Erkek Arkadaşımın Eski Nişanlısı Aradı

Valla bilmiyorum annesini ben de sevmemiştim hatta onun için de konu açmıştım tuhaf tuhaf konuştu diye. Annesi bana bayılıyor ama nedense. Tuhaf bi yapmacıklığı var ya da günahını alıyorum bilemiyorum şu ab

Bana annesinin eski nişanlı konusunu açıp detaylar vermesi, eski nişanlıyı kötülemesi hiç hoş gelmedi. Kayınvalide adayında olgunluk sıfır... Bu konular eş adayıyla konuşulur. Eş adayı döndükten sonra bu konuyu konuşun ve onu izlemeye alın farkettirmeden. Eski nişanlıyla bir daha kesinlikle muhatap olmayın ve bir üyenin de dediği gibi bu adamla olur mu ona bakın

Siz kızdan hoşlanmıyorsunuz, bi alıp veremediğiniz yok, erkek arkadaşınız kızla muhattap bile olmuyor. Ee erkek arkadaşınızın annesinden de destek görmüyor. Bu kız sizin hayatınıza bu kadar nasıl girebiliyor? Hiçkimsenin istemediği bir kız sonuçta. Resmen 3 kişilik ilişki yaşıyorsunuz, gölgesi üzerinizde. Tuhaf gelmiyor mu bu kızın bu kadar her şeye dahil olması, her şeyden haberdar olması? Bence hiç yumuşak olmayın, açmayın telefonu, her yerden engelleyin, o olduğunu anladığınızda cevap vermeyin, arkadaşlarınızın onun hakkında konuşmasına izin vermeyin. Olumsuz bile olsa erkek arkadaşın annesi bile konuşmasın kız hakkında.

Aynı şeyi biz yaşamıştık vakti zamanında çok değil Mart ayında.
6 yıl görüştüğüm ilk aşkım eski erkek arkadaşım,o zamanlar yeni nişanlandığımızı duymuş eşimi arayıp benim için sayıp sayıştırmıştı. -aynı şekilde eşime aramızdan çekil sen kimsin benimle 1 olamazsın falan dedi- ayağı sağlam attığı için eşimle aramız bozulmuştu.
Daha sonra aramız düzeldi ama o hala arayıp rahatsız etmeye,iş yerine gidip abimle konuşmaya başlayınca bizde gidip şikayet dilekçesi verdik. Ondan sonra ne aradı ne sordu,sana tavsiyem sende öyle yap.
Gururunu ayaklar altına almış bir kadın var karşında,her deliliği yapabilir.
En mantıklısı gidip şikayet etmen.

Annesini ben de çok tuhaf buldum zaten konu da açmıştım zaten. Sevgilimle bu kadın hakkında konuşursam sanki o kadını bi mesele haline getirmişim gibi olacak diye gururuma yediremiyorum resmen. Bi kez konuştum ama tekrar konuşmam gerekir belki, bilmiyorum

Zamanla anlarsınız onu da, zaman gösterir.

Sen gayet mantıklı konuşmuşsun ama karşı taraf bunu anlayacak potansiyele sahip değil. Takıntı haline getirmiş belliki sevgilini

Sevgilini de çatlak eski nişanlısını da nişanlıları ayıran annesini de şutla gitsin

Değmez bu saçmalıklarla uğraşmaya

Ayrıca annesinin lafıyla nişanlısından ayrılan yine annesi istemedi diye senden de ayrılabilir

Büyük ihtimal içki içip zıkkımlanmıştır sonra da eskileri hatırlayıp efkarlanmıştır. Numarasını engelleyin ve bir daha iletişim kurmayın bence insan gibi konuşmuşsunuz zaten psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun başka insanları rahatsız etmesin.

Valla bilmiyorum ayık gibiydi ama buna ayık sarhoş fark etmiyo zaten. Kendisi mutsuz diye ben de mi mutsuz olayım.. bir de bana kadını kötülüyorsun belli ki canı çok yanmış falan diyorlar gözüm seğiriyo

Valla bilmiyorum ayık gibiydi ama buna ayık sarhoş fark etmiyo zaten. Kendisi mutsuz diye ben de mi mutsuz olayım.. bir de bana kadını kötülüyorsun belli ki canı çok yanmış falan diyorlar gözüm seğiriyo
Sülük gibi yapışan tiplerden nefret ediyorum. Bir insan neden bu kadar gurursuz olur ki bırak artık adam başkasını seviyor neden triplere giriyorsun yani. Sizi takdir ettim onu insan yerine koyup güzel güzel açıklamışsınız derdi olan bir arkadaşa yardım eder gibi. Bu kadının amacı sizin huzurunuzu bozmak zaten, o yüzden aklınızı meşgul etmesine izin vermeyin Allah kurtarsın deyip geçin :)

Yapabileceğiniz hiçbir şey yok hiç muhatap olmayın, ayrıca sizi araması çok anormal, nerden buluyor ki bu cesareti anlamadım. Erkek arkadaşınızı takıntı haline getirdiği de apaçık.

Erkek arkadaşınızla aranız limoniyken numaranızı bulup sizi araması da değişik bir tesadüf geldi bana, acaba yeniden irtibata geçmiş olabilirler mi? Gerçi öyle birşey olsaydı bunu size göğsünü gererek anlatır yada bir şekilde çıtlatırdı sanırım. Yine ben olsam içime bir kurt düşerdi açıkçası.

Ayni eski sevgili haltindan bir de bizim basimizda vardi. Esimin benden once gorustugu kiz. 4 yil sevgililikten sonra esimi aldattigi icin ayrilmislar. Asla durmadi. Surekli sosyal medyadan beni taciz etti durdu laflariyla. Bwn engelledikce baska hesaplarla yapti. Aldattigi sevmedigi adam benle birlikte olunca kiymete bindi. Evlenince sesi kesildi ama sevgiliyken ve nisanliyken az ugrasmadim dengesizle. merak etmeyin siz umursamadikca deliye donup pes edecektir.

Ortaklaşa kullanın nişanlını? Bir gün o kalsın yanında,bir gün sen. Sen alışkınsın böyle durumlara nasıl olsa

Ay k.bakmayın ama sizin konularınız bana nedense hiç inandırıcı gelmiyo özellikle bu konudaki konuşmalar baya kurmaca gibi geldi durup dururken eski nişanlının bayramını kutlamak için aradım filan demesi hiç mantıklı değil

Bence daha bir şey deme
Kadının ayarları ile oynamışsın bozulmuş daha düzelmez...

Çığlık attığı kısma kadar ciddi okuyordum sonra bir gülme geldi
K.bakma konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…