Erkek arkadaşımı aldattım çok pişmanım :(

içtenlikle söyleyebilirimki çok üzüldüm durumunuza... Nefsinize yenilmişsiniz Mustafa artık mazi oldu bence... En azından bunu böyle kabul etmelisin. Yeniden bir ilişkiye başlasanızda mustafa size hiç güvenmeyecek. Bence onun hayatından tamamen çıkıp kendi hayatınıza yol vermelisiniz. Aynı hatayı tekrarlamamakta yarar var...

teşekkür ederim yorumunuz için.

Hatamı gördüm evet öyle bir durumda ne yaptıgımı da görmüş oldum tabi ki. ama asla başkası olamaz hayatımda bundan eminim büyük konuşuyorum evet ben Mustafayı bukadar cok sevıyorken onun gibi birisini tanıdıktan sonra ben başkasıyla yapamıcam. O yoksa kimse olmasın ihtiyacım yok artık başkasına. Böyle yaşamayı tercih ediyorum.

Mustafa'yla ilk çıkmaya başladığında aslında Can'ı kıskandırmak için çıktığını,annesiyle görüşmenin nedenininde aslında Can'a yakın olmak için olduğunu kendine itiraf edebildin mi,ya da burada rol mu yapıyorsun ?? Mustafa senin için Can'a yakınlaşmak için kullandığın bir piyondu,yazık etmişsin ona ama en çok kendine çünkü sen en son kozunu oynadığında Canla barışma ihtimali son olarak bittiğinde,Canın seni kullandığının,aslında seni gerçekten sevmediğinin farkına varmış ,tekrardan Mustafaya koşmuşsun..Şu bir gerçek can sana dönseydi Mustafayı gözü kapalı bırakırdın bence, Seninkisi pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi biraz ama sana iyi de olmuş,masum birinin canını yakmışsın,sen de daha çok üzülürsün tatlımm,kendi düşen ağlamaz

Mustafayı unutmaya bak.
Hayatına da girme.
O seninle olduğu sürece hiç mutlu olamayacak.

Merhaba siz bunu yıllar önce yazmışsınız okudum ve yeni çok taze benzer bir olay benim başıma geldi ( suan öyle kötüyüm öyle mutsuzm ki yazınıza denk gelince size yazmak istedim çok yıllar geçmiş üzerinden sizin kinin umarım yazımı görürsünüz irtibata geçebiliriz

mustafanın iyiliği için ondan uzak dur alkol vs işin bahanesi zaten istediğin gibi takılmışsın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…