• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın beni önemsemediğini hissediyorum

Funda Sorar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
2
0
1
25
yaklaşık 3 aydır devam eden bir ilişkim var ama erkek arkadaşımla hala anlaşamadığım konular var. kendisi arkadaşlarından bir türlü kopamıyor. hep beraber yurtta kalıyolar. bana müsait olabilmesi için hepsinden izole olması gerekiyor. gün içinde mesaj atıyorum 6 7 saat sonra dönüyo. sürekli bir bahane yok okeydeydim yok spordaydım. anca geceleri konuşabiliyoruz onda bile uyuyakalıyo. kendimi çok değersiz hissettiriyo. napacağımı bilmiyorum. ben de mi ona aynı şekilde davranmalıyım. konuşarak bir yere varamıyorum. lütfen bana bi akıl verin çok yorulmaya başladım.

yaklaşık 3 aydır devam eden bir ilişkim var ama erkek arkadaşımla hala anlaşamadığım konular var. kendisi arkadaşlarından bir türlü kopamıyor. hep beraber yurtta kalıyolar. bana müsait olabilmesi için hepsinden izole olması gerekiyor. gün içinde mesaj atıyorum 6 7 saat sonra dönüyo. sürekli bir bahane yok okeydeydim yok spordaydım. anca geceleri konuşabiliyoruz onda bile uyuyakalıyo. kendimi çok değersiz hissettiriyo. napacağımı bilmiyorum. ben de mi ona aynı şekilde davranmalıyım. konuşarak bir yere varamıyorum. lütfen bana bi akıl verin çok yorulmaya başladım.
Siz sevgili değilsiniz.Sen öyle sanıyosun.
Bitir gitsin

Bir ilişki bittiğinde genellikle şöyle tanımlanır ''Başlarda hiç böyle biri değildi''.
Sizinki en keyifli geçmesi gereken zamanlarda bile bir zahmete girmiyor,yerinizde olsam onu terk eder ve terk edildiğini ne zaman anlayacak acaba diye sessizce beklerdim.Bazı insanlar gerçekten vakit kaybı.

3 ay diyorsunuz en heyecanlı pırpır zamanlar ki bu zamanlar bile böyleyse daha sonra hiç takmıcak bence yol yakınken iyi düşünün …

Boşa vakit harcama değer veren insan illaki vakit yaratır bırak o senden ayrılmadan sen ayrıl gerek yok böyle insanları kafanıza takmaya daha neler çıkar karşına…
Zamanına yazık☺️

Bir ilişki bittiğinde genellikle şöyle tanımlanır ''Başlarda hiç böyle biri değildi''.
Sizinki en keyifli geçmesi gereken zamanlarda bile bir zahmete girmiyor,yerinizde olsam onu terk eder ve terk edildiğini ne zaman anlayacak acaba diye sessizce beklerdim.Bazı insanlar gerçekten vakit kaybı.
evet gerçekten başlarda hiç böyle değildi. sırf teşefonda konuşabilmek için bile sürekli arkadaşlarını ekiyodu gece geç saatlere kadar bile ayakta kalıyodu. şimdi ise 3 4 günee bir konuştuğumuz oluyo ve bu durum onun pek umrunda değil gibi

Sahsen bitirirdim. Size deger vermiyor. Size deger veren biri mesajiniza 6-7 saat sonra cevap vermez. Ben esimle tanisirken mesajlari sorun etmiyordum, cünkü hastanede yogun calisiyordu. Ama o ne zaman zaman bulsa bana kisa mesaj atardi. Ilgili erkek bahane bulmaz, firsat yaratir!

İlk aylar seninle konuşabilmek için zaman kollaması gerek. Birde şimdiki çağda bir gencin mesaja 6-7 saatte cevap verme olasılığı sıfır. Yukarıdan bakıyor önemsemeyip kapatıyor telefonda başka işleri varsa devam ediyor büyük ihtimal. Bir ilişkide 2. sıradaysan zaten o ilişki ölmeye mahkumdur canım bende çok yıpranmadan başka aşklara yelken aç.

Ayrılma konuşmasını yapmaya cesareti yok. O yüzden senin ondan ayrılmanı bekliyor. Bazı insanlar böyledir karşıdakine açık açık söylersem kırılır onun yerine soğuk yapayım kendisi ayrılsın isterler. Adam seni sevmiyor yani oda arkadaşlarından bağımsız bir durum bu.

kendimi çok değersiz hissettiriyo.
Sana değer vermediğini anlaman için illa söylemesi mi lazım? Haydi o sana değer vermiyor, sen neden kendine değer vermiyor ve olmayan bir ilişkinin peşinde koşuyorsun?

Sana değer vermeyen insanları hayatından çıkar, daha çok gençsin.

Back