Erkek arkadaşımın beni önemsemediğini hissediyorum

Uzerine fazla düşsün istiyorsun anladığım kadarıyla,onun ise umrunda değil.
Yani sevgilin okey oynarken ve spor yaparken senin yanında oldugundan daha mutlu.
Erkek yurdunu,orada yaptığı sohbetleri senin yanında olmaya tercih ediyor.
Özetle sevgilin senden sıkılmış.
Cinsellik var ise aranizda ona istinaden iliskiniz yürüyor.
Bu adam seninle cafe'de oturduğu 1 saat içerisinde sıkıntıdan patlarken 10 saat okey oynasa sıkıldım demeyecek türden.
Değersiz değilsin,sadece ona çekici gelmiyorsun artık.Heyecan duymuyor,umursamıyor kısaca olman yahut olmaman onun için fark etmiyor.

Bitmiş. Ayrılık konuşması yapmaya bile değmez. Ben olsam direkt her yerden silip ghosting yapardım.

Böylelerini terk etmeli ki kendilerini bir şey sanmaktan vaz geçsinler tabi ona geri dönmeyeceksiniz. Başkasının canını da yakmasın diye ve siz kendinize değer verdiğiniz için bunu yapmalisiniz . Ve önünüzdeki maclara daha antrenmanı çıkmak için.

siz sevgili olduğuna eminmisisniz. adam ın başka sevgiliside olabilir. bu ilişki 2 kişilik değil. ya tek kişilk yada 3 kişilk

Tek bir mesaj bile yazmadan, aramadan sana ulaşabileceği her kanalı engelleyip sırra kadem bas. Bunlara ayrılık konuşması yapmak bile gereksiz.

Kız zaten ilişkinin başındasınız nasıl başlarda böyle değildi. Ayrıl tabiki. 6 saat sonra okeydeydim diye dönen sevgili mi olur. Seni sevmiyor, büyük ihtimal başkaları da vardır. Zamanı yetmiyordur. Hayır yapısı buysa bile böyle biri çekilir mi daha 3 aylık ilişkide ilgisini göstermeyen sonra hiç çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…