Erkek Arkadaşımın Eski Nişanlısı Aradı

Amaaan onlar yüzünden seni ahlaksız ilan edeceksek... Yazmasaydın kız gidip onu da araştırır şimdi hahsjsjs.

Bence araştırdı da zaten alacağı tepkiden çekindiği için her şeyden bi’haber anamı ahlaksız ilan etme yolunu tercih etti :KK47:
Ayol ben bile bu kadar kinlenmedim anneme :KK48:
Neyse ne inşallah en kısa zamanda doğru yolu bulur yoksa benden yiyeceği çok laf var :D

Bence araştırdı da zaten alacağı tepkiden çekindiği için her şeyden bi’haber anamı ahlaksız ilan etme yolunu tercih etti :KK47:
Ayol ben bile bu kadar kinlenmedim anneme :KK48:
Neyse ne inşallah en kısa zamanda doğru yolu bulur yoksa benden yiyeceği çok laf var :KK70:

Ay yeni hedef ben olmadan kaçayım.

Ya bu nasıl bir terbiyesizlik, gerçekten bunu mu yazdı sana? Yaşı küçük müçük, ne yazdığını bilecek kadar aklı başında.
Sizi hedef yapma gibi bir amacım yok bu bir. İkincisi de ilk önce olayı doğru düzgün öğrenin. Taraflı bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayın. İlk önce o benim konuma yazıp anneme ve bana laf etti. Daha sonra da ben ona karşılık verdim. Ve evet dediklerimin de arkasındayım,eski konularına baktım. Hanımefendinin ablası açık giyinen kadınlara ...... diyormuş. O noktalı bölümü ağzıma alamam zira ahlakıma ters. Ve buna rağmen o konusunda bile ablasını savunmuş. Kendi hemcinslerine böyle hakaretleri layık gören birisiyle muhatap olmak hata.

Sizi hedef yapma gibi bir amacım yok bu bir. İkincisi de ilk önce olayı doğru düzgün öğrenin. Taraflı bir şekilde bilip bilmeden yorum yapmayın. İlk önce o benim konuma yazıp anneme ve bana laf etti. Daha sonra da ben ona karşılık verdim. Ve evet dediklerimin de arkasındayım,eski konularına baktım. Hanımefendinin ablası açık giyinen kadınlara ...... diyormuş. O noktalı bölümü ağzıma alamam zira ahlakıma ters. Ve buna rağmen o konusunda bile ablasını savunmuş. Kendi hemcinslerine böyle hakaretleri layık gören birisiyle muhatap olmak hata.

Tamam o terbiyesizlik yaptı diyelim, senin insanları anasından ablasından vurup fahişe damgası yakıştırmaya ne hakkın var? Sen de cevap olarak böyle bel altı mı vurmalısın? Yaptığın terbiyesizlik, o da sana fahişe demiş olsaydı ona da terbiyesiz derdim. Adam kayırmıyorum ben. Ablasının ne düşündüğü de beni bağlamıyor, ablasıyla değil kendisiyle muhatabım.

Tamam o terbiyesizlik yaptı diyelim, senin insanları anasından ablasından vurup fahişe damgası yakıştırmaya ne hakkın var? Sen de cevap olarak böyle bel altı mı vurmalısın? Yaptığın terbiyesizlik, o da sana fahişe demiş olsaydı ona da terbiyesiz derdim. Adam kayırmıyorum ben. Ablasının ne düşündüğü de beni bağlamıyor, ablasıyla değil kendisiyle muhatabım.

Bunun bir arkadaşı var yine mümessil adam bildiğiniz sapık kızları nasıl kestiğini falan anlatıyor ablama ablam da gülüyor. Görüşme dedim adam sapık. Bana diyor ki 'ay ben niye görüşmeyecekmişim bana sapıklık yapmıyor kızlar öyle açar gezerse tabi laf atar herkese verip gezerlerse erkekler tabi böyle düşünür.'

Üstelik dedim ki lütfen ablama hakaret etmeyin. Kusura bakmayın da ben ablamı kimseye ezdiremem.

