- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Valla bilmiyorum annesini ben de sevmemiştim hatta onun için de konu açmıştım tuhaf tuhaf konuştu diye. Annesi bana bayılıyor ama nedense. Tuhaf bi yapmacıklığı var ya da günahını alıyorum bilemiyorum şu abYalnız böyle konularda iftira atan anneler de var. Çevremde denk geldim malesef. Sevgilinizin annesi çok iyi niyetli biri de olabilir günahını alamam, belki gerçekten eski nişanlı suçlu . Ama arkasından konuşması iyi değil. Bence zor bir durum icerisindesiniz, kim masum değil ben anlayamadım. Neyse son tavsiye bence erkek arkadaşınızın annesini gozlemleyin konuda ona guvenemedim. Ama belki de sadece çocuğunun mutluluğunu isteyen ne gördüyse onu söyleyen biri onu da bilemem. Ya da ayırmak için iftira atmış biri. Ayy bilemedim neyse en iyisi siz gozlemleyin zamanla anlarsınız zaten. Kimsenin günahını almayayim tanımadan etmeden. Biz buradan ihtimaller sıralıyoruz sadece siz daha iyi bilirsiniz, yaşayan gören tanıyan sizsiniz.
Annesini ben de çok tuhaf buldum zaten konu da açmıştım zaten. Sevgilimle bu kadın hakkında konuşursam sanki o kadını bi mesele haline getirmişim gibi olacak diye gururuma yediremiyorum resmen. Bi kez konuştum ama tekrar konuşmam gerekir belki, bilmiyorumBana annesinin eski nişanlı konusunu açıp detaylar vermesi, eski nişanlıyı kötülemesi hiç hoş gelmedi. Kayınvalide adayında olgunluk sıfır... Bu konular eş adayıyla konuşulur. Eş adayı döndükten sonra bu konuyu konuşun ve onu izlemeye alın farkettirmeden. Eski nişanlıyla bir daha kesinlikle muhatap olmayın ve bir üyenin de dediği gibi bu adamla olur mu ona bakın
Zamanla anlarsınız onu da, zaman gösterir.Valla bilmiyorum annesini ben de sevmemiştim hatta onun için de konu açmıştım tuhaf tuhaf konuştu diye. Annesi bana bayılıyor ama nedense. Tuhaf bi yapmacıklığı var ya da günahını alıyorum bilemiyorum şu ab
Sen gayet mantıklı konuşmuşsun ama karşı taraf bunu anlayacak potansiyele sahip değil. Takıntı haline getirmiş belliki sevgiliniBu arada başlıkta erkek arkadaşım dedim ama ilişkimizin kaderi henüz belli değil şu an bayram için başka bir ile gitti kavga ettik buraya dönünce konuşup karar vereceğiz ayrılıp ayrılmayacağımıza, daha doğrusu ben karar vereceğim. Her neyse konuya gelecek olursam;
Erkek arkadaşımın bir eski nişanlısı var, annesi kız evlenip boşandığı için kızı kabul etmemiş ve ayrılmışlar(erkek arkadaşımın bana anlattığı bu). Erkek arkadaşımın annesi de kız hakkında bana bir sürü olumsuz şey sıraladı ve birtakım ciddi ithamlarda bulundu doğru olup olmadığından elbette ki emin olmadığım. Ama neyse ne sonuç olarak ayrılmışlar.
Bizim neredeyse 1 yılı dolduracak bir ilişkimiz var. Kadın bu esnada sürekli sevgilime mesaj atıyordu, ortak arkadaşlarından birinden bizim evlenmeyi düşündüğümüzü duyunca da “ne güzel işte onlar da boşanınca biz eşitlenmiş oluruz önümüzde engel kalmaz” gibisinden saçma sapan laflar etmişti. Ben sevgilime bundan bahsedince içimi oldukça rahatlatacak bir konuşma yaptı ben de kadını önemsemeyi bıraktım zaten onun da uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu.
Az önce telefonum çaldı numara kayıtlı değildi ben de belki iştendir vs diyip açtım. “Merhaba beautiful trauma ben X, Y(erkek arkadaşım)’nin eski nişanlısı”
Hahhhh bebişim bi sen eksiktin gerçekten..
