• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma parfüm alıcam tavsiyeleriniz

lerzann

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
5
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar erkek arkadaşıma parfüm alıcam ama fazla bütçem yok kafamda belirlediğim bir kaç parfümü sizinle paylaşıp sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

Jagler
Dunlop Klasik(yeşil)
Snob
Caldion(Men Veya Night)
Slazenger(mavi veya yeşil)
Privacy (bunun kokusu fazla kalıcı değilmiş)
FirstClass Klasik

Bunlardan birini almak istiyorum DP den açk parfüm almıcam sizin önerilerinizi bekliyorum.

Max Bütçem 50tl sizin bildiginiz 50tlyi geçmeyen parfüm önerilerinizide bekliyorum

Son düzenleme:
caldion çok klasik artık kokusu bıktırdı bence. dunlopu bi kozmetikçide kokladıgımda hosuma gitmişti slazengerdd yeşili güzel kokuyor gratiste daha farklı markalar var mesela antonio banderas scarface david beckam daha farklı farklı markalar kokularıda ambalajlarıda çok güzel fiyatlar digerlerine gore biraz daha yuksek genelde 60küsür ile 70 kusur ciuari ama hiç pişman olmazsın :)

caldionun kokusu nasıl. kalıcımı
slazenger yeşil kalıcımı koku kendini hissettiriyormu ?

Son düzenleme:
caldion çok klasik artık kokusu bıktırdı bence. dunlopu bi kozmetikçide kokladıgımda hosuma gitmişti slazengerdd yeşili güzel kokuyor gratiste daha farklı markalar var mesela antonio banderas scarface david beckam daha farklı farklı markalar kokularıda ambalajlarıda çok güzel fiyatlar digerlerine gore biraz daha yuksek genelde 60küsür ile 70 kusur ciuari ama hiç pişman olmazsın :)

caldionun kokusu nasıl.

caldionun kokusu nasıl.

bence pek güzel degil caldion belkide çevremdekiler sürekli kullandığı için bıkmışta olabilirim ama ben beğenmiyorum fakat çok kalıcı :) slazenger kalıcı mı bilmiyorum ama kokusu çok güzel bence bi kozmetikçiye gidip kendin bak benimki sadece öneri bide zevk meselesi benim beğenmediğimi belki sen beğenirsin.

merhaba arkadaşlar erkek arkadaşıma parfüm alıcam ama fazla bütçem yok kafamda belirlediğim bir kaç parfümü sizinle paylaşıp sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

Jagler
Dunlop Klasik(yeşil)
Snob
Caldion(Men Veya Night)
Slazenger(mavi veya yeşil)
Privacy (bunun kokusu fazla kalıcı değilmiş)
FirstClass Klasik

Bunlardan birini almak istiyorum DP den açk parfüm almıcam sizin önerilerinizi bekliyorum.

Max Bütçem 50tl sizin bildiginiz 50tlyi geçmeyen parfüm önerilerinizide bekliyorum

canım pierre cardin olabilir ben beğenmiştim şahsen ucuzlar arasında... Burbery'nin de 30 ml'likleri uygun oluyor öneririm, klasiği güzeldir. davidoffun da az ml'likleri uygun oluyor. Adidas veya Benetton da olabilir

http://www.bellamola.com/productPaging.php?productSex=&priceRange=4&category=2&brand=

Son düzenleme:
canım pierre cardin olabilir ben beğenmiştim şahsen ucuzlar arasında... Burbery'nin de 30 ml'likleri uygun oluyor öneririm, klasiği güzeldir. davidoffun da az ml'likleri uygun oluyor. Adidas veya Benetton da olabilir

BellaMola | Erkek Parfümü

benim yazdıklarımdan slazenger,dunlop klasik yeşil , snob , calidon, jagler bunlar nasıl bir bilgin var bunlardan tavsiye edebilirmisin ?

benim yazdıklarımdan slazenger,dunlop klasik yeşil , snob , calidon, jagler bunlar nasıl bir bilgin var bunlardan tavsiye edebilirmisin ?

valla canım bu dediklerin genelde kolonya niyetine kullanılan markalardan... yani etkisi çok çabuk geçer. snob white daha çok beğeniliyor diye biliyorum ama hiç koklamadım. sana önerdiklerimin az ml'liklerine bakabilirsin ya da adidas, benetton un mavi renkli olan ferah kokularına göz atabilirsin. hem ucuz hem klas bir şey olsun dersen pierre cardin al derim, ki o da 75 ml 49,00TL, yani uygun.

http://www.bellamola.com/productPaging.php?category=2&brand=Pierre Cardin&name=Pour Homme

Son düzenleme:
SNOB WHiTE güzel kokudur canim fiyatida cok uygun eşim deodorandini kullaniyor, set olarak alabilirsin. Classic ve black versiyonlarida var en guzel kokani white.

Back