Erkek Arkadaşımın Eski Nişanlısı Aradı

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
Konuyu hallettik

Bu arada başlıkta erkek arkadaşım dedim ama ilişkimizin kaderi henüz belli değil şu an bayram için başka bir ile gitti kavga ettik buraya dönünce konuşup karar vereceğiz ayrılıp ayrılmayacağımıza, daha doğrusu ben karar vereceğim. Her neyse konuya gelecek olursam;

Erkek arkadaşımın bir eski nişanlısı var, annesi kız evlenip boşandığı için kızı kabul etmemiş ve ayrılmışlar(erkek arkadaşımın bana anlattığı bu). Erkek arkadaşımın annesi de kız hakkında bana bir sürü olumsuz şey sıraladı ve birtakım ciddi ithamlarda bulundu doğru olup olmadığından elbette ki emin olmadığım. Ama neyse ne sonuç olarak ayrılmışlar.

Bizim neredeyse 1 yılı dolduracak bir ilişkimiz var. Kadın bu esnada sürekli sevgilime mesaj atıyordu, ortak arkadaşlarından birinden bizim evlenmeyi düşündüğümüzü duyunca da “ne güzel işte onlar da boşanınca biz eşitlenmiş oluruz önümüzde engel kalmaz” gibisinden saçma sapan laflar etmişti. Ben sevgilime bundan bahsedince içimi oldukça rahatlatacak bir konuşma yaptı ben de kadını önemsemeyi bıraktım zaten onun da uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu.

Az önce telefonum çaldı numara kayıtlı değildi ben de belki iştendir vs diyip açtım. “Merhaba beautiful trauma ben X, Y(erkek arkadaşım)’nin eski nişanlısı”
Hahhhh bebişim bi sen eksiktin gerçekten..
Buyur canım seni dinliyorum dedim hiiiiç öyle bi bayramını hayırlamak için aradım dedi. Numaramı nerden buldun dedim ee o da benim küçük sırrım olarak kalsın dedi. Ben de iyi o zaman senin de bayramın kutlu olsun hoşçakal dedim bu sefer tuttu “ben Y’yi çok sevdim biliyo musun” dedi. Ben de kadından nefret etsem de gerçekten şu hallerine acıdığım için güzel güzel konuştum, “vakti zamanında birbirinizi sevmişsiniz evet ama artık her şey değişti sen de lütfen kendi hayatına başka biriyle mutlu olmaya bak artık, seninle sadece bi kadın olarak konuşuyorum bak Y de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz geçmişe takılıp kalan bir tek sensin” dedim. Ben sadece Y ile mutlu olabilirim artık benim birini sevmem başkasıyla mutlu olmam imkansız dedi. Ben napabilirim peki yani dedim Y ile aramdan çekil dedi . ha ben olmasam çok mutlu olcaksınız yani öyle mi, ben daha piyasada yokken ayrılmışsınız siz zaten dedim. Bu sefer konuyu saptırıp Y şöyle iyi böyle iyi yok ona şöyle iyi davran o her şeyin en iyisini hak eder vs diye benim herife methiyeler dizmeye başladı(yani hiç anlattığı kadar da extra bi özelliği yok bu arada gece horlar kola içer geğirir falan :KK70: ) Emin misin bak annesi yüzünden senle nişan atan bi adamın peşinden koşuyosun dedim vayyyyy ben bunu demez olaydım. Başladı çığlıklar ata ata annesine küfretmeye ama nasıl bağırıyo sinir krizi geçirdi resmen kadın ödüm koptu beyin kanaması geçircek de ölümü benim elimden olcak diye. Sonra da kapattı..

Çok pişman oldum onu söylediğime yani bu kadının bilmediği bir şey değildi ama belli ki kadının psikolojisi zaten sallantıda ben de gidip en hassas noktasına bi avuç tuzu sürttüm resmen. Sizce yapabileceğim bir şey var mı yoksa hiç ellemeyeyim mi? Tüm modum çöktü şu an

Son düzenleme:
Birinci olarak o kadinla neden muhattap oluyosun neden konusuyosun . Ikinci ona bu cesareti veren sevgilindir . Ve bidaha bu kadinla muhattap olma rica ediyorum . Eger adamin aklinda eskisi yoksa da bu kadinla muhattap olup iliskinin gundemine koyarak huzurunuzu bozarsin

