Erkek arkadaşıma zippo alsam?

moonperi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
44
18
Arkadaşlar merhaba. 3 aydır çıktığım bir erkek arkadaşım var ve kendisi gemici. gemiye çıktığında 5 6 ay gelemediği oluyor bu konu biraz üzücü tabi yine de morali bozmadan ben soracağım şeye gelecek olursam kendisi pipo içmeyi seviyor ve gemide inanılmaz bir keyif oldugunu söylüyor. bir süredir işi çıkmadı ama yakında haber gelecekmiş çağırıcaklarmış yine gemiye. ben de diyorum ki gitmeden kendisine bir zippo ve yeni bir pipo alayım. n11'de gördüm indirime de girmiş beğendiklerim o yüzden kampanyalar sayfasına yazdım. umarım yanlış yere yazıyor olmam. sizce şu ikisini alsam nasıl olur? başka seçenekler de sunarsanız sevinirim ama teşekkürler :)
PİPO :

ZİPPO :

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir insana yapılabilecek en büyük kötülük sigara içmesine vesile olmaktır
Alacak başka hediye mi kalmadı.Resmen sigara iç de ciğer hastası ol diyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Çakmak çok güzelmiş, madem tütün ürünleri kullanıyor neden olmasın? Ama çakmak kaba tabirle kesik atma derler ya, öyle bir eşyadır, siz bir ton para verip alırsınız, başkası unutturup el koyar; üzülürsünüz.

Sigara kullanıyorsa sigara bıraktıran ürünlerden alabilirsiniz :)

Ben beğendim , güzel hediyeler.. Çakmak tam yerinde :)
Çakmağın rüzgarda sönmeyenleri var, bir araştırın isterseniz. Denizciler için daha uygun gibi.

Bir insana yapılabilecek en büyük kötülük sigara içmesine vesile olmaktır
Alacak başka hediye mi kalmadı.Resmen sigara iç de ciğer hastası ol diyorsun

ben hanımefendiye kesinlikle katılmıyorum. adam zaten sigara içmiyormuş,pipo içiyomuş. kadın uzun uzun yazmış nelerden hoşlanıyor falan. zararını tartışmak istemiyorum ama pipo büyük bir kültürdür,tarih de önemli yeri vardır. ayrıca denizci diyor yani erkek arkadaşının bir kaç keyfinden bir tanesi bu ve bence oldukça önemli. pipo markalarını pek bilmem ama zippo kalitesi ve üstündeki desen itibariyle çok şık. kesinlikle al derim.

Zippoyu kaçırma derim bende denizci için çok ideal, pipo da ise temkinli ol çünkü pipo seçiminde dikkat edilmesi gereken yönler var diye biliyorum tutturamama ihtimalin var. :) Hiç içmese tabi en güzeli...

Bence de iyi düşünmüşsün canım. babamdan biliyorum piposunu içerken mutlu olurdu. zippoda da farklı bi çekicilik var insana kendini daha karizmatik hissettiren. sevgilinin beğeneceğinden şüphem yok :)

zippo almak iyi olur. İsmini üzerine yazman daha iyi olur :)

Zippo çok güzel
Üzerine isimde yazdır ki hacılamasınlar :))
Bence yanına pipo değilde isviçre çakısı alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…