- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bence de. Baksanıza bütün konularında gülme emojileri kullanıyor. İnsan üzücü,ciddi konularda güler mi?Ay k.bakmayın ama sizin konularınız bana nedense hiç inandırıcı gelmiyo özellikle bu konudaki konuşmalar baya kurmaca gibi geldi durup dururken eski nişanlının bayramını kutlamak için aradım filan demesi hiç mantıklı değil
Nerden alışkınım şekerim yine hayal ürünü konuşuyosunOrtaklaşa kullanın nişanlını? Bir gün o kalsın yanında,bir gün sen. Sen alışkınsın böyle durumlara nasıl olsa
Bence de değilAy k.bakmayın ama sizin konularınız bana nedense hiç inandırıcı gelmiyo özellikle bu konudaki konuşmalar baya kurmaca gibi geldi durup dururken eski nişanlının bayramını kutlamak için aradım filan demesi hiç mantıklı değil
Nasıl yani? Ay beynim durdu yazar burada ne demek istedi.Ortaklaşa kullanın nişanlını? Bir gün o kalsın yanında,bir gün sen. Sen alışkınsın böyle durumlara nasıl olsa
Sen önemsiz hayatındaki her önemsiz konuyu çok önemli bir meseleymiş gibi öne sürerken ben önemli hayatımdaki önemsiz meseleleri önemsemediğim için senden özür dilemeli miyim :)Bence de. Baksanıza bütün konularında gülme emojileri kullanıyor. İnsan üzücü,ciddi konularda güler mi?
Burada yazar beni eski konularımdan vurmaya çalışıyor. Ablamın evli erkeklerle olan ilişkilerinden. Bu arada ben buna göz yummadığım için evden kovuldum. Ama yazar bozuntusu annem buna göz yumduğu için bana ahlaksızın kızı diyor :)Nasıl yani? Ay beynim durdu yazar burada ne demek istedi.
Ne kadar ayıp, dikkat ettim de genelde herkesi eski konularından vuruyor bu hanım. Birde konularında sürekli kendisini “övmekle meşhur” bir konusunda hiç unutmam “DOĞUŞTAN GELEN ÇOK BÜYÜK BİR EDEBİ KABİLİYETE SAHİBİM” demişti.Burada yazar beni eski konularımdan vurmaya çalışıyor. Ablamın evli erkeklerle olan ilişkilerinden. Bu arada ben buna göz yummadığım için evden kovuldum. Ama yazar bozuntusu annem buna göz yumduğu için bana ahlaksızın kızı diyor :)
Hayır bi de benden kindar olmasın bir kindar yumurta çıktı ki sormayınNe kadar ayıp, dikkat ettim de genelde herkesi eski konularından vuruyor bu hanım. Birde konularında sürekli kendisini “övmekle meşhur” bir konusunda hiç unutmam “DOĞUŞTAN GELEN ÇOK BÜYÜK BİR EDEBİ KABİLİYETE SAHİBİM” demişti.
Doğuştan gelen edebi kabiliyet:/
Edebi kabiliyet:/
Edebi:///////////
Ay hiçbi şey de demedim ama gerçekten üzülüyorum bazen kadına. Yaşı 30u geçti bir yıldan fazladır sevgilime takık ve bu takıklığı da sürecek gibi. Biriyle tanışsa sevse yuva kursa keşke artık ama böyle saplantılı devam ederse çok zorErkek arkadaşının eski nişanlısına iyi yapmışsın bence az bile demişsin bu ne ahlaksız hareketler ya resmen dizi film aratmıyor gerçek hayatta yaşanan şeyler
Ha bir de daha okuduğunu idrak etmekten aciz şekerim, nişanlım değil beyefendi. Sevgilim.Ortaklaşa kullanın nişanlını? Bir gün o kalsın yanında,bir gün sen. Sen alışkınsın böyle durumlara nasıl olsa
Aile değerlerine hakaret oluyor ve suç teşkil ediyor. :))) yani ben şu an gerekeni yapmıştım. Sağlam sabırlı çıktın kız :d göz ardı etmelisin bence.Hayır bi de benden kindar olmasın bir kindar yumurta çıktı ki sormayınbanlıyken gitmiş eski konularımı okumuş banı açılır açılmaz gelip bana “kimin kızı olduğunu hatırla öyle konuş” diyo
Aman yaşı ufak daha. Bir de hoşuma gidiyor bu hareketleri tuhaf bi haz duyuyorum. Minik ruhum kaostan besleniyor anlaşılanAile değerlerine hakaret oluyor ve suç teşkil ediyor. :))) yani ben şu an gerekeni yapmıştım. Sağlam sabırlı çıktın kız :d göz ardı etmelisin bence.
banlıyken gitmiş eski konularımı okumuş banı açılır açılmaz gelip bana “kimin kızı olduğunu hatırla öyle konuş” diyo
Hmm evli erkeklerle ilişki kuran ahlaksız ablama ve buna göz yuman ahlaksız anneme çekmişim, allah kimseye benimki gibi anne vermesinmiş ,kendi annesi sinirli minirliymiş ama hiç değilse ahlaklıymış, ben ahlaksızın kızıymışım. Tuhaf kız vallahiYa bu nasıl bir terbiyesizlik, gerçekten bunu mu yazdı sana? Yaşı küçük müçük, ne yazdığını bilecek kadar aklı başında.
Hmm evli erkeklerle ilişki kuran ahlaksız ablama ve buna göz yuman ahlaksız anneme çekmişim, allah kimseye benimki gibi anne vermesinmiş ,kendi annesi sinirli minirliymiş ama hiç değilse ahlaklıymış, ben ahlaksızın kızıymışım. Tuhaf kız vallahi
Hayır bi de benim çok daha “ahlaksız” konularım varken neden annemi “ahlaksız” ilan etti acaba? Gözden kaçırmış demek onlarıAyıp ya, yani ahlak kavramını burada tartışmak istemiyorum da kim neye göre ahlaklı görüyoruz.
Hayır bi de benim çok daha “ahlaksız” konularım varken neden annemi “ahlaksız” ilan etti acaba? Gözden kaçırmış demek onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?