Erkek arkadaşımın bildirimleri kapalı

cevaben

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
6
1
32
Merhaba benim 2.5 senedir bir ilişkim var. Şu ana kadar hiç bir arkadaşı ya da aileden biri ile tanıştırılmadım. İkimiz de ailelerden ayrı yaşıyoruz. Bana karşı ilgisi davranışı çok iyi tabi ben iyi olduğum sürece sinirlendiğin de ağzından çıkanı Kulağı duymaz. Her neyse ben kimseyle tanıştırılmadım ve Instagramdan dahi sevgilim var imajı vermediği için ( beni bir kavga sonrası sildi ve eklemedi bir daha) bunlar bende güven sorunu oluşturdu. Ve telefonunu asla bana vermez bakmam etmem zaten. Ama geçen akşam masada teli bırakıp tuvalete gitti birden içime bir şüphe geldi. Whatsaaptan ona yazdım bildirim gelmedi. Yine Whatsaap üzerinden görüntülü aradım asla bildirim yok tel ışığı bile yanmadı. Geri geldiğin de bana tepki verdi benim sürekli arandığımı kavga çıkartmak istediğimi söyledi. Bildirimin neden kapalı diyorum benim tel sessizdeyken bildirim gelmiyor diyor. Bir kaç kere ben şahit oldum mesaj yazdım 1 dk içinde bildirim geldi o da onun telinde sıkıntı olduğunu daha öncede geç geldiğini şimdi sessizdeyken hiç gelmediğini söylüyor. Android telefon kullanıyor Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada yaşlar ben 30 o 33

Yalan söylesin ya da söylemesin böyle güvensiz ve sağlıksız bir ilişki size ne verebilir, ne kadar mutlu edebilir?

Ben katlanamazdım. Iliskide sular benim için biraz bile bulanmaya başladıysa soğuyorum. Kaos içinde yaşamak için fazla kısa hayat.

Ayrıl gitsin ya. 2.5 yılda ne bu gizem.

Aldatıyor net.

Ben olsam ayrılırım bu ne ya bu yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…