- Konu Sahibi simlibarbie
-
İyi geceler herkese.bir yildir suren bir iliskim var.sorunum erkek arkadasimla tartistigimizda hep benim alttan almak zorunda kalmam.hemen sinirleniyor hic bir sorunumuzu konusarak halledemiyoruz cunku konusmak istemiyor o sorunu.gecistirip hic bi sey olmamis gibi davranmak istiyor.ben de tam tersi konusmadan rahat edemem diyen insanlardanim.bana soz vermisti cevap vermemezlik yapmayacagina dair.ama sinirlenince telefon yuzume kapatiyor cok uzuluyorum defalarca konustum.zaten ikimiz de gerginiz bu aralar iyice bozuldu aramiz.sizce bu durumu nasil degistirebilirim? Telefonlarimi acmayinca kendimi degersiz ve gurursuz hissediyorum.bazilari icinden gelmese de gururlu davranir iliskide.ama stratejik davranamiyorum ne yapmaliyim?
o telı yüzüne kapatınca sen onu asla arama
ta ki o arayana dek...belkı bıraz olsun anlar durumu
sen arayınca kendını haklı görüyor bunu bıl.
Bue bir kisir dongu.
O trip attikca siz alttan aliyorsunuz, siz alttan aldikca o trip atiyor.
Bir hakim olun kendinize, bir aramayin ki bi toplayabilsin kendini, bi kendine gelsin.
Emin olun o sizi alttan alsaydi size de cok itici gelecekti.
Cunku kacan kovalanir :)
o sana trıp atıp yuzune kapatıyor ve sende defalarca arıyorsun açmıyor.,Yanyanayken boyle davranamiyor cunku kacacak yeri olmuyor.iki saatlik mesafe var aramizda..insanin eli kolu baglaniyor uzak da olunca
İyi geceler herkese.bir yildir suren bir iliskim var.sorunum erkek arkadasimla tartistigimizda hep benim alttan almak zorunda kalmam.hemen sinirleniyor hic bir sorunumuzu konusarak halledemiyoruz cunku konusmak istemiyor o sorunu.gecistirip hic bi sey olmamis gibi davranmak istiyor.ben de tam tersi konusmadan rahat edemem diyen insanlardanim.bana soz vermisti cevap vermemezlik yapmayacagina dair.ama sinirlenince telefon yuzume kapatiyor cok uzuluyorum defalarca konustum.zaten ikimiz de gerginiz bu aralar iyice bozuldu aramiz.sizce bu durumu nasil degistirebilirim? Telefonlarimi acmayinca kendimi degersiz ve gurursuz hissediyorum.bazilari icinden gelmese de gururlu davranir iliskide.ama stratejik davranamiyorum ne yapmaliyim?
cnm o trip atınca sakın arama.. o seni arıcaktır elbet...
ketum insan da hiç çekilmez. ilgilenme, üstüne düşme, umursama çok fazla. çok arama, o ararsa aç ama yüzeysel konuş. trip atma, düzgün konuş ''sen olmasan da iyiyim, meşgulüm'' havasında ol. çok ilgili çok sıcakkanlı olma. sorunları kafaya takmıyormuş gibi yap. zaten anlar o da tavır degişikligini.
erkek arkadaşının huyu fena.. sürekli sinirlenen, konuşmaktan kaçan adamla hayat zor olur canım..
tamam kadınlar kadar irdelemeyi sevmiyorlar vs ama sorunlarınızı konuşamamak yıpratır sizi..
telefonu yüzünüze kapaması da saygısızca bana göre.. 1 kere de olmamış sanırım kızınca yapıyor..
böyle ezdirmeyin kendinizi..
siz onun susmasına katlanıyorsanız o da sizin konuşmanızı dinlemeli..
arıyorsunuz açmıyor çok mu ciddi bir hatanız var o kadar kaçıyor sizden kızıyor? yoksa canı istemiyor açmıyor mu?
kendinizi değersiz hissetmeyin..
erkekler kadının ruhundan anlamayınca kadın neden kendini gurursuz vs hisseder anlamıyorum..
size ulaşamayan o aslında..
iyi zamanlarda hoş sohbet olmak değil sinirlenince konuşabilmeye devam etmek önemli bana göre..
Aynı benim erkek arkadaşımda böyleydi. O telefonu kapatırdı, ben rehberimde ona ulaşacağım kim varsa arardım aptal gibi :) Tabi ben böyle yaptıkça daha beter oldu. En son telefonu kapattı yine, arkasından bende kapattım. Bakalım nasıl oluyormuş anlasın diye. Gerçekten de işe yaradı ve bir daha asla yapmadı. Bırak birazda o uğraşsın. Eğer buna müsade etmez üstüne düşersen bu hep böyle devam eder.
Bence Onun davrandığı gibi sende ona davran.. Alttan Aldıkca Burnu kalkmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaçan kovalanır lafı kesinlikle doğru sen arama illa arıcaktır,sen aradıkça daha bi triplere girer biraz da sen nazlan
İcimizden geldigi gibi davranamayacaksak nerde kaldi gercek sevgiherkes boyle mi davraniyor merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?