Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

çok yüz vermişler canım sana o hayat öyle gitmez herkes o kadar nazı çekmez kısaca üzerler seni haberin ola şımarma bence bu kadar

suskun atın tekmesi pek olurmuş inşallah size tekmeyi atıp kapıya koymaz ama koysada zaten üzüleceğini pek sanmıyorum arkadaşım.

kaçan kovalanır hesabı. o kaçmaya başladığında anlarsın değerini ancak

tek cevabı SEVMİYORSUN.. Seven insan sevdiğine bu kadar bencilce davranamaz!...

yapana yapan bulunur..yaptiklarinin tadina bakmadan olmez insan..aynisini yasarsin aklin basina gelir ama sevdigin adam degil itin ugursuzun biri canini ayni olcude yakar..
uzuldugun halde duzeltemiyorsan bu tavrini birak ayril su adamdan..ki ilerde evlenecegi insani ADAM gibi mutlu etsin,kadinlar guzel dilden anlamiyor diye kadini asagilamasin dovup sovmesin seninle yasadigi bu kotu tecrubeden sonra..
ama sen bu tavirla bu adamin hayatinda oldukca bu cok zor,adam canavara donecek haberin yok..

yani kendimi ilişkimi anlatmak istesem bu kadar anlatamazdım sanırım seninle tıpatıp aynı durumdayım allahtan sevgilim katlanıyo bana tam bir terazi burcuyum dengesiizz

Adam iyi dayanıyor o zaman sana, bence gerçekten sevdiğini düşünüyorsan kendine gel yoksaaaa kuş yuvadan uçar yakındır canım.

Ooh cok iyi yapiyorsun. Ben yapamiyorum kocama. O bana yapiyor senin yaptiklarini. Hemcinsim olarak cok hosuma gitti. Ben de yedim kafayi galiba.

Nazlanmayı seviyorsun demek ki,böylesi iyidir erkeklere,koşturmak lazım,ama aşırıya kaçma simdi sıkılmasa bile sonra sıkılır,fazla naz aşık usandırır.

ne kötü bir davranış biçimi bu ya?
kin duyan insanları hoşgöremiyorum ben.
kaybetme korkunuz yok herhalde böyle davrandığınıza göre.
kaybetmeyi umursamadığınız insanın da niye vaktini çalıyorsunuz?

yazılanları okudukça aklım başıma geliyo hiç bu kadar eeleştirilmemiştim demekki buna ihtiyacım varmış

Ooh cok iyi yapiyorsun. Ben yapamiyorum kocama. O bana yapiyor senin yaptiklarini. Hemcinsim olarak cok hosuma gitti. Ben de yedim kafayi galiba.

hoşuna gitmesin böle olduğum için üzülüyorum açıkçası bana yapılsa çok üzülürüm kendimi düzeltmeye başlamalıyım oda yapmasın konuşarak halledin rahatsız olduğun durumları anlat ona

okadarda değil ya maço erkek nedir hem çocuğa hem kendime zarar veriyorum bian önce düzelmeye bakıcam eleştirilmeye ihtiyacım varmış yazılanlarla bazı şeyler dank etti kafama

İçinizde birikmiş öfke varsa, çözülmemiş sorunlar varsa normal.
Belki o da sebepleri bildiği için el mecbur alttan alıyordur.
Sebepsiz yere ise bu yaptıklarınız zaten fazla sürmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…