Buyur canım seni dinliyorum dedim hiiiiç öyle bi bayramını hayırlamak için aradım dedi. Numaramı nerden buldun dedim ee o da benim küçük sırrım olarak kalsın dedi. Ben de iyi o zaman senin de bayramın kutlu olsun hoşçakal dedim bu sefer tuttu “ben Y’yi çok sevdim biliyo musun” dedi. Ben de kadından nefret etsem de gerçekten şu hallerine acıdığım için güzel güzel konuştum, “vakti zamanında birbirinizi sevmişsiniz evet ama artık her şey değişti sen de lütfen kendi hayatına başka biriyle mutlu olmaya bak artık, seninle sadece bi kadın olarak konuşuyorum bak Y de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz geçmişe takılıp kalan bir tek sensin” dedim. Ben sadece Y ile mutlu olabilirim artık benim birini sevmem başkasıyla mutlu olmam imkansız dedi. Ben napabilirim peki yani dedim Y ile aramdan çekil dedi . ha ben olmasam çok mutlu olcaksınız yani öyle mi, ben daha piyasada yokken ayrılmışsınız siz zaten dedim. Bu sefer konuyu saptırıp Y şöyle iyi böyle iyi yok ona şöyle iyi davran o her şeyin en iyisini hak eder vs diye benim herife methiyeler dizmeye başladı(yani hiç anlattığı kadar da extra bi özelliği yok bu arada gece horlar kola içer geğirir falan) Emin misin bak annesi yüzünden senle nişan atan bi adamın peşinden koşuyosun dedim vayyyyy ben bunu demez olaydım. Başladı çığlıklar ata ata annesine küfretmeye ama nasıl bağırıyo sinir krizi geçirdi resmen kadın ödüm koptu beyin kanaması geçircek de ölümü benim elimden olcak diye. Sonra da kapattı..
Çok pişman oldum onu söylediğime yani bu kadının bilmediği bir şey değildi ama belli ki kadının psikolojisi zaten sallantıda ben de gidip en hassas noktasına bi avuç tuzu sürttüm resmen. Sizce yapabileceğim bir şey var mı yoksa hiç ellemeyeyim mi? Tüm modum çöktü şu an
Valla bilmiyorum ayık gibiydi ama buna ayık sarhoş fark etmiyo zaten. Kendisi mutsuz diye ben de mi mutsuz olayım.. bir de bana kadını kötülüyorsun belli ki canı çok yanmış falan diyorlar gözüm seğiriyoBüyük ihtimal içki içip zıkkımlanmıştır sonra da eskileri hatırlayıp efkarlanmıştır. Numarasını engelleyin ve bir daha iletişim kurmayın bence insan gibi konuşmuşsunuz zaten psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun başka insanları rahatsız etmesin.
Sülük gibi yapışan tiplerden nefret ediyorum. Bir insan neden bu kadar gurursuz olur ki bırak artık adam başkasını seviyor neden triplere giriyorsun yani. Sizi takdir ettim onu insan yerine koyup güzel güzel açıklamışsınız derdi olan bir arkadaşa yardım eder gibi. Bu kadının amacı sizin huzurunuzu bozmak zaten, o yüzden aklınızı meşgul etmesine izin vermeyin Allah kurtarsın deyip geçin :)Valla bilmiyorum ayık gibiydi ama buna ayık sarhoş fark etmiyo zaten. Kendisi mutsuz diye ben de mi mutsuz olayım.. bir de bana kadını kötülüyorsun belli ki canı çok yanmış falan diyorlar gözüm seğiriyo
Yapabileceğiniz hiçbir şey yok hiç muhatap olmayın, ayrıca sizi araması çok anormal, nerden buluyor ki bu cesareti anlamadım. Erkek arkadaşınızı takıntı haline getirdiği de apaçık.Bu arada başlıkta erkek arkadaşım dedim ama ilişkimizin kaderi henüz belli değil şu an bayram için başka bir ile gitti kavga ettik buraya dönünce konuşup karar vereceğiz ayrılıp ayrılmayacağımıza, daha doğrusu ben karar vereceğim. Her neyse konuya gelecek olursam;
Erkek arkadaşımın bir eski nişanlısı var, annesi kız evlenip boşandığı için kızı kabul etmemiş ve ayrılmışlar(erkek arkadaşımın bana anlattığı bu). Erkek arkadaşımın annesi de kız hakkında bana bir sürü olumsuz şey sıraladı ve birtakım ciddi ithamlarda bulundu doğru olup olmadığından elbette ki emin olmadığım. Ama neyse ne sonuç olarak ayrılmışlar.
