- 14 Ekim 2016
- 7.077
- 47.714
- 548
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sen akıllı bir kıza benziyorsun. Hiç-bir şeye emin olmamandan belli. Cok dikkstli olmanı öneririm. Ortada oldukça nahoş durumlar var.Bu tablo mantıklı değil zaten annesi bana kızla ilgili bir sürü şey anlattı ama doğruluklarını bilmediğim için yazmadım sadece
Ya zaten nişan olması için bi isteme falan olması gerekiyor. Demekki tek sebep boşanma değil başka şeyler var. “Onu annesi yüzünden bırakmış seni de bırakır “ diyenlere aldırma. Belli başka şeyler de var.Ya aslında bu kızı yarıyolda bırakma meselesi benim kafamı pek kurcalamıyo. Yani sadece daha önce nişanlanmış olduğu için beni de böyle yarıyolda bırakabileceği ihtimalini biliyorum. Daha önce nişanlanmamış olsa belki çok sorunsuz görünecekti ama bana yine aynı şeyi yapacaktı bu hiç belli olmayacak bir şey bence. Bir de annesin anlattığı kadarıyla tek neden bu değil başka şeyler de var ama onların doğruluğunu bilmediğim için yazmadım
Yapım gereği zaten çok şüpheci bi insanımdır zira enayi yerine koyulmak hayattaki en büyük korkum diyebilirizSen akıllı bir kıza benziyorsun. Hiç-bir şeye emin olmamandan belli. Cok dikkstli olmanı öneririm. Ortada oldukça nahoş durumlar var.
Konudan alakasız olacak amaAnnesinin sozuyle, nisanlandigi kadini yari yolda birakan adamin yarin ayni seyi senin icin yapmayacagina nasil guvenip oyle biriyle devam edebiliyorsun?
Eger evlilik dusunursen erkek arkadasinin annesiyle omur boyu iyi gecinmeye bak en iyisi.
Eğer annesinin anlattıkları doğruysa zaten sevgilim yatsın kalksın anasına dua etsin. Bir de annesi bana demişti zaten bunlar ayrıldıktan sonra da ailesi barışmak için çok diretti kızlarına Yden iyi koca bulamayacaklarını biliyorlar diye. İlk duyduğumda ay ne kadar ayıp diye düşündüm ama şimdi kadına hak vermeye başladım. Çünkü ailesi de erkek arkadaşıma hala mesaj atıyorlar ailesi derken çekirdek ailesinden tutun kuzenleri halaları vs dahilYa zaten nişan olması için bi isteme falan olması gerekiyor. Demekki tek sebep boşanma değil başka şeyler var. “Onu annesi yüzünden bırakmış seni de bırakır “ diyenlere aldırma. Belli başka şeyler de var.
Kadının mesajlarını okumuştum sevgilim cevap vermemişti. Bu boşanırlarsa biz evlenirizi ortak arkadaşlarından bir tanesine söylemişti. Annesinin söyledikleri de kadının karakteri değil ay üf anlatayım söylediğine göre eski kocasını aldattığı için ayrılmış kadın ve sevgilimle nişanlıyken de annesi kadını eski kocasıyla görmüş sonra bunu sevgilime söylemiş kadın yalanlamış ama sevgilim ayrılmış. Canı yanmış tamam da niye habire benim ilişkime çomak sokma derdinde?? Benim de mi canım yansın o zaman mı mutlu olacak?Siz bu kadın hakkınfa daha öncede yazdıjız hatta sevgilinizin mesajlarını okumuştunuz gizli gizli ve ortak arkadaşınıza da ayrılırsalar eşit olur evleniriz demiş diye yazmıştınız ne alakaysa. Bunca zaman sonra niye sizi aramaya karat veriyor numaranı nasıl buluyor onu geçtim erkek arkadaşınız niye her yerden engellmedi de ona mesaj atabildi zamanında ve annesinin sözüyle nişanlısındab ayrılan bir adama nasıl güveniyorsunuz? yok annesi kişiliği hakkında da yorum yapmış da şuymuş buymuş sevgiliniz kızın karakterini annesinin sözüyle mi analiz etmiş bu yaşta başka adam mı yok belli ki kızın canı çok yanmış
