Merhaba arkadaşlarım, ablalarım. Cevremde kimseye iliskim hakkinda bir sey anlatamadigim icin sizden akil almak istiyorum. 1 seneye yakin ciddi bir iliskim var. Fakat erkek arkadasimda bi yalancilik laf cambazlığı huyu mevcut. Bana hicbir zaman tam olarak gecmisinden bahsetmedi. İlk sevgilisi benim onu biliyorum ama bu konuda bana yalan soylemis. Daha once bir cok cinsel birliktelik yasamis bunu soyluyor ama ayrintili hic bahsetmedi. Sadece iki kisinin ahini aldim bence gibi ustun koru seyler anlatti detay vermedi ben de kurcaladim ve biraz ogrendiklerim canimi yakti. Bir kadinin o kadar geçmişi olsa o* damgasi yer. Bu kadar kizlarin ahini alip evlilik vaadiyle takilan bir erkekten hayir gelir mi inanin bilmiyorum. Yani eskortlarla beraberlik yasamis, gecmisinde kizlari aglatmis kandirmis bu adamdan bana koca olur mu bosuna mi kafaya takiyorum geri kafalılik mi bu yaptıgim bilmiyorum ama cok sogudum. O kadar kadinin gunahini ahini almis beraberligi gectim kotu bi insan kotu bir kalp geldi bana yaptigi