Bakın bu yukarıdaki iki yazıyı aynı konuda yazmış!!!! Ablasıysa ablası,benim hemcinslerime annem bu şekilde hakaret etse onunla konuşmam. Kaldı ki burada böyle bir zihniyetteki kadını can haraş savunmuş. Muhatap kim olmalı? Bu ahlaksızlığa göz yuman da hemcinslerine hakaret edendir. O ablasını kimseye ezdiremezse ben de hemcinslerimi kimseye ezdiremem. Gerçi anlayacak bir insan değil. O yüzden bir daha yorum yapmayacağım. Herkes kendi ayıbından utansın.

Bunun bir arkadaşı var yine mümessil adam bildiğiniz sapık kızları nasıl kestiğini falan anlatıyor ablama ablam da gülüyor. Görüşme dedim adam sapık. Bana diyor ki 'ay ben niye görüşmeyecekmişim bana sapıklık yapmıyor kızlar öyle açar gezerse tabi laf atar herkese verip gezerlerse erkekler tabi böyle düşünür.'

Üstelik dedim ki lütfen ablama hakaret etmeyin. Kusura bakmayın da ben ablamı kimseye ezdiremem.

Bakın bu yukarıdaki iki yazıyı aynı konuda yazmış!!!! Ablasıysa ablası,benim hemcinslerime annem bu şekilde hakaret etse onunla konuşmam. Kaldı ki burada böyle bir zihniyetteki kadını can haraş savunmuş. Muhatap kim olmalı? Bu ahlaksızlığa göz yuman da hemcinslerine hakaret edendir. O ablasını kimseye ezdiremezse ben de hemcinslerimi kimseye ezdiremem. Gerçi anlayacak bir insan değil. O yüzden bir daha yorum yapmayacağım. Herkes kendi ayıbından utansın.
Nicedays sen reel misin ya :D

Öncelikle ben annene ne dediğim için bana bu kadar hakaret ettiğini yazar mısın? Benim fitilini ateşlediğim yorumu yaz lütfen. Benim ablam bu haliyle bile senden daha değerli be manyak
Ayrıca bana cevap vermiyor değilsin, veremiyorsun. Sana söylediğim her şeyde sonuna dek haklı olduğumun ziyadesiyle bilincindesin. Kendi ezikliğini gelip burda saçma sapan çıkarımlar yaparak gizlemeye çalışma. Tuhafsın, asosyalsin, yalnızsın, istenmeyen bir insansın ve bu da ÇOK NORMAL. Şu haline bak. Rezil kepaze :)

Olabilir, o konusunu biliyorum. Kız zaten "Benim ablam çok doğru işler yapıyor" gibi bir şey söylememişti. Tek isteği ablasına hakaret edilmemesiydi, sen de her gün burada farklı konular açıyorsun yeri geldi mi arkadaşından yeri geldi mi anandan babandan bahsediyorsun. Diyelim annen sana kötü davrandı sen de bunu konu açtın. Biri de "Ayy annen ne kadar salak yaa sana kötü davranmış" dese (örnek verdim yanlış anlama) sen de bozulursun. Evet annenin hatalı olduğunu bilirsin ama anonim bir insanın annene hakaret etmesini istemezsin. Hemcinslerinin de ağzı dili var, sen feminizm lideri değilsin, kimseyi savunmak sana kalmadı. Bir durum olursa zaten kadınlar kendi kendilerini savunabiliyorlar. Dediğim gibi ben kimseyi kayırmıyor ve savunmuyorum. Kız ablasını eleştiriyor ama hakaret edilmemesini istemekte haklı, ben de kendi kardeşime hakaret ettirmem ne kadar haksız olursa olsun. Eleştirmek başka hakaret başkadır. Ve senin yaptığının da çok bir farkı yok, bu kadar hemcinslerini düşünüyorsan tartıştığın bir hemcinsini ahlakından vurmaya çalışmak savunduğun zihniyete çok çok aykırı.

Bu arada başlıkta erkek arkadaşım dedim ama ilişkimizin kaderi henüz belli değil şu an bayram için başka bir ile gitti kavga ettik buraya dönünce konuşup karar vereceğiz ayrılıp ayrılmayacağımıza, daha doğrusu ben karar vereceğim. Her neyse konuya gelecek olursam;

Erkek arkadaşımın bir eski nişanlısı var, annesi kız evlenip boşandığı için kızı kabul etmemiş ve ayrılmışlar(erkek arkadaşımın bana anlattığı bu). Erkek arkadaşımın annesi de kız hakkında bana bir sürü olumsuz şey sıraladı ve birtakım ciddi ithamlarda bulundu doğru olup olmadığından elbette ki emin olmadığım. Ama neyse ne sonuç olarak ayrılmışlar.