Zaten bu konudan hiç bir zaman kimse için yüzde yüz emin olamayız anneci mi değil mi? Erkek milletini ben pek çözemiyorum. Dediğiniz gibi zamana bırakıp gozlemleyin. Eski nişanlı nerden bulmuş numaranızı falan oralara fazla takilmayin herkes herkesi buluyor bir yerlerden. Eski nisanliya sizin yapacak bir seyiniz yok. Fazla düşünmemek en iyisi.Ya bilmiyorum erkek arkadaşım pek annesinin sözünden çıkmayan bi tip değil zaten sadece 14 yaşına kadar aynı evde yaşamışlar sonra erkek arkadaşım yatılı liseye gitmiş o zamandan beridir aynı evde yaşamıyorlar bile. Ama detayları hiç sormadığım için elbet bilemiyorum. Onu da bana zaman gösterecek sanırım
Görüşmediklerine eminim. Kadının numarasını sevgilimin telefonundan her yerden engellediğimde bunu ben söyleyene kadar fark etmedi bile. Şimdiye kadar da hiç şüpheli bir davranışı olmadıGunahini almak istemem ama bence senin sevgilin gorusuyor kadinla hala ve bir sekilde kandiriyor bence
Kadının mesajlarını okumuştum sevgilim cevap vermemişti. Bu boşanırlarsa biz evlenirizi ortak arkadaşlarından bir tanesine söylemişti. Annesinin söyledikleri de kadının karakteri değil ay üf anlatayım söylediğine göre eski kocasını aldattığı için ayrılmış kadın ve sevgilimle nişanlıyken de annesi kadını eski kocasıyla görmüş sonra bunu sevgilime söylemiş kadın yalanlamış ama sevgilim ayrılmış. Canı yanmış tamam da niye habire benim ilişkime çomak sokma derdinde?? Benim de mi canım yansın o zaman mı mutlu olacak?
Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın annesi de biraz tuhaf, sizle niye konuşuyor ki bunları? Geçmiş gitmiş biri hakkında soylemde bulunuyorlar? Hem de hoş olmayacak şekilde konuşuyor. Ben erkek arkadaşınızın annesini hiç sevemedim bence o kadın az değil benden demesi. Siz sevgilinizin eski nisanlisina merhamet duymak zorunda değilsiniz empati kuruyorum kimse duymaz . Ama kv adayına dikkat edin ben sevemedim.Eğer annesinin anlattıkları doğruysa zaten sevgilim yatsın kalksın anasına dua etsin. Bir de annesi bana demişti zaten bunlar ayrıldıktan sonra da ailesi barışmak için çok diretti kızlarına Yden iyi koca bulamayacaklarını biliyorlar diye. İlk duyduğumda ay ne kadar ayıp diye düşündüm ama şimdi kadına hak vermeye başladım. Çünkü ailesi de erkek arkadaşıma hala mesaj atıyorlar ailesi derken çekirdek ailesinden tutun kuzenleri halaları vs dahil
Yaratıcı ben sevdimKadın numaranızı sevgilinizden mi aldı acaba ?
Hazır aranız bozukken tekrar irtibata mı geçtiler ?
