Erkek arkadasim ve sanal alemdeki öteki yüzü

elfery82

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
52
12
Kizlar cok üzgünüm, 1 bucuk yildan beri beraber oldugum adam beni iliskimizin basindan beri sanal alemde aldatiyormus. Tüm yazismalarini okudum. Her kadina numarasini vermis ve ciddi güvenilir bir iliski yasamak istedigini ve yuva kurmak istedigini yazmis.

Ben yakaladiktan sonra bana dedi ki bunalundaydim ve kafa dagitmak icin yaptim. Dalga geciyordum dedi. Cok sok oldum napmaliyim. Simdi bisey yokmus gibi davraniyor. Hata ettim birdaha olmicak diyor ama ben inanmiyorum Tabiki

Evlenirsen kesinlikle aldatılacaksin. Gene de kabul ediyorsan devam edersin. Ama bunu kabul edemeyen insansan malesef bu diyardan gidersin. Adam çapkinmis yaa üzülme gördüğüne sevin anlamışsın erkenden

simdiden boyle yapıyorsa ilerde neler yapar kim bilir hiç ugrasma bence

erkeklerle sevgililik vs yaşamadan önce sanal hesaplarını iyice kontrol etmek gerek telefonunu kurcalamak lazım ki baştan gözü korksun başka hesap açıp yapmaya kalkacaksa 2 kere düşünsün çünkü bu sosyal medya erkeklere güven getirdi önüne gelene yazabileceklerini düşünür oldular.

Evlenme niyetindeyim diyorsa karşıdakinin güvenini kazanmak içindir. Ve bu işin sadece sanalda kaldığına inanmıyorum. Kesin tinderıda vardır bunun

Açıkcası öteki yüzü değil - gerçek yüzünü görmüşsünüz nihayet. Kaç kaç kaç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…