Konuyu umarım doğru yere açmışımdır ,fotoğrafıda yükleyebilmişimdir inşallah arkadaşlar benim gibi şeker hamurlu pasta yapmak isteyipte bir türlü nasıl olacağını bilemeyen olursa diye paylaşıyorum, bu benim ilk denemem o sebebden çokda aman aman şahane olmadı ama erkek arkadaşım çok mutlu oldu:)erkek arkadaşımın d.günüydü kendisi arabaları çok sever bende nette araştırdım bulduğum tariflerle bunu yapabildim, şeker hamurunu marsmalow ile hazırladım ,hazır pastaban kullandım,ganj uyguluyorlar normalde ama ben pasta kreması kullandım,toz gıda boyası ve damla çikolata,yalnız 3 saat güneşin altında bekleyince biraz şekli kayar gibi oldu kusura bakmayın artık.yakındaki bir marketten pastane bölümünden rica minnet kutuyu aldım, ama alt kağıdı vermediler, erkek arkadaşım anadolu yakasında oturuyor ,birde yaprak sardım(yandaki kutuda sarma var yani) düştük yollara,sağolsun bu işletmeci izin verdi oturmamıza içeçekleri ondan almak kaydı ile tabi bıçağıda onlar verdi siz bu pastadan yapmak isterseniz altlığı büyük tutun benim elimde bu minik kap vardı oda sürtünmeden ötürü kaydırmış göründüğü gibi..ama çok güzeldi,değişik fikir arayanlara tavsiye ederim, yorumlarınızı ve eğer olursa sorularınızı beklerim.
Eklentiler
Son düzenleme: