Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben

Halinize özenenler, yerinizde olmak isteyenler olmuş.

Ama ben erkek arkadaşınızın en az sizin kadar sorunlu olduğunu düşündüm.

Kendine güveni tam, olgun ve sağlam karakterli bir insan hak etmediği muameleye sessiz kalmaz.

Yani sizin olayları uzatıp tatsızlaştırmanızı bu denli sineye çekmesini sevgiye bağlayamayız.

Bu, kendisini öldüresiye döven kocasından ayrılamayan kadının deli gibi aşık olduğunu sanmakla aynı şey olur.

Bu tavırları sağlıklı psikolojide, öz benliği ve saygısı gelişmiş birine yapamazsınız.

Öyle biri bağırıp çağırır, çeker gider demiyorum, öyle biri sizi düzgün ve makul davranmaya sevk eder.

Yani sağlıklı bir ilişkinizin olması için sadece sizin değil, erkek arkadaşınızın da düzelmesi gerekiyor.

Siz bu adami sevdiginize emin misiniz? Yoksa sadece size olan sevgisini ve toleransini mi seviyorsunuz?

Kesinlikle sevmiyorsun, eğer sevseydin bırak böyle davranmayı gözlerine baktığında kendini unuturdun, ipleri elinde tutmakmış çiçekmiş önemini yitirirdi hepsi anlamsızlaşırdı. Şımaramazdın bu kadar. :)

Bana kalırsa yol ver gitsin, ona daha çok değer verecek birçok kız vardır. Böylesi mutluluk getirmez ne yazık ki :KK66:

Halinize özenenler, yerinizde olmak isteyenler olmuş.

Ama ben erkek arkadaşınızın en az sizin kadar sorunlu olduğunu düşündüm.

Kendine güveni tam, olgun ve sağlam karakterli bir insan hak etmediği muameleye sessiz kalmaz.

Yani sizin olayları uzatıp tatsızlaştırmanızı bu denli sineye çekmesini sevgiye bağlayamayız.

Bu, kendisini öldüresiye döven kocasından ayrılamayan kadının deli gibi aşık olduğunu sanmakla aynı şey olur.

Bu tavırları sağlıklı psikolojide, öz benliği ve saygısı gelişmiş birine yapamazsınız.

Öyle biri bağırıp çağırır, çeker gider demiyorum, öyle biri sizi düzgün ve makul davranmaya sevk eder.

Yani sağlıklı bir ilişkinizin olması için sadece sizin değil, erkek arkadaşınızın da düzelmesi gerekiyor.

evet bu açıdanda düşündüğüm zaman haklısın aslında nasıl davranmam gerektiğini anlatıyo tabi konusuyoruz ara ara beni eleştiriyo aslında onda sorun aramıyorum çünkü sabrının son sınırında kendiside böle sölüyo ne yapsam düzelmiyomuşum bu konumla okadar eleştirildimki bence benim kendimmi düzeltmem lazım yoksa mutsuz evliliğim olucak ama teşekkür ederim yorumun ve eleştirin için

Kendi fikrimi söyleyeyim sen yelkenleri suya indirdigin an senden vazgececek.Ask degilsin bi inatsın onun icin sende.Sen ısındıgın an o soguyacak.bence tabi

2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Sabri tukenip de arkasina bakmadan gittigi gun pisman olursun ama is isten gecer. Bence yazik ediyorsun. O da bir insan ve sabri bir yere kadar. Sabir bitince sevgi falan bir sey ifade etmiyor.

2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Kufuru bassaydi sana belki bole yapmazdin.

Beyler kusura bakmayin ama bence adam suclu. Niye bu kdr yuz vermis ki? Sen kendini ezdirirsen semer vuran cok olur.. sen napiyorsun ya ne hakla boyle davraniyorsun bana deyip kizi aramasaydi simdiye yolunda giden seviyeli bir iliskileri olurdu..
Bu sevgi degil, egoistlik.. kendini tatmin etmek.. kiz sen bu cocukla takildigin surece senin de kisiligin bozulur, dişine gore birini bul bence :KK66:

A
Beyler kusura bakmayin ama bence adam suclu. Niye bu kdr yuz vermis ki? Sen kendini ezdirirsen semer vuran cok olur.. sen napiyorsun ya ne hakla boyle davraniyorsun bana deyip kizi aramasaydi simdiye yolunda giden seviyeli bir iliskileri olurdu..
Bu sevgi degil, egoistlik.. kendini tatmin etmek.. kiz sen bu cocukla takildigin surece senin de kisiligin bozulur, dişine gore birini bul bence :KK66: midyata pirinc almaya giderken elindeki bulgurlardan olma sen disine gore biri maAllah evlenince bilemiyorum artik yani

Bende tam olarak olmasada boyleyimm kuserim direk kapatirim telefonu sonra acmam bi kac saat o orda meraktan olur sonrada piskin piskin acarim evet ne vardi

Beyler? :KK51:
Bu sevgi degil, egoistlik.. kendini tatmin etmek.. kiz sen bu cocukla takildigin surece senin de kisiligin bozulur, dişine gore birini bul bence :KK66:

Herkes gücünün yettiğine derler ya seninki o hesap. Garibimin sesi çıkmıyor diye git üstüne üstüne bi höt dese oturcan da yerine karakteri değil belliki. Benim bir tanıdığım da öyle, eşi öyle sessizki hatun yerin dibine sokuyo milletin yanında adamın sesi çıkmıyp diye ama adam sessiz ne yaparsa yapsın bozamaz kendini işte karısıda ego tatmin ediyor.

X