- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ee sassy sonuç olarak? Yani gerçekten çok klişe olacak ama, ne yapacağımı nerde gülüp nerde somurtacağımı sana soracak değilim herhalde. Kaldı ki ben annesinin sinirli olmasıyla kendisini özdeşleştirmişken hayatımı kısmen mahveden bi olgu üzerinden beni annem ve ablamla özdeşleştirmesi asla eşit şeyler olamaz, eminim bunu algılayabilecek kapasiteye de sahipsindir. Öyle ümit ediyorum yani en azından. Ben ortada kendi açımdan bir iğrençlik görmüyorum, sıkıntı yok. Bu konuda ne düşündüğünü de hiç merak etmemiş, hiç sormamıştım zaten ama sen belli ki kendine bana her şeyin doğrusunu gösterme ve dayatma misyonu yüklemişsin önceki yorumlarında da gayet açıktı buneyse takıl sen
hayır baya eşit görüyorum, ikiniz de birbirinizi aileyle vurmaya çalışmışsınız bu bana göre eşitlik için yeterli. zaten bu forum yani bak hep aynı yere geliyorum forum budur ben bana cevap hakkı tanınan her yerde istediğimi yazabilirim tabi ki. senin bana söz hakkı verip vermemene gerek yok, rahat ol o konuda ben nerede nasıl konuşmam gerektiğini gayet iyi biliyorum.
sana somurt veya somurtma demedim, çizmeye çalıştığın profil ben onu takmıyorum yeaaa o benle uğraşıyor filan gibi bir şeydi ama öyle olmadığını söyledim.
takılıyorum tabi ki takılacağım istediğim yerde. bayramını hayırlarım (?) şekerim.