatsız olmasa da ben rahat edemediğim için çekerim. Eşimde ilk zamanlarda senin gibi alınmıştı ama sonradan alıştı bu duruma. Bence canını hiç sıkma bu konuda. İlişkiniz yıpranmasın boşu boşuna :KK66:

Gerçekten eli terliyordur , el tutmayı sevmiyordur ; bu abartılacak bir özellik değil.
İkinci buluşmanızmış madem ondan bekleseydiniz böyle birşeyi. Ee madem siz yaptınız kırılmayacaksınız. Sizde elinizi çekmiş olabilirdiniz, oda mı ayrılacaktı o zaman ?

Ayrıca inançlı mı acaba diyenler olmuş. El tutmayacak kadar inancına bağlı bir erkek , sevgili olup buluşup gezip tozmaz.
İnançtan olduğunu düşünmüyorum ki zaten kendini ifade ederken" ergenler gibi" kelimelerini kullanmış.

Bende ilk başlığı okuduğumda ; ya doğru söylüyor ya da paravan olarak kullanıyor diye düşündüm.

X