Bizim neredeyse 1 yılı dolduracak bir ilişkimiz var. Kadın bu esnada sürekli sevgilime mesaj atıyordu, ortak arkadaşlarından birinden bizim evlenmeyi düşündüğümüzü duyunca da “ne güzel işte onlar da boşanınca biz eşitlenmiş oluruz önümüzde engel kalmaz” gibisinden saçma sapan laflar etmişti. Ben sevgilime bundan bahsedince içimi oldukça rahatlatacak bir konuşma yaptı ben de kadını önemsemeyi bıraktım zaten onun da uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu.

Az önce telefonum çaldı numara kayıtlı değildi ben de belki iştendir vs diyip açtım. “Merhaba beautiful trauma ben X, Y(erkek arkadaşım)’nin eski nişanlısı”
Hahhhh bebişim bi sen eksiktin gerçekten..
Buyur canım seni dinliyorum dedim hiiiiç öyle bi bayramını hayırlamak için aradım dedi. Numaramı nerden buldun dedim ee o da benim küçük sırrım olarak kalsın dedi. Ben de iyi o zaman senin de bayramın kutlu olsun hoşçakal dedim bu sefer tuttu “ben Y’yi çok sevdim biliyo musun” dedi. Ben de kadından nefret etsem de gerçekten şu hallerine acıdığım için güzel güzel konuştum, “vakti zamanında birbirinizi sevmişsiniz evet ama artık her şey değişti sen de lütfen kendi hayatına başka biriyle mutlu olmaya bak artık, seninle sadece bi kadın olarak konuşuyorum bak Y de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz geçmişe takılıp kalan bir tek sensin” dedim. Ben sadece Y ile mutlu olabilirim artık benim birini sevmem başkasıyla mutlu olmam imkansız dedi. Ben napabilirim peki yani dedim Y ile aramdan çekil dedi . ha ben olmasam çok mutlu olcaksınız yani öyle mi, ben daha piyasada yokken ayrılmışsınız siz zaten dedim. Bu sefer konuyu saptırıp Y şöyle iyi böyle iyi yok ona şöyle iyi davran o her şeyin en iyisini hak eder vs diye benim herife methiyeler dizmeye başladı(yani hiç anlattığı kadar da extra bi özelliği yok bu arada gece horlar kola içer geğirir falan :KK70: ) Emin misin bak annesi yüzünden senle nişan atan bi adamın peşinden koşuyosun dedim vayyyyy ben bunu demez olaydım. Başladı çığlıklar ata ata annesine küfretmeye ama nasıl bağırıyo sinir krizi geçirdi resmen kadın ödüm koptu beyin kanaması geçircek de ölümü benim elimden olcak diye. Sonra da kapattı..

Çok pişman oldum onu söylediğime yani bu kadının bilmediği bir şey değildi ama belli ki kadının psikolojisi zaten sallantıda ben de gidip en hassas noktasına bi avuç tuzu sürttüm resmen. Sizce yapabileceğim bir şey var mı yoksa hiç ellemeyeyim mi? Tüm modum çöktü şu an

Siz bir şey yapmayın inşallah kadın iyice bilemedi size.

Takıntılı ve saplantili tabi ki ruhsal dengesi yerinde değil.
Sevgilinizin annesi de içime kurt düşürdü boşanmış gelin istemem diyerek acaba kendi kızı olsa der miydi O sözü :(

Ben bu ilişkide sizin gibi hayretlerdeyim.

Allah sabır ve kolaylık versin.

Siz bir şey yapmayın inşallah kadın iyice bilemedi size.

Takıntılı ve saplantili tabi ki ruhsal dengesi yerinde değil.
Sevgilinizin annesi de içime kurt düşürdü boşanmış gelin istemem diyerek acaba kendi kızı olsa der miydi O sözü :KK43:

Ben bu ilişkide sizin gibi hayretlerdeyim.