Annesinin sozuyle, nisanlandigi kadini yari yolda birakan adamin yarin ayni seyi senin icin yapmayacagina nasil guvenip oyle biriyle devam edebiliyorsun?
Eger evlilik dusunursen erkek arkadasinin annesiyle omur boyu iyi gecinmeye bak en iyisi.
Anladığım kadarıyla olay kadının evlenip boşanmasından ibaret değil zaten öyle olsa nişanlanmazlardı. Annesi kadının boşanma sebebi hakkında ve kişiliği hakkında birkaç bir şey söyledi ama doğruluklarını bilmediğim için yazmadım

Birinci olarak o kadinla neden muhattap oluyosun neden konusuyosun . Ikinci ona bu cesareti veren sevgilindir . Ve bidaha bu kadinla muhattap olma rica ediyorum . Eger adamin aklinda eskisi yoksa da bu kadinla muhattap olup iliskinin gundemine koyarak huzurunuzu bozarsin
Sevgilim aslında cesaret verecek hiçbir şey yapmadı yani kadınla muhatap olmuyor, arkadaşlarıyla laf gönderse karşılık vermiyor, kadın her yerden engelli zaten ama kadın ailesine mesaj attırıyor onları engelliyor yani adama bi şey diyemiyorum. Kadının da aradığını bilsem açmazdım da açmış bulundum bi kere. Sonrasında da ne diyeceğini merak ettim

Annesinin sözü ile nisanlisindan da ayrılan adama çok kaptirmayin kendinizi, kendi kararlarını alamayan birine hep şüphe ile yaklasirim. Bu konuda eski nisanliya kizamadim belli ki çok acı çekmiş , yıpranmış belki de takıntı yapmış. Hicbir suçu günahı olmadığı halde , sevdiği adamdan sırf evlenip boşandığı için ayrılmak zorunda kalmış , kolay değil.. Belki de her gün benim ne suçum vardı ki diyordur kendine. Üzüldüm açıkçası.

Size de bir şey diyemiyorum, sizin de bir suçunuz yok adam ayrıldıktan sonra tanışıp sevgili olmuşsunuz. Sizin de yapacak bir seyiniz yok. Bu konuda size de karşı tarafa da hak verdim. Ama kusura bakmayın erkek arkadaşınız da annesi de zamanında çok büyük hata yapmışlar.Ve bence eski nisanliyi düşünmek yerine acaba bu adam ilişki surdurecek olgunlukta biri mi diye iyice düşünün, bazen insan severken gözü görmüyor ama bence bunu iyi düşünün. Çünkü iki gün sonra annesi sizi istemese bırakıp gitme ihtimali var.

:rapci:Sizi hayal dünyasında evlendirmiş , boşamış... :KK45: bence birşey yapmaya değmez , erkek arkadaşın geldiğinde söyle sadece .. bitse de bitmesede aranızdaki ilişki bilsin ..

Ay bi de aklıma bişi geldi .. ne için kavga ettiniz bilmiyorum ama senin haberin yokken bunlar görüşmüş olabilir mi ? Yani bahane falan ?

Anladığım kadarıyla olay kadının evlenip boşanmasından ibaret değil zaten öyle olsa nişanlanmazlardı. Annesi kadının boşanma sebebi hakkında ve kişiliği hakkında birkaç bir şey söyledi ama doğruluklarını bilmediğim için yazmadım
Ama bakın nişan aşamasına gelen iki kişi demekki birbirini seviyormuş. Hani burda önemli olan sevgiliniz zamanında annesinin gazı ile mi ayrıldı?Kadının her türlü hatası olabilir ama arkadaş , aile vsnin söylemleri ile ayrılık aşamasına gelen erkeğe guvenemiyorum ben. Yani kendisi oturup düşünse ve evet bu kişi bana uygun değil deyip ayrılsa hiç bir sıkıntı yok olabilir. Nasıl ayrıldıkları önemli çünkü bu erkek arkadaşınızın karakteri hakkında fikir verir. Ben her zaman yanlışta olsa kararlarinin arkasında sapasaglam durabilen erkeklerin tarafindayim.. Önemli olan dediğim gibi eski nişanlı değil de, erkek arkadasinizin o olaydaki tavrı, bence ona odaklanın.

Annesinin sözü ile nisanlisindan da ayrılan adama çok kaptirmayin kendinizi, kendi kararlarını alamayan birine hep şüphe ile yaklasirim. Bu konuda eski nisanliya kizamadim belli ki çok acı çekmiş , yıpranmış belki de takıntı yapmış. Hicbir suçu günahı olmadığı halde , sevdiği adamdan sırf evlenip boşandığı için ayrılmak zorunda kalmış , kolay değil.. Belki de her gün benim ne suçum vardı ki diyordur kendine. Üzüldüm açıkçası.