Off çok pis senaryo yazdım
Yalnız böyle konularda iftira atan anneler de var. Çevremde denk geldim malesef. Sevgilinizin annesi çok iyi niyetli biri de olabilir günahını alamam, belki gerçekten eski nişanlı suçlu . Ama arkasından konuşması iyi değil. Bence zor bir durum icerisindesiniz, kim masum değil ben anlayamadım. Neyse son tavsiye bence erkek arkadaşınızın annesini gozlemleyin konuda ona guvenemedim. Ama belki de sadece çocuğunun mutluluğunu isteyen ne gördüyse onu söyleyen biri onu da bilemem. Ya da ayırmak için iftira atmış biri. Ayy bilemedim neyse en iyisi siz gozlemleyin zamanla anlarsınız zaten. Kimsenin günahını almayayim tanımadan etmeden. Biz buradan ihtimaller sıralıyoruz sadece siz daha iyi bilirsiniz, yaşayan gören tanıyan sizsiniz.Kadının mesajlarını okumuştum sevgilim cevap vermemişti. Bu boşanırlarsa biz evlenirizi ortak arkadaşlarından bir tanesine söylemişti. Annesinin söyledikleri de kadının karakteri değil ay üf anlatayım söylediğine göre eski kocasını aldattığı için ayrılmış kadın ve sevgilimle nişanlıyken de annesi kadını eski kocasıyla görmüş sonra bunu sevgilime söylemiş kadın yalanlamış ama sevgilim ayrılmış. Canı yanmış tamam da niye habire benim ilişkime çomak sokma derdinde?? Benim de mi canım yansın o zaman mı mutlu olacak?
Ya ben kadının anlattıklarından emin değilim diye hiçbir şekilde bahsetmedim kimseye. Saçmalamayın allah aşkına ya bana ne ben niye kötüleyeyim kadını. Bana ne yani neden ayrıldılarsa ayrıldılar. Benim ilişkime çomak sokmaya çalışan kadına neden olağan üstü bir merhamet gösterme bekliyorsunuz? Velev ki bana yalan söylüyorlar? Ne yapayım ne yapmamı istersiniz???Yapmayın Allah aşkına bunları size neden sevgiliniz anlatmadı da kaynana anlattı? öbür konularda da böyle dememişsiniz boşandığı için istememiş demiştiniz illa konusu açılmıştır niye kaynana oğluma da sor böyle oldu demedi kadın eski kocasına dönecek olsa neden nişanlansın ya emin olmadığınız bir konuda annesi kurtarmış demeniz çok saçma yanii. Ben olsam sevgilime sorardım aslı var mı yok mu. Siz kıza zaten takıntılısınız o yüzden kadın ne anlatsa inanmak işinize geliyor ama kadın tehlikeli 21 yaşında böyle adamla ne işiniz var hem olay ne tam bilmiyorum diyordunuz şimdi eski kocasıyla aldatmış diyorsunuz illa kötülemek için!!
Ayrıca annesi kurtarmışı da kadının ve ailesinin yüzsüzce hala yamanmaya çalışması ve kadının bugünkü histerik tavrı yüzünden dedim. Ya velev ki gerçekten sevgilim yüzüstü bıraktı anasının lafıyla. Hala ve halaaa 1 yıldır sevgilisi olduğunu bile bile peşinde ya sümük gibiYapmayın Allah aşkına bunları size neden sevgiliniz anlatmadı da kaynana anlattı? öbür konularda da böyle dememişsiniz boşandığı için istememiş demiştiniz illa konusu açılmıştır niye kaynana oğluma da sor böyle oldu demedi kadın eski kocasına dönecek olsa neden nişanlansın ya emin olmadığınız bir konuda annesi kurtarmış demeniz çok saçma yanii. Ben olsam sevgilime sorardım aslı var mı yok mu. Siz kıza zaten takıntılısınız o yüzden kadın ne anlatsa inanmak işinize geliyor ama kadın tehlikeli 21 yaşında böyle adamla ne işiniz var hem olay ne tam bilmiyorum diyordunuz şimdi eski kocasıyla aldatmış diyorsunuz illa kötülemek için!!
Ben de sevmedim zaten hemfikirizKusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın annesi de biraz tuhaf, sizle niye konuşuyor ki bunları? Geçmiş gitmiş biri hakkında soylemde bulunuyorlar? Hem de hoş olmayacak şekilde konuşuyor. Ben erkek arkadaşınızın annesini hiç sevemedim bence o kadın az değil benden demesi. Siz sevgilinizin eski nisanlisina merhamet duymak zorunda değilsiniz empati kuruyorum kimse duymaz . Ama kv adayına dikkat edin ben sevemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?