Erkek Arkadaşımın Eski Nişanlısı Aradı

hayır baya eşit görüyorum, ikiniz de birbirinizi aileyle vurmaya çalışmışsınız bu bana göre eşitlik için yeterli. zaten bu forum yani bak hep aynı yere geliyorum forum budur ben bana cevap hakkı tanınan her yerde istediğimi yazabilirim tabi ki. senin bana söz hakkı verip vermemene gerek yok, rahat ol o konuda ben nerede nasıl konuşmam gerektiğini gayet iyi biliyorum.

sana somurt veya somurtma demedim, çizmeye çalıştığın profil ben onu takmıyorum yeaaa o benle uğraşıyor filan gibi bir şeydi ama öyle olmadığını söyledim.

takılıyorum tabi ki takılacağım istediğim yerde. bayramını hayırlarım (?) şekerim.

T torarikar için yazılan şu yoruma ceza veremeyeceğim kusura bakmayın.

Tamam bak konuşuyorsun böyle ama ee sonuç ne? Bence sen nerede nasıl konuşman gerektiği konusunda pek fikir sahibi bi insan değilsin. Pasif agresifsin bi kere son yazdığından açıkça belli. İnsanlar sana uyum göstermedikleri takdirde ciddi ciddi sinirleniyorsun sanırım, en azından yazdıkların bu mesajı veriyor. Neyse ne zaten senin yazdığın şey herhangi bir anlam taşımadığı için cevap vererek bunu uzatmam da hiçbir mana ifade etmeyecek, tamamen zaman kaybı. Hoşçakal

Siz çok iyi davranmissiniz ama bunlar ondan .anlamaz sende deliye vuracaktin snein ağzını yırtarım rezil Rusva ederim adını çıkarırım vs vs tehditler o şekilde yani senide deli görünce bir daha arayamazdi ama şimdi her kafasina esince arayacak seni yipratacak

off her zamanki gibi kaçak oynuyorsun.

burası bir forum diye bin defa söylemeyeceğim değil mi? istediğim yere istediğim konuda yazacağım tabi ki. bunun nerede ne konuşulurla bi alakası yok. birkaç üye görünce "bak bana böyle dediiiğğğ" tribine girmişsin ben de yersiz olduğunu söylüyorum. alınma işte dışarıdan böyle görünüyor.

bu arada tespitlerin tabi ki doğru ben genel anlamda fikirleri benimle uyuşmayan insanları yiyen bir canavarım. sen de hoşçakal.

Kaçak oynamıyorum, senle konuşmaktan hoşlanmıyorum. Bilmişlik taslıyorsun, her konuda her şeyin en iyisini bilirmiş gibi bir halin var genel olarak. Tabi kişiliğin beni alakadar etmez ama senin kişiliğinin bu noktasıyla temas etmeyi zaten sevmediğim gibi bir de faydasız buluyorum. Faydasız bulduğum bi diyaloğu niçin sürdüreyim manasız yani :)

Neden muhatap olduğunuzu anlamadım bu bir
Boşanmış olduğu için ayrılma lafına inanmadım bu iki
Çok mantıklı gelmedi bana

kuzum amann sakin gene banlanma gereksizler için özledk seni kaç gündür.Bu arada bayramını kutlarım canım

Trauma su eski nisanlinin golgesi hep uzerinizde ve sevgilini bu konudan bagimsiz/habersiz goruyorsun kiz takik diyorsun. Kizin takik oldugu apacik ortada ama bu cesareti nereden buluyor? Ya ne bu curret cidden cildirmalik cok sinir bozucu. Umursamiyormus gibi davranilsa bile gayet umursanir suna bak. Eger bir daha ararsa artik sayar misin sover misin bilmem cidden haddini bilmeli artik. Gerekirse de sevgilin bildirsin olmadi kizin uzerine mustakbel kayinvalideni sal B Bremenmizikacisi

Ya sen niye bu beye endekslisin?
Sen evli çocuklu boşanmaya korkan kadınlara akıl verecek cüreti nerden buluyorsun?

İstersen küfür ettim var say
Sen onsuz hayatta kalmaya bak.
Erkeksiz.
Kimseye dayama sırtını.

Bir de bana özelden yazar mısın

Evli çocuklu boşanmaya korkan kadınlara akıl verdiğim kanısına nereden vardın hiç anlamadım ki kadın dayak yemiyorsa aldatılmıyorsa aşağılanmıyorsa öyle konulara girip boşan diye tutturmam, sanırım kafandan uydurdun :)
Sırtını dayama meselesine gelirsek sanırım buna gıcık olduğumu anladığın için sonsuza dek bunu tekrarlamaya devam edeceksin ama zannediyorum ki bunun maddi anlamda olmadığını artık kabullenebilmişsindir. İşin manevi boyutuna gelirsek belki de haklısındır biraz fazla düşkün hale geldim sevgilime.
Banım da yeni açıldı senin de banlar benimki gibi uzun süreli malum açılınca haber verirsin konuşuruz

T torarikar için yazılan şu yoruma ceza veremeyeceğim kusura bakmayın.

ben sadece bu mesaj için ceza vermeyeceğim dedim, ceza vermeyeceğim demedim.

Kusura bakmayın da bana ahlaksızın kızı diye hitap edilirken neredeydiniz diye sormadan edemeyeceğim. Tabi ki de bana ve anneme bi ton hakaret eden bu kimseyle saygı çerçevesinde konuşmayacak, onun da bir insan olduğunu ve duyguları olduğunu göz önünde bulundurmayacağım zira bu hassasiyete değecek bir kimse değil. Belki de bundan böyle rencide edici yorumlar ve -buradan bakınca tamamen öyle görünüyor- ufak çaplı şovlar yapmadan evvel bir insanı bu raddeye getirecek olayları da merak edersiniz. Dilerseniz o mesajım için de ceza verebilirsiniz. İyi günler

Merhaba B Bremenmizikacisi konuyu nasıl hallettiniz sevgilinizle? Haberi var mı olanlardan ?
Merhaba sevgilim dönünce ona söyledim o da farkında artık bu kadının kendisini takıntı haline getirdiğinin ama ne yapabilirim zaten her yerden engelledim kimden yazarsa yazsın cevap vermiyorum olumsuz da olsa bi cevap versem, küfretsem, bağırsam yaptıklarının etkili olduğunu düşünüp iyice zıvanadan çıkar diye görmezden geliyorum dedi. Sonra zaten ben kızın numarasını engelledim erkek arkadaşım da bana kızın kendisine mesaj attırdığı ve sevgilimin engellediği, bu kızın arkadaş çevresi ve akrabalarından oluşan toplamda 11 numarayı söyledi onları da engelledim artık elden ne gelir bilmiyorum ama erkek arkadaşım konuşurken onun da gerçekten çok rahatsız olduğu açıkça anlaşılıyordu. Artık gelip evin önünde yazarkasa falan parçalamadıkça sorun çıkaramaz diye ümit ediyorum

Çok geçmiş olsun o halde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…