Size de bir şey diyemiyorum, sizin de bir suçunuz yok adam ayrıldıktan sonra tanışıp sevgili olmuşsunuz. Sizin de yapacak bir seyiniz yok. Bu konuda size de karşı tarafa da hak verdim. Ama kusura bakmayın erkek arkadaşınız da annesi de zamanında çok büyük hata yapmışlar.Ve bence eski nisanliyi düşünmek yerine acaba bu adam ilişki surdurecek olgunlukta biri mi diye iyice düşünün, bazen insan severken gözü görmüyor ama bence bunu iyi düşünün. Çünkü iki gün sonra annesi sizi istemese bırakıp gitme ihtimali var.
Ya aslında bu kızı yarıyolda bırakma meselesi benim kafamı pek kurcalamıyo. Yani sadece daha önce nişanlanmış olduğu için beni de böyle yarıyolda bırakabileceği ihtimalini biliyorum. Daha önce nişanlanmamış olsa belki çok sorunsuz görünecekti ama bana yine aynı şeyi yapacaktı bu hiç belli olmayacak bir şey bence. Bir de annesin anlattığı kadarıyla tek neden bu değil başka şeyler de var ama onların doğruluğunu bilmediğim için yazmadım

:rapci:Sizi hayal dünyasında evlendirmiş , boşamış... :KK45: bence birşey yapmaya değmez , erkek arkadaşın geldiğinde söyle sadece .. bitse de bitmesede aranızdaki ilişki bilsin ..

Ay bi de aklıma bişi geldi .. ne için kavga ettiniz bilmiyorum ama senin haberin yokken bunlar görüşmüş olabilir mi ? Yani bahane falan ?
Sanmıyorum yani ihtimal vermiyorum hiç değilse bu kadarcık güvenim var sevgilime :D ama olabilir de belki buluşsalar ruhum duymaz

Nişanlanana kadar kv kızın evlenip boşandığını bilmiyor muydu?

Nişandan sonra kendisine vahiy yoluyla mi geldi bu bilgi?

Neden nişan yapmalarını bekledi itiraz etmek için?

Bu tablo size mantıklı geliyor mu?

Ya aslında bu kızı yarıyolda bırakma meselesi benim kafamı pek kurcalamıyo. Yani sadece daha önce nişanlanmış olduğu için beni de böyle yarıyolda bırakabileceği ihtimalini biliyorum. Daha önce nişanlanmamış olsa belki çok sorunsuz görünecekti ama bana yine aynı şeyi yapacaktı bu hiç belli olmayacak bir şey bence. Bir de annesin anlattığı kadarıyla tek neden bu değil başka şeyler de var ama onların doğruluğunu bilmediğim için yazmadım
Ben yarı yolda bırakma olayını demiyorum ama herkes herkesten ayrılabilir normal bu. Erkek arkadaşınız bunu kendi istediği için mi yapmış yoksa ailesini memnun etmek için mi benim değinmek istediğim nokta o. Ama sizin sevgiliniz siz daha iyi bilirsiniz, eski nisanliya da yapacak bir şey yok . Siz düşünmeyin onu.

Nişanlanana kadar kv kızın evlenip boşandığını bilmiyor muydu?

Nişandan sonra kendisine vahiy yoluyla mi geldi bu bilgi?

Neden nişan yapmalarını bekledi itiraz etmek için?

Bu tablo size mantıklı geliyor mu?
Bu tablo mantıklı değil zaten annesi bana kızla ilgili bir sürü şey anlattı ama doğruluklarını bilmediğim için yazmadım sadece

Ben yarı yolda bırakma olayını demiyorum ama herkes herkesten ayrılabilir normal bu. Erkek arkadaşınız bunu kendi istediği için mi yapmış yoksa ailesini memnun etmek için mi benim değinmek istediğim nokta o. Ama sizin sevgiliniz siz daha iyi bilirsiniz, eski nisanliya da yapacak bir şey yok . Siz düşünmeyin onu.
Ya bilmiyorum erkek arkadaşım pek annesinin sözünden çıkmayan bi tip değil zaten sadece 14 yaşına kadar aynı evde yaşamışlar sonra erkek arkadaşım yatılı liseye gitmiş o zamandan beridir aynı evde yaşamıyorlar bile. Ama detayları hiç sormadığım için elbet bilemiyorum. Onu da bana zaman gösterecek sanırım

Back