Allah sabır ve kolaylık versin.
Annesi benim de tuhafıma gitti zaten. Zaten hayatımdaki her şey çok tuhaf ya. Ben de tuhafım ondan çekiyorum herhalde. Ama annesi kesin tuhaf. Bu kadın daha da tuhaf. Nasıl çığlık attı haykırdı bi duysanız sanki kadını bıçakladım öyle bi acı içinde bağırdı yani birden bire. Aklım çıktı ayol

Annesi benim de tuhafıma gitti zaten. Zaten hayatımdaki her şey çok tuhaf ya. Ben de tuhafım ondan çekiyorum herhalde. Ama annesi kesin tuhaf. Bu kadın daha da tuhaf. Nasıl çığlık attı haykırdı bi duysanız sanki kadını bıçakladım öyle bi acı içinde bağırdı yani birden bire. Aklım çıktı ayol

Kimbilir kendi hayatında neler yaşıyor ve patlama ani size denk geldi maalesef.

Annesi konusunda bilinçli olmanız güzel .
Inşallah iyi ve değerli insanlarin iz olur hayatınızda. Kimse mükemmel değil :)

Annesinin sozuyle, nisanlandigi kadini yari yolda birakan adamin yarin ayni seyi senin icin yapmayacagina nasil guvenip oyle biriyle devam edebiliyorsun?
Eger evlilik dusunursen erkek arkadasinin annesiyle omur boyu iyi gecinmeye bak en iyisi.
Aynısını ben yazacaktım .
Anneci galiba eski nişanlısını sırf boşanmış biri olduğu için mi bırakmış adam olsa zaten böyle bir konuda nişanlısının yanında olurdu .

Bir kac konundan aslinda erkek arkadasinla ilgili olumlu seyler hissetmistim ama son konular hele sonuncusu ile acabalarim oldu sanki :KK43:
Yolunda gitmeyen biseyler var bence..
Annesi ile ilgili hiiic iyi dusuncelerim yok acikcasi..
Eski nisanlinin hala mudahale etmek istemesi edemese bile can sıkıcı.
Sahsen ben de mucadeleci,asla yılmayan bir tipimdir ama sanirim boyle biseyin icinde olsaydim salardim giderdi.Bu kadin bilemiyorum bir perde arkasi var gibi.Ama erkek arkadasiniz bunun neresinde kesin konusup,yargilamak cok dogru olmaz.
Sizi de anliyorum bir yerde verilmis bir emek var.Ilerleyen zamanlarda nelerle karsilasacaginizi da bilmiyorsunuz.Biraz daha gözleri,algilari acarak hareket etmeniz gerekecek.Sevdiginiz adamdan eminseniz ve degecegini düsünüyorsaniz sayet.
Bu geride kalmis görünen ama hala gündeme gelmeye devam eden durumlarin detaylarini mi ogrenmeye calissaniz mesela? Objektif bilgiler alabileceginiz kisi daha cok erkek arkadasinizdir.Ama o da ne derece konusmak ister bilemiyorum.
Zor kisacasi..
Kolayliklar olsun,sonu güzel olsun insallah..

Son düzenleme:
Ortaklaşa kullanın nişanlını? Bir gün o kalsın yanında,bir gün sen. Sen alışkınsın böyle durumlara nasıl olsa:işsiz:

Nerden alışkınım şekerim yine hayal ürünü konuşuyosun :KK70: çok konuşuyosun ama bommmmboş kurduğun tüm cümlelerinin içi. Tıpkı beynin gibi :)
Hayır ucubesin diye gerçek hayatta herkes seni dışlıyor hiç arkadaşın yok yapayalnızsın tamam da, gelip neden sinirini benden çıkarıyorsun yavrucuğuuum :) ben mi bu acınası hale koydum seni :) git seni böylesi zavallı bir yaratık olarak dünyaya getiren annene babana saldır

ikiniz de birbirinizden betersiniz yahu. hele sen nicedays ben senin gibi şeyler yazıp banlansam bu foruma tekrar girmeye yüzüm olmaz.

ve ayrıca trauma sen bu kıza başka bir yerde sinirlenip gidip konusuna "eee böyle ananın kızı böyle olur" altmetinli bir mesaj yazdın o da sana iğrenç bir karşılık verdi. karşılıklı iğrençleştiniz yani. bu şekilde gülücüklü mesajlarla takmıyormuş gibi görünmeye çalışma çünkü sen o kızın konularını aklında tutup annesinden yakındığı bir yerde gidip oradan vurdun. o da her zaman yaptığı kötülüğü yaptı. eşitsiniz.

