Erkek arkadaşıma doğum gününde hediye!!!

UmutsuzzVaka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
13
3
18
Kocaeli
Merhabalar; erkek arkadaşımın 24 aralıkta doğum günü var ve biz uzaktayız o okuyor. Hediye yollamak istiyorum, ama duygulansın istiyorum sevinsin istiyorum hediyemi görünce.. Daha doğrusu hediyelerimi görüce, çünkü bir kutu aldım ve altına kuru güller koyup üzerine de ufak ufak hediyeler koymak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor. O ufak hediyeler neler olabilir

Sizce neler olabilir neler koyabilirim içine. İlk defa birine böyle birşey yapıcam o yüzden güzel birşey olsun istiyorum ona değer verdiğimi anlasın istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorumm

dipnot: ayrıca küçük bir masa saati aldım. ona da bir not ekleyip koymak istiyorum ona da ne yazıcam bilemedim

Bizde birbirimizden uzaktaydık. Hediye için kaç yıldır berabersinzi onu bilmiyorum ama ben kendimden örnek vereyim. Klasik bi hediye artık ama işe yarıyor şaşırtma açısından Bir kavanoz aldım içine kırmızı kartondan bir sürü kalp kestim koymak için.Her kalbin üzerine bizim için önemli olan bir söz ilk buluşma yeri söylediği güzel sözler ilk aldığı hediye gelecek hayallerimiz vs. oluşan kartlar yaptım. Kavanozun içine nazar boncuklarıyla beraber koydum kavanozuda tülle ve keçe kalplerle süsledim.görünce ve her birini okuyunca çok duygulanmıştı.Uzak olduğumuz içinde her sabah birini çekmesini istedim uyanır uyanmaz beni hatırlaması ve güne güzel başlaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…