Bizim neredeyse 1 yılı dolduracak bir ilişkimiz var. Kadın bu esnada sürekli sevgilime mesaj atıyordu, ortak arkadaşlarından birinden bizim evlenmeyi düşündüğümüzü duyunca da “ne güzel işte onlar da boşanınca biz eşitlenmiş oluruz önümüzde engel kalmaz” gibisinden saçma sapan laflar etmişti. Ben sevgilime bundan bahsedince içimi oldukça rahatlatacak bir konuşma yaptı ben de kadını önemsemeyi bıraktım zaten onun da uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu.
Az önce telefonum çaldı numara kayıtlı değildi ben de belki iştendir vs diyip açtım. “Merhaba beautiful trauma ben X, Y(erkek arkadaşım)’nin eski nişanlısı”
Buyur canım seni dinliyorum dedim hiiiiç öyle bi bayramını hayırlamak için aradım dedi. Numaramı nerden buldun dedim ee o da benim küçük sırrım olarak kalsın dedi. Ben de iyi o zaman senin de bayramın kutlu olsun hoşçakal dedim bu sefer tuttu “ben Y’yi çok sevdim biliyo musun” dedi. Ben de kadından nefret etsem de gerçekten şu hallerine acıdığım için güzel güzel konuştum, “vakti zamanında birbirinizi sevmişsiniz evet ama artık her şey değişti sen de lütfen kendi hayatına başka biriyle mutlu olmaya bak artık, seninle sadece bi kadın olarak konuşuyorum bak Y de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz geçmişe takılıp kalan bir tek sensin” dedim. Ben sadece Y ile mutlu olabilirim artık benim birini sevmem başkasıyla mutlu olmam imkansız dedi. Ben napabilirim peki yani dedim Y ile aramdan çekil dedi . ha ben olmasam çok mutlu olcaksınız yani öyle mi, ben daha piyasada yokken ayrılmışsınız siz zaten dedim. Bu sefer konuyu saptırıp Y şöyle iyi böyle iyi yok ona şöyle iyi davran o her şeyin en iyisini hak eder vs diye benim herife methiyeler dizmeye başladı(yani hiç anlattığı kadar da extra bi özelliği yok bu arada gece horlar kola içer geğirir falan) Emin misin bak annesi yüzünden senle nişan atan bi adamın peşinden koşuyosun dedim vayyyyy ben bunu demez olaydım. Başladı çığlıklar ata ata annesine küfretmeye ama nasıl bağırıyo sinir krizi geçirdi resmen kadın ödüm koptu beyin kanaması geçircek de ölümü benim elimden olcak diye. Sonra da kapattı..
Çok pişman oldum onu söylediğime yani bu kadının bilmediği bir şey değildi ama belli ki kadının psikolojisi zaten sallantıda ben de gidip en hassas noktasına bi avuç tuzu sürttüm resmen. Sizce yapabileceğim bir şey var mı yoksa hiç ellemeyeyim mi? Tüm modum çöktü şu an
Mantıklı benceKadın numaranızı sevgilinizden mi aldı acaba ?
Hazır aranız bozukken tekrar irtibata mı geçtiler ?
Off çok pis senaryo yazdım
Bu arada başlıkta erkek arkadaşım dedim ama ilişkimizin kaderi henüz belli değil şu an bayram için başka bir ile gitti kavga ettik buraya dönünce konuşup karar vereceğiz ayrılıp ayrılmayacağımıza, daha doğrusu ben karar vereceğim. Her neyse konuya gelecek olursam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?