konuya yorumum da bir önceki konundaki barzoluğundan sonra bu adamla ilgili hiçbir detayı ciddiye almazdım barışma niyetim yoksa.

ikiniz de birbirinizden betersiniz yahu. hele sen nicedays ben senin gibi şeyler yazıp banlansam bu foruma tekrar girmeye yüzüm olmaz.

ve ayrıca trauma sen bu kıza başka bir yerde sinirlenip gidip konusuna "eee böyle ananın kızı böyle olur" altmetinli bir mesaj yazdın o da sana iğrenç bir karşılık verdi. karşılıklı iğrençleştiniz yani. bu şekilde gülücüklü mesajlarla takmıyormuş gibi görünmeye çalışma çünkü sen o kızın konularını aklında tutup annesinden yakındığı bir yerde gidip oradan vurdun. o da her zaman yaptığı kötülüğü yaptı. eşitsiniz.

konuya yorumum da bir önceki konundaki barzoluğundan sonra bu adamla ilgili hiçbir detayı ciddiye almazdım barışma niyetim yoksa.
Ee sassy sonuç olarak? Yani gerçekten çok klişe olacak ama, ne yapacağımı nerde gülüp nerde somurtacağımı sana soracak değilim herhalde. Kaldı ki ben annesinin sinirli olmasıyla kendisini özdeşleştirmişken hayatımı kısmen mahveden bi olgu üzerinden beni annem ve ablamla özdeşleştirmesi asla eşit şeyler olamaz, eminim bunu algılayabilecek kapasiteye de sahipsindir. Öyle ümit ediyorum yani en azından. Ben ortada kendi açımdan bir iğrençlik görmüyorum, sıkıntı yok. Bu konuda ne düşündüğünü de hiç merak etmemiş, hiç sormamıştım zaten ama sen belli ki kendine bana her şeyin doğrusunu gösterme ve dayatma misyonu yüklemişsin önceki yorumlarında da gayet açıktı bu :D neyse takıl sen

Bir kac konundan aslinda erkek arkadasinla ilgili olumlu seyler hissetmistim ama son konular hele sonuncusu ile acabalarim oldu sanki :KK43:
Yolunda gitmeyen biseyler var bence..
Annesi ile ilgili hiiic iyi dusuncelerim yok acikcasi..
Eski nisanlinin hala mudahale etmek istemesi edemese bile can sıkıcı.
Sahsen ben de mucadeleci,asla yılmayan bir tipimdir ama sanirim boyle biseyin icinde olsaydim salardim giderdi.Bu kadin bilemiyorum bir perde arkasi var gibi.Ama erkek arkadasiniz bunun neresinde kesin konusup,yargilamak cok dogru olmaz.
Sizi de anliyorum bir yerde verilmis bir emek var.Ilerleyen zamanlarda nelerle karsilasacaginizi da bilmiyorsunuz.Biraz daha gözleri,algilari acarak hareket etmeniz gerekecek.Sevdiginiz adamdan eminseniz ve degecegini düsünüyorsaniz sayet.
Bu geride kalmis görünen ama hala gündeme gelmeye devam eden durumlarin detaylarini mi ogrenmeye calissaniz mesela? Objektif bilgiler alabileceginiz kisi daha cok erkek arkadasinizdir.Ama o da ne derece konusmak ister bilemiyorum.
Zor kisacasi..
Kolayliklar olsun,sonu güzel olsun insallah..
Öff bilmiyorum bi tarafım bırak uğraşma artık diyo bi tarafım belki olur diyo. Daraldım bunaldım. İlişki çok zor bi şey ya

Herifin senin olmasi icin once aile cuzdani denen sey gerekli
Gelin ata binmis ya nasip demis
Dun dul sifati takarak sevgilisini oglundan ayiran kadin yarin senide baska sifatlara koyar bilesin
Çok haklısınız benim herifi dünyanın en ciddi ruh haliyle, çok ciddiye alarak, kendisi kocam, adamım evimin direği, çocuklarımın babası olarak görerek yazmıştım. Aydınlattınız beni sağ oluun

Kimbilir kendi hayatında neler yaşıyor ve patlama ani size denk geldi maalesef.

Annesi konusunda bilinçli olmanız güzel .
Inşallah iyi ve değerli insanlarin iz olur hayatınızda. Kimse mükemmel değil :)
Teşekkür ederim umarım siz de hep mutlu olursunuz :)

Back